Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

segits "egydobozost" venni

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

az árak szempontjából is érdekes volt végig olvasni
Már majdnem megpróbáltam lebeszélni!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 744

Hozzászólás Szerző: GTomi »

az árak szempontjából is érdekes volt végig olvasni
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: close652 »

4 év 3 hónap 0 nap után! új rekord?
amúgy off

próbáld meg itt!
system

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok ! JVC TH-A9R -hez szeretnék persze csak ha létezik kódokat!
PLD : régió kódok,mert nem játszik le minden dvd lemezt!
Előre is köszönöm a segitséget,ha valaki tud ilyenről erre az email cimre küldjétek el! [email protected]
Köszi

Vendég

Szia.
Tényleg jól néz ki, meg tud is, csak amikor meghallgattam a SUB elég puffogósnak és erőtlennek tűnt (igaz nem ilyenhez vagyok szokva) ráadásul mikor megküldtük az Episode I-el (RAcer) akkor úgy rezonált szegényke azt hittük mindjárt eldől. Sajnos a 9-es szériát nem sikerült meghallgatni pedig ahhoz emberesebb SUB van, na mindegy majd sort kerítünk arra is .

De nem tudja valaki hol lehetne meghallgatni a PIONEER 77-et amit a fenti hozzászólásomban említettem???????

Vendég

A Cora-ban vettem akciósan 190-ért.

Vendég

Sziasztok !

Én is tervezek házimozit otthonra egy 20 nm-es nappaliba.
De ezeknek a dobozos cuccoknak a régiómentesítését hogyan lehet megoldani ?
A http://www.dvd.reviewer.co.uk/info/multiregion címen távirányítóval régiómentesíthető asztali-dvd-k vannak felsorolva.

Üdv.:
Gabek

Vendég

Mennyiért adták és merrefelé?

Vendég

Én most vettem egy JVC TH-A5R-t és nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár csak a Sony-t és a Panát néztem ebben a kategóriában, de nekem szolgáltatásban ez elég meggyőző volt(DD, DTS, CD-R, CD-RW, MP3). Bár nem vagyok valami nagy házimozi szakértő.

Vendég

Sziasztok.
Egyik ismerősöm is most szeretne a kisebb szobájába ilyen szatelites rendszert, amit eddig javasoltunk neki:
Pioneer NS-DV77 DVD
A NETDEPON 239e most és a tesztekben mindenhol az élen a Pioneer van, asszem ő pont a 2. helyen, (elsőn is Pioneer!)
3. helyen a Sony-nak az 500-as sorozata
4. Panasonic Ht70 (igaz ebben nincs DTS)

MAjd megnézem hol is van ez a rangsorolás, azt belinkelem.
A JVC-t is nézegettük igaz nem ezt a Cinema 100-at , azt még nem ismerjük, de a th a9r sem tűnik rossznak, igaz kisebb testvére a 5-ös sorozatnak igen gyenge és nem utolsósorban gyenge is a SUB-ja, mondjuk fele akkora mint a 9-é.

A Pionnert sem leírni!

Vendég

Es mi a velemenyetek az AIWA udvoskejerol? Tud rola vki vmit? Megeri kiadni ra azt a 160e Ft-ot vagy inkabb tegyek hozza es vegyek egy jobbat?

Vendég

Szia !
Nekem dav-s500-as dobozkám van. Nagyon meg vagyok elégedve vele, az elmúlt 3 hónapban sokat nyúztam. Azt ajánlom, hogy hallgasd meg a fenti rendszereket is, nekem ez tetszett a legjobban azért választottam. 20 négyzetméteres szobában használom, 72 cm-es TV-n, 3 méterről, és a hangerő bőven elég (50%-nál nem szokott több lenni) a kép pedig fantasztikus.
Nem ez az a JVC aminek felfelé nyílik az olvasó fedele?
Az is teszett nagyon csak nem fért folna el kinyitott állapotban a polcomon...
Sok halgatást a döntés előtt!
Üdv,

Balázs

Vendég

Én kb.egy hónapja vettem szintén a HM. tesztje alapján a panasonic shtc70-est(vagy valami hasonló a neve).ÉS tökéletesen meg vagyok vele elégedve.Ebben az árban(200ezer) még az LG mellett gondolkoztam,de azt mondta az eladó,hogy a pana fényévekkel jobb nála-egy árban.Szóval én egyedül a kis hangszóróktól féltem,mert előtte két nagy videoton hangfal volt egy sima a/v erősítőre kötve,és az azért tényleg dörgött jól.De most már belátom,hogy ettől is ugyanúgy ZENGhet a ház.-Igaz nem tudom,meddig fogják bírni,de azért nem a maxon hallgatom őket.Úgyhogy én semmijen hátrányát nem látom egy ilyen kis,egydobozos rendszernek,persze az is igaz,hogy amíg nem próbáltad ki a "szobai" WC-t,addig jó a kerti is,de ha már kipróbáltad!!

Vendég

kösz az infot, még egy kérés: ha esetleg tudtok valami linket c100-hoz kapcsolódóan, megköszönném újfent.

Vendég

Hi Tomi!

Nem tudom hollaksz az országban,de én ezt Hevesn tudom az egyik műszaki boltban.A cím 3360 Heves Fő ut Fervill műszaki bolt!

Vendég

A Házimozi és a Digitális házimozi újság is tesztelte, mindenhol kiváló eredménnyel. Elnyerte az EISA díjat a 2001/2002 legjobb házimozi rendszere kategóriában.
Ezen kívül a Panasonic és a Sony 1-1 hasonló kaliberű rendszerét hallgattam, ez azoknál jobbnak tűnt, nagyon egységes hangtérrel.
Meghallgatásra a Ludryban lévő Hertát tudom ajánlani, ott legalább 4-5 féle ilyen rendszer van felállítva, bár mivel ott még nem hallottam, nem tudom, hogy rendesen be vannak-e állítva. Ez elengedhetetlenül fontos.

Vendég

kösz a tanácsot, esetleg írnátok erröl a C 100-ról? sajnos nem ismerem, csak látásból. johnny - 269-ért merre láttad? köszi még 1x.

Vendég

Én 269000-ért tudom a JVC cinema 100-at!

Vendég

tom, mielőtt elhibázott lépést tennél, mindenképp figyelmedbe ajánlom a JVC Cinema 100 rendszert. A TH-A9R 250eFt-be kerül, a Cinema 100 elvileg 300eFt-be. Nem szabad és szerintem nem lehet +spórolni a különbséget, csak 1 módon: a Medamarktban tegnap láttam 280-ért a Cinema 100-t, szerintem , ha olyen kis rendszerben gondolkodsz, ami mindent tartalmaz, ennél jobb ár/minőségű rendszert nem fogsz kapni.

Remélem komolyan veszed az írottakat és 1 kicsit hallgatsz is rám.

Üdv.

Vendég

sziasztok! hosszas tanakodás után úgy döntöttem, egy komplett mini rendszert veszek picike, 12nm szobámba. a Házimozi novemberi száma épp segítségemre volt a megfelelo rendszer kiválasztásában. A JVC th-a9r illetve a dav-s500 (tudom az ujságban a 800-as volt) elnyerte tetszésemet. esetleg tudnátok segíteni a választásban? Ilyen áron szeretném a legjobb rendszert megtalálni. Köszönet mindnkinek.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”