Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Szerintem is megérdemelten nyert, a mezőnyben az egyik legszimpatikusabb figura. Montisként kezdte Egy többnapost mégiscsak az nyer, aki minden nap minden számban ott tud lenni a szeren. Még ha nem is nyer szakaszt, egyenletes teljesítményt nyújtott. Voeckler kulacscsapkodós, csapattársakkal kiabálós hisztije azért erős volt a sárga trikó elvesztése során.
Igen, Voeckler kissé nehezen viselte, pedig őt igazán nem sorolták az esélyesek közé, talán pont ezért. Nagyon szimpatikus versenyző, nagy kitartással, de szerintem Cadel más dimenzió. Ja, s Evans nyert szakaszt 1-et, de összetettben főleg mióta nincs időjóváírás nem sokat számít a szakaszgyőzelem. Minden szakaszon elöl volt, ez a lényeg, s láttuk elég univerzális, jól megy hegyen, völgyön, egyenesben.
Nagyon Örülök a győzelmének.
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
YES!
EVANS élete formájában versenyzett az egész Tour-on, igazán megérdemelte szerintem!
Szerintem is megérdemelten nyert, a mezőnyben az egyik legszimpatikusabb figura. Montisként kezdte Egy többnapost mégiscsak az nyer, aki minden nap minden számban ott tud lenni a szeren. Még ha nem is nyer szakaszt, egyenletes teljesítményt nyújtott. Voeckler kulacscsapkodós, csapattársakkal kiabálós hisztije azért erős volt a sárga trikó elvesztése során.
Kerékpározás
Egyik ismerősömnél épp átalakítás alatt van egy kb millás Trek. Villanymotort szereltet rá. Vicces, hogy a bicaj alig 10 kg, de maga az elektronika lesz rajta kb 15 kg.
Miért szereltet rá villanymotort, mi a célja ezzel?
Kerékpározás
Nem is gondoltam volna, hogy a Specialized-ot ennyien ismerik. Ez se az olcsóbbak közül való.
Az a baj, hogy most ezek közt ok-okozati összefüggés van.
Kerékpározás
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Kerékpározás
Nem is gondoltam volna, hogy a Specialized-ot ennyien ismerik. Ez se az olcsóbbak közül való. Egyik ismerősömnél épp átalakítás alatt van egy kb millás Trek. Villanymotort szereltet rá. Vicces, hogy a bicaj alig 10 kg, de maga az elektronika lesz rajta kb 15 kg.
1,4 volt annó.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kerékpározás
az enyém ilyen:specialized epic
Nem is gondoltam volna, hogy a Specialized-ot ennyien ismerik. Ez se az olcsóbbak közül való. Egyik ismerősömnél épp átalakítás alatt van egy kb millás Trek. Villanymotort szereltet rá. Vicces, hogy a bicaj alig 10 kg, de maga az elektronika lesz rajta kb 15 kg.
potatomelon.wordpress.com
Kerékpározás
haveromnak ilyen van:specialized venge
Nekem ez is tetszik.
Az igen, mindössze 2 kg. Az ára se semmi. Én is gondolkodtam a Specialized-on, szeretem a felül íves vázakat. Végül a Bianchi klasszikus színei meg az olasz dizájn vitte el nálam a pálmát. Csak lenne már jó idő...
Kerékpározás
haveromnak ilyen van:specialized venge
Nekem ez is tetszik.
Webáruház:
Kerékpározás
Megjött. Enyém bicikli.
Nagyon szép Gratula!
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
-
Vendég
Kerékpározás
Megjött. Enyém bicikli.
Gratulálok, jó választás...Gyönyörűek a Bianchi vázak...
Kerékpározás
Használd egészséggel!Zsír a gép.
Kösze! A celeste színösszeállítás megkívánja a hasonló színű kiegészítőket, szóval lesznek újabb beruházások még.
Kerékpározás
Gyönyörű ! Kár hogy ezeket is el kell(ene) csúfítani a kötelező kiegészítőkkel. (Vagy rohadt gyorsan kell tekerni)
Igen, a hangsúly a "kellené"-n van.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6408
Kerékpározás
Megjött. Enyém bicikli.
Használd egészséggel!Zsír a gép.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kerékpározás
Megjött. Enyém bicikli.
Gyönyörű ! Kár hogy ezeket is el kell(ene) csúfítani a kötelező kiegészítőkkel. (Vagy rohadt gyorsan kell tekerni)
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Kerékpározás
DUPLAJANCSI!
A lámpa, prizma, csengő, SÁRHÁNYÓ, szerszámtáska, névtábla hol marad!?
Pedált nem adtak hozzá?
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Kerékpározás
YES!
EVANS élete formájában versenyzett az egész Tour-on, igazán megérdemelte szerintem!
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Nagyon izgalmas lesz a mai időfutam. Elvileg Evans jobb időfutam menő mint Schleck. Meglátjuk. Én is inkább Evans-nak szurkolok.
Kerékpározás
Ma uccsó egyéni időfutam, A. Schleck az élen, remélem, Evans nem csapja oda.
Holnap befutó a Champs-Elysées-n, remélem, A. Schlecken marad a sárga trikó.
Nagyon izgalmas lesz a mai időfutam. Elvileg Evans jobb időfutam menő mint Schleck. Meglátjuk. Én is inkább Evans-nak szurkolok.
Kerékpározás
Helló,
Én is örülök kicsit, hogy nem negyedszer Contador, de pont Evans-nek drukkolok, hogy végre megszakadjon az örök második sorozat, kivéve egyszer a Vb-n.
Győzzön a jobb, 42 km elég sok, ott bármi lehet!
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Kerékpározás
Helló,
Hát 16500 EUr-ból jobbat lehet építeni, de szerintem kár 16500 EUr-t bicóra költeni, topgépeket kapni fél milla magyar forintért is a válságban.
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
-
Vendég