Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
fodesz moziszobája
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
fodesz moziszobája
Gratula a mozigépedhez.
Gondolom ez a masinád van
Annyi biztos hogy a tápja tuti nagyobb mint 600W
Gyönyörű felépítés
Köszi Racpower! Igen a minőség igényes,a hátulja nagyon rendezett és szép az arany előlap.Az első hangok igazolják,hogy vigyázni kell az erejével
A leírásban 600-1200W van írva.A toroid trafó hatalmas benne kb16-17cm átmérőjű. és nagyok a puffer kondik is.Az AX3-ban 22000uf volt ,már az sem volt piskóta éppen,a Denonban 68000uf. :kemenyvagyok:
fodesz moziszobája
Gratula a mozigépedhez.
Gondolom ez a masinád van
Annyi biztos hogy a tápja tuti nagyobb mint 600W
Gyönyörű felépítés
fodesz moziszobája
Gratulálok!!! Mindig is csodáltam az ilyen "csúcs" készülékeket!
Egyszer én is szeretnék egy vmi hasonlót!
Nagyon szépen fejlődik a rendszered!!! Mi lesz a következő lépés?
Üdv:
Norbi
Aavik - Borresen - Ansuz
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Gratula fodesz az új jövevényhez!

Igen szép SACD gyűjteményed van már! ...Majd egyszer talán!
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Majdnem minden évben megyek Elég jól bírom a vadászt és a vilmoskörtét

Na akkor csak összehozzuk majd valamikor!
fodesz moziszobája
Ja és akkor jól berúgunk! Bort Egerben kell venni a szépasszony völgyben!
Majdnem minden évben megyek Elég jól bírom a vadászt és a vilmoskörtét

- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Bakker most voltam nyaralni Mezőkövesden onnan már nem messze lett volna de rábeszélem a feleségemet, hogy menyünk bort venni
Ja és akkor jól berúgunk! Bort Egerben kell venni a szépasszony völgyben!
fodesz moziszobája
Tigris,Menőmanó,Posza,kimi,szepi,Robert,zsolio,norbi KÖSZÖNÖM nektek a kedves szavakat!!!

Bakker most voltam nyaralni Mezőkövesden onnan már nem messze lett volna de rábeszélem a feleségemet, hogy menyünk bort venni
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Tigris,Menőmanó,Posza,kimi,szepi,Robert,zsolio,norbi KÖSZÖNÖM nektek a kedves szavakat!!!
Az igazi tesztelés még most jön! Tudom,a távolság miatt nem könnyű összehozni,de szívesen várok bárkit aki átutazóban jár felém,vagy a közelben lakik Egerhez!

fodesz moziszobája
most nagyon irigy vagyok!
gratulálok!
nekem is kell egy ilyen!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
fodesz moziszobája
Az 504-es Onkyo a nejem gépe,ő ha egyedül filmez mikor melózom ezt használja erősítő nélkül
Szia Fodesz nagyon szép a rendszer csak gratulálni tudok

fodesz moziszobája
Gratula a Denonhoz!
fodesz moziszobája
Az 504-es Onkyo a nejem gépe,ő ha egyedül filmez mikor melózom ezt használja erősítő nélkül
Gratula fodesz az új jövevényhez!

Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
fodesz moziszobája
Üdv mindenkinek. Én még nem igen szóltam hozzá semmihez.bár fodesz cuccai tesztelésekor mindig ott voltam.
A legújabb jövevényről csak annyit dióhéjba.hogy az eddigi vasakat nagyon lealázza mint zenén mit mozin is.
A tesztet egy kis dvd audió-val kezdtük.Háát majd hanyatt estem a gyönyörtől.A gitáros mintha mellettem játszott volna,Már
majdnem a kezére csaptam,hogy ne huzogassa az ujját a hurokon Egy szónak is száz a vége,egy élmény
halgatni ezt a vasat,"persze ehez kellenek a CLARUS hangfalak" is.A filmen is nagy dinamika tiszta ütős hangog magasak és mélyek egyaránt.
Nem is szaporítom a szót,nyagy UP a vasnak gratula fodesznak az új szerzeményhez!
"mostmár én is elgondolkodom azon,hogy jobb cuccokat szerezzek be"
fodesz moziszobája
Nagyon nagy gratula a brutális Denonhoz !!
Gyönyörű készülék !
Most aztán lesz filmnézés biztos, meg sem tudod majd unni.
fodesz moziszobája
Az előlapi csatlakozók szerencsére nem "csúfítanak" az arany előlapon,mindössze a fülesnek van egy bejárat a késő esti filmekhez,de az is diszkréten a fedél mögött.
Szép ez a pezsgő szín
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Nagyon jó választás volt, így utólag elmondhatóm, h a Pioneer zeneileg csapnivaló volt. Én mozis erősítők közül ebben az árkatban mindig is a Denonokat és a Marantzokat tartottam a legjobbnak... A yamaha betyár jó mozira de nálam egy sem tudott még igazán jól zenélni, a Pioneer úgyszintén.. A Denon mindig bizonyított a nyugodtabb , melegebb hallgathatóbb hangkarakterével. A Marantzból is hasonló élményeim maradtak a nagyobb katban. Persze azért vannak az Arcamok és a NAdok is amiket nem szabad kihagyni, de azokat ennyiért nemigen kapni meg, legalábbis az Arcamot nem... Jó mozizást a szörnyeteggel Hamarosan nekem is megérkezik az új mozis gépem, majd beszámolok róla..
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Az előlapi csatlakozók szerencsére nem "csúfítanak" az arany előlapon,mindössze a fülesnek van egy bejárat a késő esti filmekhez,de az is diszkréten a fedél mögött.
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
De azért belefért egy kis filmes teszt anyag is,miután bemelegedett a vas.Menőmanő barátommal az Ötödik sebesség és Éli könyvét demóztuk.Majd elmondja mit hallott ha akarja . ezkesz.gifIrgalmatlan tud lenni mozin hatalmas és ütős dinamikával! Amellett hogy sztereó zenén lágy és nagyon tiszta,filmes anyagoknál elsöprő amit művel.Receiverek között még nem hallottam ilyen hangot. A rádió hiánya a készülékből nálam ötcsillag,az konyhába való. Még a beállítások között jobban szét kell néznem,bár volt már Denonom és nagyából hasonló a menürendszere...
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
A Denon távjaival nem tudok betelni.A legkényelmesebbek és a logikus felépítésüknek köszönhetően a legjobbak amik nálam eddig megfordultak.Szerencsére a 2930-at is lehet vele kezelni...
fodesz moziszobája
Nagyon jó választás volt, így utólag elmondhatóm, h a Pioneer zeneileg csapnivaló volt. Én mozis erősítők közül ebben az árkatban mindig is a Denonokat és a Marantzokat tartottam a legjobbnak... A yamaha betyár jó mozira de nálam egy sem tudott még igazán jól zenélni, a Pioneer úgyszintén.. A Denon mindig bizonyított a nyugodtabb , melegebb hallgathatóbb hangkarakterével. A Marantzból is hasonló élményeim maradtak a nagyobb katban. Persze azért vannak az Arcamok és a NAdok is amiket nem szabad kihagyni, de azokat ennyiért nemigen kapni meg, legalábbis az Arcamot nem... Jó mozizást a szörnyeteggel Hamarosan nekem is megérkezik az új mozis gépem, majd beszámolok róla..
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
MADE IN JAPAN!!!
A hármas fogat hátulról!