Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle
Triangle
Az szintén zavaró, h bármire megyek az oldalukon bedob a gyártói oldalra...Ezért senki sem fogja a weboldaluk látogatni, a gyártók oldalát a guglin is megtalálom.
Triangle
Ja és egyébként hiába irom le ,hogy mi kell amig nem tudom .És az egy dolog ,hogy mi tetszik ha csillagászati ára van akkor sem tudom megvenni. Erre találták ki az árlistát ott a kis mezei paraszt ,mármint én , megnézi,hogy mire van pénztárcája . Mert az igények a "minőség" néha köszönöviszonyban sincs a valósággal. Picit csalódót vagyok
Igen ebben van valami, én sem találtam sehol a Siltech árlistát, fogalma sincs mennyibe kerül adott kábel métere..
Triangle
De azért nem kellene titok-ként kezelni az árakat ?
És nehogy már én nyaljam ki a seggét hogy vegyek egy pár hangfalat mondjuk 400-ezerért vagy egy kábelt 60-80 -ért . Hol élünk
Ja és egyébként hiába irom le ,hogy mi kell amig nem tudom .És az egy dolog ,hogy mi tetszik ha csillagászati ára van akkor sem tudom megvenni. Erre találták ki az árlistát ott a kis mezei paraszt ,mármint én , megnézi,hogy mire van pénztárcája . Mert az igények a "minőség" néha köszönöviszonyban sincs a valósággal. Picit csalódót vagyok
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?
Triangle
És nehogy már én nyaljam ki a seggét hogy vegyek egy pár hangfalat mondjuk 400-ezerért vagy egy kábelt 60-80 -ért . Hol élünk
Az nem seggkinyalás, ha célirányosan érdeklődsz...Tőlük sem várhatod el, h külön mindenkinek elküldjenek 50 oldalas árlistákat, mikor valszeg téged is egy kimondott termék érdekel :)Az megint más kérdés, h a weboldalon sincs fent. Amin mondjuk ilyen valuta árfolyam ingadozás miatt meg sem lepődök.
Triangle
Megmondom én miért nincs ár, mert nincs 2 olyan ember aki ugyan azon az áron kapott volna tőlük egy ugyan azon terméket...Nem tudom hogy csinálják, de érdekes az biztos. Mondjuk annyiban igazuk van, h legalább aki ir, az irja meg mi kell pontosan, mert a siltech mint márka elég sok dolgot árul, tehát mondjuk annyit irhattatok volna, h Siltech New York kábel ára érdekel pld..Mert gondolom nem az egész termékkinálat érdekel senkit.
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Tápkábel ?
Triangle
Irtam a magyar forgalmazónak ,hogy küldjön egy triangle és egy Siltech árlistát , mivel nincs felrakva az oldalára .
Válasza meglepő volt pontosítsam mi érdekel mert a siltech árlista majd 30 oldal 100-ezertől millás tételig .
Gratulálok neki monitor sugárzót szeretem volna meg kanocokat de megoldom máshonnan . És mi van akkor ha 30 oldal miért nem lehet elküldeni e-mailban annyira titkos vagy mi ?
Szeretem ezeket e high-end oldalakat ár meg sehol ! mindegy erről ennyit
Megmondom én miért nincs ár, mert nincs 2 olyan ember aki ugyan azon az áron kapott volna tőlük egy ugyan azon terméket...Nem tudom hogy csinálják, de érdekes az biztos. Mondjuk annyiban igazuk van, h legalább aki ir, az irja meg mi kell pontosan, mert a siltech mint márka elég sok dolgot árul, tehát mondjuk annyit irhattatok volna, h Siltech New York kábel ára érdekel pld..Mert gondolom nem az egész termékkinálat érdekel senkit.
Triangle
Irtam a magyar forgalmazónak ,hogy küldjön egy triangle és egy Siltech árlistát , mivel nincs felrakva az oldalára .
Válasza meglepő volt pontosítsam mi érdekel mert a siltech árlista majd 30 oldal 100-ezertől millás tételig .
Gratulálok neki monitor sugárzót szeretem volna meg kanocokat de megoldom máshonnan . És mi van akkor ha 30 oldal miért nem lehet elküldeni e-mailban annyira titkos vagy mi ?
Egyetértek, én is így jártam...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Triangle
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Tápkábel ?
Triangle
Valamiért nagyon jól működnek együtt az unicoval! Gartula hozzá!
Mindenkinek köszönöm Elnézést,hogy csak most reagálok,de üzleti úton voltam és ezért nem volt lehetőséegem válaszolni.
Pénteken megrendeltem az állványokat remélem hamarosan megérkeznekMár nagyon várom,hogy megszólljanak a kis Triangle Magellanok.
Amint megérkezetek az állványok képekkel és beszámolóval is jelentkezni fogok.
Triangle
Valamiért nagyon jól működnek együtt az unicoval! Gartula hozzá!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6301
Triangle
Köszi!Sikerült.
Így mától boldog tuladonosa lettem egy gyönyörű Triangle Magellan Duetto SW2 monitornak.
Ez még nem saját kép,de hamarosan jönnek.
Grat hozzá!Nagy liga!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Triangle
Köszi!Sikerült.
Így mától boldog tuladonosa lettem egy gyönyörű Triangle Magellan Duetto SW2 monitornak.
Gratulálok, használd egészséggel Örülök neki
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 114
Triangle
sikerül a Triangle ranglétrán a legmagasabb szintre lépnem egy Triangle Magellan Duetto SW2 monitor szeméjében.
Gratulálok az új dobozodhoz!!!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Triangle
Köszi!Sikerült.
Grat Zs!
Triangle
Uhh, nagyon drukkolok!!!
Köszi!Sikerült.
Triangle
...Triangle Magellan Duetto SW2 monitor szeméjében.
Uhh, nagyon drukkolok!!!
/Michael Jackson/
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Triangle
Remélem sok örömet fog szerezni.Ha bejáródott akkor irj pár sort.Milyen állvánnyal használod?
Ha minden igaz akkor nekem is teljesülni fog egy régi vágyam.Talán sikerül a Triangle ranglétrán a legmagasabb szintre lépnem egy Triangle Magellan Duetto SW2 monitor szeméjében.
Gyári TS200 állvánnyal,háromnegyedig mozdonyhomokkal töltve.A doboz és az állvány közé pedig vágattam a doboz talpnyomával megegyező méretű 1cm vastag üveglapot.Akkor még csak kb 30-40 óra lehetett a dobozban,az egyik jóbarát pont itt volt behallgatni az új szerzeményt és együtt dobtuk alá az üveglapokat a dobozoknak (ill.ragasztottuk Blutack-el)-és mindketten észleltük a nem kis mértékű javulást a hangban!A mélyek teltebbek és feszesebbek lettek-pedig addig sem voltak annyira lötyögősek!Mindenkinek ajánlom ezt az apró tuningot,nem sokba kerül.Sok sikert az új monitor beszerzéséhez!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Triangle
Köszi. A saját rendszer képekhez már tettem fel egy-két fotót,de sajna nem lettek olyan jók mert fénnyel szemben kell fotóznom.Beszámolót majd a bejáratás után.Egy biztos-nagyon tetszik a kapott hang.
Remélem sok örömet fog szerezni.Ha bejáródott akkor irj pár sort.Milyen állvánnyal használod?
Ha minden igaz akkor nekem is teljesülni fog egy régi vágyam.Talán sikerül a Triangle ranglétrán a legmagasabb szintre lépnem egy Triangle Magellan Duetto SW2 monitor szeméjében.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Triangle
Szia!
Gratulálok Comete-hez.Üdv a klubban.
Jöhetne pár kép is.Esetleg egy beszámolót is szívesen olvasnánk.
Üdv
Zsolt
Köszi. A saját rendszer képekhez már tettem fel egy-két fotót,de sajna nem lettek olyan jók mert fénnyel szemben kell fotóznom.Beszámolót majd a bejáratás után.Egy biztos-nagyon tetszik a kapott hang.
Triangle
Szia!
Gratulálok Comete-hez.Üdv a klubban.
Jöhetne pár kép is.Esetleg egy beszámolót is szívesen olvasnánk.
Üdv
Zsolt
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Triangle
Gondolom nincs mozi rendszered , nem tudtad ott megfülelni? Kíváncsi volnék ott megállná -e a helyét frontokként. Gondolkodtam, h veszek egy ilyet én is, de én sokat mozizom, nem kis hangerővel, és ott is mutatnia kell valamit. 2 hangsugárzó meg nem fér el a lakásban. Bár ahogy elnézem vannak már 300 körül a Trianglénak álló dobozai is.
Mozi csak szigorúan kettőpontnullában!Szerintem nagy hangerővel már nem kellene őket megmoziztani a front szerepében-inkább hátra mehetnének.Bár amíg ki nem próbálja valaki addig...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Triangle
Üdv a klubban
Köszi.
Triangle
Még nagyon bejáratós,de már mutogatja sz oroszlánkörmeit,érzésem szerint nagyon jó válaztás volt-és a meglévő rendszerrel is passzol.
Gondolom nincs mozi rendszered , nem tudtad ott megfülelni? Kíváncsi volnék ott megállná -e a helyét frontokként. Gondolkodtam, h veszek egy ilyet én is, de én sokat mozizom, nem kis hangerővel, és ott is mutatnia kell valamit. 2 hangsugárzó meg nem fér el a lakásban. Bár ahogy elnézem vannak már 300 körül a Trianglénak álló dobozai is.
Triangle
Még nagyon bejáratós,de már mutogatja sz oroszlánkörmeit,érzésem szerint nagyon jó választás volt-és a meglévő rendszerrel is passzol.
Üdv a klubban
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Triangle
Szia!
Nagyon szép! Gratulálok! Már majdnem megkérdeztem, milyen Triangle dobozra cserélted le a Vandersteent, de megelőztél! Igazán jó hangsugárzó lehet, mert mindenhol dicsérik! Nagyon komoly minőséget képvisel már a belépőszint is!
Jó zenehallgatást kívánok!
Üdvözlettel: Schmidt Zoltán
Még nagyon bejáratós,de már mutogatja sz oroszlánkörmeit,érzésem szerint nagyon jó válaztás volt-és a meglévő rendszerrel is passzol.