Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
AutóHiFi
-
Vendég
AutóHiFi
Valaki tudna ajánlani egy "hifist",aki meg tud oldani egy rádió-tápkábel cserét? Biztosítékkal,ami kell.. (dél)Pesten leginkább,vagy nem túl messze.
Köszönöm!
AutóHiFi
Szép
De mit tud ?
Komoly erő van benn...,de az autoba az igazi. Lehet köré komoly rendszert építeni.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
AutóHiFi
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
AutóHiFi
Ismét egy komoly olasz vas...
AutóHiFi
Sziasztok!
Van egy ilyen adapterem. Eddig tökéletesen működött egy C-Max-ban úgy, hogy egy JVC KW-XR611 rádiót működtetett. Most próbáltam volna egy szintén JVC, de KD-AVX640 típusú rádióval, de meglepetés ért. Ennek már nem egy 3,5 mm-es jack aljzatba csatlakozik a távvezérlő adapter, hanem egy szál vezeték a bemenete.
Tudja valaki, hogy csak bekötésben különbözik a két JVC vezérlése, vagy a protokoll is más?
Thx!
Mindenki magának hülye...
AutóHiFi
Aztán milyen...?
hatalmasat szol de picit rideg a hangja. De van benn fantázia. Sokkal gyengébbre számítottam. No és a kábelezés is nagyon elmarad a szobaiétól. Nagyon érzékeny mire rakom pedig ez egy autóhifi...Szóval a 240watt nem hazudik.
AutóHiFi
Aztán milyen...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
AutóHiFi
Köszönöm; ismered őt vagy van valamilyen tapasztalat?
Igen,személyesen ismerem őt....
Rendkívül precíz,ott is ahol nem látszik...
Sok hangminőség ill. hangnyomásverseny-autó fűződik a nevéhez...hogy a Show-car-okat ne említsem.
Jópár hazai forgalmazó készíttetett vele demoautót a saját neve alatt. Tavaly pl élőben,a helyszinen (BNV) csinálta a tuningshow nyereményautóját....
AutóHiFi
Köszönöm; ismered őt vagy van valamilyen tapasztalat?
Igen,személyesen ismerem őt....
Rendkívül precíz,ott is ahol nem látszik...
Sok hangminőség ill. hangnyomásverseny-autó fűződik a nevéhez...hogy a Show-car-okat ne említsem.
Jópár hazai forgalmazó készíttetett vele demoautót a saját neve alatt. Tavaly pl élőben,a helyszinen (BNV) csinálta a tuningshow nyereményautóját....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
AutóHiFi
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AutóHiFi
AutóHiFi
Sziasztok!
Vettem egy Rainbow Hammer 12" mélyhangszórót a kocsiba.KATT
Szeretnék hozzá mélyládát tervezni/építtetni. Milyen programokat ajánlotok hozzá? WinISD-t és BassBox 6 Prót nézegetem jelenleg.
Egyelőre azt sem tudom, hogy zárt vagy portos láda legyen. Fontos lenne a viszonylag lineáris frekimenet, valamint a hatásfokából (SPL) ne nagyon veszítsen.
Tudtok valami szakit is javasolni esetleg, aki meg is tudná építeni a ládát??
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
-
Vendég
AutóHiFi
Ezt inkább ne írtad volna le.. Még Bélának is írtam, hogy nincs-e véletlenül egy bontott szettje, mert nekem csak mélyközép kéne, körbenézegettem minden piacot, de sehol semmi. Végül megvettem egy teljes szettet (igaz, nem HiVi). Most meg 36_2_18.gif
inkább te ne írtad volna. ha még nem építetted be akkor cseréld vissza és elbizniszeljük a mélyközepeket
no végül magasak és hangváltók be lettek építve, tehát maradt két 13as hivi mélyközepem ha érdekel valakit
Ezt inkább ne írtad volna le.. Még Bélának is írtam, hogy nincs-e véletlenül egy bontott szettje, mert nekem csak mélyközép kéne, körbenézegettem minden piacot, de sehol semmi. Végül megvettem egy teljes szettet (igaz, nem HiVi). Most meg 36_2_18.gif
AutóHiFi
no végül magasak és hangváltók be lettek építve, tehát maradt két 13as hivi mélyközepem ha érdekel valakit
-
Vendég
AutóHiFi
-
Vendég
AutóHiFi
Az ajtóban....ill. a műszerfal tetején...
oda aztán furcsa lett volna betenni hangváltót, no meg kellett volna még kettő de rájöttem, hogy a vejegységből osztott kábellel adják ki itt a dolgot, ellenben megy vissza a hivi szett mert az egész ajótt és műszerfalat át kéne építeni, hogy beférjen a szett
no a fejegységet sikerült végre kicserélni + szétbontottam az egész kocsit, fogalmam sincs, hogy a mélyközép és a magas hol ágazik el egymástól
AutóHiFi
no a fejegységet sikerült végre kicserélni + szétbontottam az egész kocsit, fogalmam sincs, hogy a mélyközép és a magas hol ágazik el egymástól
-
Vendég
AutóHiFi
-
Vendég
AutóHiFi
na megjött a hivi szett, van benne 4 csipogó, két hangváltó (olyan bazi nagyok, hogy nem tudom hol fognak elférni) van rezgés csillapított kiemelő keret a hangszóróhoz, meg szerelő kábelek. hát lehet ezt se fogom tudni magamnak berakni:( a régi citroenbe 1 óra alatt összeraktam volna ezt, de ezt a megane-t nem egyszerű szerelni:(
-
Vendég
AutóHiFi
szerintem betenném, de nem éppen hasonló meló kicserélni 4 hangszórót meg szétszedni egy egész autót kompletten és átkábelezni. + azt se tudom, hogy a gyári cuccnak hogy van megoldva és hol van a hangváltója
Egyrészt semmi nem garantálja, hogy hasonló frekin vág a gyári szett váltója, másrészt van, hogy az egyszerűség kedvéért a gyári sugárzóhoz szervesen hozzáépítik a váltót, így csak baltával tudod szétválasztani őket.
Szerintem tedd be az új szetthez való váltót.
AutóHiFi
Egyrészt semmi nem garantálja, hogy hasonló frekin vág a gyári szett váltója, másrészt van, hogy az egyszerűség kedvéért a gyári sugárzóhoz szervesen hozzáépítik a váltót, így csak baltával tudod szétválasztani őket.
Szerintem tedd be az új szetthez való váltót.
-
Vendég
AutóHiFi
kérdésem lenne:
ha a gyári hsz szett helyére berakom az új hsz eket úgy hogy nem rakom be az új szetthez járó hangváltót akkor barom vagyok? vagy esélyes hogy a gyári hangváltás szinte megegyező?
AutóHiFi
...alakul.
Megköszönném!
Violin! Neked is köszi a tippet!
Igazán nincs mit....Zoli elég "minőségi" beépítéseket készít....
AutóHiFi
Megköszönném!
Violin! Neked is köszi a tippet!
Igazán nincs mit....Zoli elég "minőségi" beépítéseket készít....