Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Gratula a mozigépedhez.

Gondolom ez a masinád van

Annyi biztos hogy a tápja tuti nagyobb mint 600W

Gyönyörű felépítés

Köszi Racpower! Igen a minőség igényes,a hátulja nagyon rendezett és szép az arany előlap.Az első hangok igazolják,hogy vigyázni kell az erejével
A leírásban 600-1200W van írva.A toroid trafó hatalmas benne kb16-17cm átmérőjű. és nagyok a puffer kondik is.Az AX3-ban 22000uf volt ,már az sem volt piskóta éppen,a Denonban 68000uf. :kemenyvagyok:

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Gratula a mozigépedhez.

Gondolom ez a masinád van

Annyi biztos hogy a tápja tuti nagyobb mint 600W

Gyönyörű felépítés

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Gratulálok!!! Mindig is csodáltam az ilyen "csúcs" készülékeket!
Egyszer én is szeretnék egy vmi hasonlót!
Nagyon szépen fejlődik a rendszered!!! Mi lesz a következő lépés?
Üdv:
Norbi
Aavik - Borresen - Ansuz

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Gratula fodesz az új jövevényhez! 36_1_11.gif Ne laknál olyan messze, biztos vinnék egy-két SACD-t az enyémekből.(két oldal van)

Igen szép SACD gyűjteményed van már! ...Majd egyszer talán!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Majdnem minden évben megyek Elég jól bírom a vadászt és a vilmoskörtét :D :D

Na akkor csak összehozzuk majd valamikor!

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ja és akkor jól berúgunk! Bort Egerben kell venni a szépasszony völgyben!

Majdnem minden évben megyek Elég jól bírom a vadászt és a vilmoskörtét :D :D

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Bakker most voltam nyaralni Mezőkövesden onnan már nem messze lett volna de rábeszélem a feleségemet, hogy menyünk bort venni

Ja és akkor jól berúgunk! Bort Egerben kell venni a szépasszony völgyben!

Vendég

fodesz moziszobája

Tigris,Menőmanó,Posza,kimi,szepi,Robert,zsolio,norbi KÖSZÖNÖM nektek a kedves szavakat!!! leborulok.gif Az igazi tesztelés még most jön! Tudom,a távolság miatt nem könnyű összehozni,de szívesen várok bárkit aki átutazóban jár felém,vagy a közelben lakik Egerhez!

Bakker most voltam nyaralni Mezőkövesden onnan már nem messze lett volna de rábeszélem a feleségemet, hogy menyünk bort venni

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Tigris,Menőmanó,Posza,kimi,szepi,Robert,zsolio,norbi KÖSZÖNÖM nektek a kedves szavakat!!! leborulok.gif Az igazi tesztelés még most jön! Tudom,a távolság miatt nem könnyű összehozni,de szívesen várok bárkit aki átutazóban jár felém,vagy a közelben lakik Egerhez!

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

most nagyon irigy vagyok!
gratulálok!
nekem is kell egy ilyen!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Vendég

fodesz moziszobája

Az 504-es Onkyo a nejem gépe,ő ha egyedül filmez mikor melózom ezt használja erősítő nélkül

Szia Fodesz nagyon szép a rendszer csak gratulálni tudok 36_1_11.gif leborulok.gif de megnézném élőben is csak nagyon messze lakunk egymáshoz Nagyon örülök és nagyon sok szép és kellemes zene illetve mozi hallgatást kívánok neked és kedves párodnak Ja és csak ennyit szeretnék mondani

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Gratula a Denonhoz!

Vendég

fodesz moziszobája

Gratula a Danonhoz!
Nem soká megkóstálom.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Posza »

Az 504-es Onkyo a nejem gépe,ő ha egyedül filmez mikor melózom ezt használja erősítő nélkül

Gratula fodesz az új jövevényhez! 36_1_11.gif Ne laknál olyan messze, biztos vinnék egy-két SACD-t az enyémekből.(két oldal van)
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.

menő-manó
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 27

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: menő-manó »

Üdv mindenkinek. Én még nem igen szóltam hozzá semmihez.bár fodesz cuccai tesztelésekor mindig ott voltam.
A legújabb jövevényről csak annyit dióhéjba.hogy az eddigi vasakat nagyon lealázza mint zenén mit mozin is.
A tesztet egy kis dvd audió-val kezdtük.Háát majd hanyatt estem a gyönyörtől.A gitáros mintha mellettem játszott volna,Már
majdnem a kezére csaptam,hogy ne huzogassa az ujját a hurokon Egy szónak is száz a vége,egy élmény
halgatni ezt a vasat,"persze ehez kellenek a CLARUS hangfalak" is.A filmen is nagy dinamika tiszta ütős hangog magasak és mélyek egyaránt.
Nem is szaporítom a szót,nyagy UP a vasnak gratula fodesznak az új szerzeményhez!

"mostmár én is elgondolkodom azon,hogy jobb cuccokat szerezzek be"

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 808

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Nagyon nagy gratula a brutális Denonhoz !!
Gyönyörű készülék !
Most aztán lesz filmnézés biztos, meg sem tudod majd unni.

Vendég

fodesz moziszobája

Az előlapi csatlakozók szerencsére nem "csúfítanak" az arany előlapon,mindössze a fülesnek van egy bejárat a késő esti filmekhez,de az is diszkréten a fedél mögött.

Szép ez a pezsgő szín

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Nagyon jó választás volt, így utólag elmondhatóm, h a Pioneer zeneileg csapnivaló volt. Én mozis erősítők közül ebben az árkatban mindig is a Denonokat és a Marantzokat tartottam a legjobbnak... A yamaha betyár jó mozira de nálam egy sem tudott még igazán jól zenélni, a Pioneer úgyszintén.. A Denon mindig bizonyított a nyugodtabb , melegebb hallgathatóbb hangkarakterével. A Marantzból is hasonló élményeim maradtak a nagyobb katban. Persze azért vannak az Arcamok és a NAdok is amiket nem szabad kihagyni, de azokat ennyiért nemigen kapni meg, legalábbis az Arcamot nem... Jó mozizást a szörnyeteggel Hamarosan nekem is megérkezik az új mozis gépem, majd beszámolok róla..

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Az előlapi csatlakozók szerencsére nem "csúfítanak" az arany előlapon,mindössze a fülesnek van egy bejárat a késő esti filmekhez,de az is diszkréten a fedél mögött.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

De azért belefért egy kis filmes teszt anyag is,miután bemelegedett a vas.Menőmanő barátommal az Ötödik sebesség és Éli könyvét demóztuk.Majd elmondja mit hallott ha akarja . ezkesz.gifIrgalmatlan tud lenni mozin hatalmas és ütős dinamikával! Amellett hogy sztereó zenén lágy és nagyon tiszta,filmes anyagoknál elsöprő amit művel.Receiverek között még nem hallottam ilyen hangot. A rádió hiánya a készülékből nálam ötcsillag,az konyhába való. Még a beállítások között jobban szét kell néznem,bár volt már Denonom és nagyából hasonló a menürendszere...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

A Denon távjaival nem tudok betelni.A legkényelmesebbek és a logikus felépítésüknek köszönhetően a legjobbak amik nálam eddig megfordultak.Szerencsére a 2930-at is lehet vele kezelni...

Vendég

fodesz moziszobája

Nagyon jó választás volt, így utólag elmondhatóm, h a Pioneer zeneileg csapnivaló volt. Én mozis erősítők közül ebben az árkatban mindig is a Denonokat és a Marantzokat tartottam a legjobbnak... A yamaha betyár jó mozira de nálam egy sem tudott még igazán jól zenélni, a Pioneer úgyszintén.. A Denon mindig bizonyított a nyugodtabb , melegebb hallgathatóbb hangkarakterével. A Marantzból is hasonló élményeim maradtak a nagyobb katban. Persze azért vannak az Arcamok és a NAdok is amiket nem szabad kihagyni, de azokat ennyiért nemigen kapni meg, legalábbis az Arcamot nem... Jó mozizást a szörnyeteggel Hamarosan nekem is megérkezik az új mozis gépem, majd beszámolok róla..

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

MADE IN JAPAN!!!

A hármas fogat hátulról!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.