Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ti ezeket a hülye matricákat le szoktátok szedni??! pl.: "NEW"...
Én régebben leszedtem, aztán anno az egyik DVD lejátszómról nem jött le rendesen bármit is csináltam vele. Azóta inkább rajtahagyom.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Nekem egy évig rajta volt az erősítőmön az 5x100W felirat, aztán meguntam. Szerencsére gond nélkül lejött, mégcsak meg sem sérült (valami fémes matrica). Így ráraktam az erölködő oldalára, hogy azért meg legyen
A videómon még mindig rajta van a matrica

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: tsc »

Én általában leszedem, főleg akkor ronda mikor ferdén van ráragasztva.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Mester »

Ti ezeket a hülye matricákat le szoktátok szedni??! pl.: "NEW"...

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Hihetlen, hogy a kapható asztalok 2/3-ánál kb. sípcsontmagasságba raktak egy polcot (pl. nyomtatónak), hogy jól bele lehessen rúgni.

Ismerős! Nekem egy bőrkeményedésem lett tőle még évekkel ezelőtt és máig sem múlt el!
De a nyomtató azért ott van! :vazeg:

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

HA kell valakinek egy eszméletlen jo minőségben dolgozó asztalos, irjon, tok egyet...

Engem érdekelne a dolog, mert egyszerűen képtelen vagyok egy normális kivitelű fenyőből készült számítógépasztalt kapni az adott helyre, nagyjából kötött méretben...
Lehet, hogy túl igényes vagyok? :vazeg: Eddig még mindegyikkel volt valami bajom... Hihetlen, hogy a kapható asztalok 2/3-ánál kb. sípcsontmagasságba raktak egy polcot (pl. nyomtatónak), hogy jól bele lehessen rúgni.
Arty, a Te bútorod minősége a képek alapján nagyon oké, és az ár milyen volt?? Pesti az illető asztalos?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Lacy: tényleg nyithatnál egy múzeumot!

DenyVL: hát nekem is csurog a nyálam. Igazából már a mostani rendszereddel is kiegyeznék, de a leendő szobád ... hát egyszerüen szuper! :vazeg:

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Mindenki csak dícséri! DenyVL, ez tök gagyi!
Ugye????
Engem is idegesít...... (.... hogy mértnem az én szobám...)
:vazeg:

G.I.JOE
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: G.I.JOE »

Mindenki csak dícséri! DenyVL, ez tök gagyi!
Erősítő: Yamaha RXV-440RDS; kábel: NeoTech KS-1032M; front: Dali Blue 5005 Jubi; center: Dali C-1000 Jubi; rear: Dali R-1000; TV: Samsung WS32Z068P; VCR: Samsung SV-661GX; DVD - Airis L103E.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

DenyVL, ez gyönyörű..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

... Korábban már írtam, hogy csak és kizárólag azért használom így a vásznat, mert NEM BÍRTAM KI !!! , hogy ne rakjam fel. ... 

Ezt meg tudom érteni.

Most Denon 3802-t használok meghajtani, de esetleg a Pioneer AX5-t javasoljátok, helyette meghajtásnak? Nagyon tetszett a hangja a legutóbbi kiállításon, de még Klipschel összerakva nem volt lehetőségem maghallgatni. Van valakinek tapasztalata?

Szerintem jó kis erősítő, és nem feltétlenül kell lecserélned. Mégha esetleg jóval nagyobb helységben kerül és kevés lenne, akkor egy többcsatornás végfokkal megtámogatva, nem lehet gond vele.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: saca »

Ja, és itt egy kép, hogy milyen szobát szeretnék lentre csinálni...
Gondolom azért nem ilyen "fapados székekkel"?

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

DenyVL

Hozzászólás Szerző: DenyVL »

Köszönöm a hozzászólásokat. A vászon M-es, és természetesen nem megy át rajta a hang. Korábban már írtam, hogy csak és kizárólag azért használom így a vásznat, mert NEM BÍRTAM KI !!! , hogy ne rakjam fel. Amikor van időm, és a projektort is van kedvem beállítani, (mivel nincs állandóra beépítve), akkor a centert egy állványra leemelve használom a rendszert. Kb. pontosan oda elhelyezve, ahová Saca javasolta. Annyi kábelt hagytam rá, hogy leérjen.

A kilógó kábelért bocs, tudom ronda, de éppen csak próbáltunk az erősítővel egy HTPC-t és benne maradt a képben. Én is csak most szúrtam ki milyen randa.
Már várom nagyon, hogy a lenti helységben minden hangszóró, a szoba megfelelő pontjára kerüljön, mert most nem a legigazibb a hangzás. De már ez is jelentős változás az előzőhöz képest.

Javaslatokat várok kábelügyileg, hogy milyeneket használjak majd az új szobában.

Most Denon 3802-t használok meghajtani, de esetleg a Pioneer AX5-t javasoljátok, helyette meghajtásnak? Nagyon tetszett a hangja a legutóbbi kiállításon, de még Klipschel összerakva nem volt lehetőségem maghallgatni. Van valakinek tapasztalata?

Ja, és itt egy kép, hogy milyen szobát szeretnék lentre csinálni...

TV: Thomson Projektoros Tv, Vászon: Projecta ProCinema 139x240, Projektor: InFocus SP5700, DVD: Sony, Receiver: Denon 3802, CD: Technics, front: Klipsch RF35, center: Klipsch RC35, surr: Klipsch RS35, surr.back: Klipsch RS25 kábelek: hangfalak: NeoTech KS1034M, Táp: NeoTech NP-3PS52

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Talán a projektoros TV állványa nélkül... valahogy így, bár eltudom képzelni, hogy milyen cumi volt ezt a falat megcsinálni, nem hogy még projektoros TV-t is bele, állvány nélkül...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

DenyVL: Csak egy apróság... milyen vastagságú a vásznad? mert ha M-es, egy kicsit bajban leszel (vagy már vagy) a centersugárzó miatt. Ezek a vásznak nem mozivásznak (nem igazán lukacsos a felülete) így nem tudod teljesen "élvezni" a centersugárzó hangját. Tudom, hogy így lenne esztétikus, de sajna így nem "akusztikus". Kipróbáltad már lehúzott vászonnál, hogy szól?

Cuccaim

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

DenyVL

Nagyon frankó az egész!

Egy dolog csípi a szemem: azt a kábelt, ami most az erősítő jobb alsó sarkától megy, nem lenne érdemes az erősítő mögött, vagy az első lábai alatt elvezetni, hogy ha ki is jön onnan, akkor se legyen olyan feltünő?
gordon314.fw.hu

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Tényleg dögösek a képek, és persze főleg a szett!

Az én álmom is egy ilyen Klipsch "csomag", remélem jövőre a költözés után én is beújíthatok egy ilyet.

Én egyébként egyszer hallgattam meg a Klipscheket, de azonnal meggyőztek, és azonnal beleszerettem, szvsz egyszer mindenképpen meg kell hallgatnod ex(Cat)!

Habár mondjuk Én meg még JmLab-ot nem hallgattam soha, de mielőtt jövőre fejlesztek mindent ki fogok próbálni! :vazeg:

DenyVL, még 1x GRATULA!

trumpf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: trumpf »

DenyVL

Csurog a nyálam. Nagyon klassz.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Nagyon klassz a cucc. Egy baj van csak szerintem, az a center elhelyezése. Túl magasan van és a vászon mögött. Gondolom nem tudtad máshova rakni a nagymeretű tv miatt. Látom azért megdöntötted. De ha külön szobába megy, akkor nem számít most mi van. Egyébként bosszantóak a képek, mert ha vásznat látok elfog az agybaj, hogy nálam még nincs. :vazeg:
Tényleg nagyon szépek az új hangfalak! Egyszer most már meg kell hallgatnom, hogy hogyan szólnak a Klipsch-ek, mert nagyon dögösnek néznek ki az tuti

Gandalf, ne bosszankodj, vegyél végre egy projektort!!!!

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Nagyon klassz a cucc. Egy baj van csak szerintem, az a center elhelyezése. Túl magasan van és a vászon mögött. Gondolom nem tudtad máshova rakni a nagymeretű tv miatt. Látom azért megdöntötted. De ha külön szobába megy, akkor nem számít most mi van. Egyébként bosszantóak a képek, mert ha vásznat látok elfog az agybaj, hogy nálam még nincs.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

DenyVL

TV: Thomson Projektoros Tv, Vászon: Projecta ProCinema 139x240, Projektor: InFocus SP5700, DVD: Sony, Receiver: Denon 3802, CD: Technics, front: Klipsch RF35, center: Klipsch RC35, surr: Klipsch RS35, surr.back: Klipsch RS25 kábelek: hangfalak: NeoTech KS1034M, Táp: NeoTech NP-3PS52

DenyVL

DenyVL

DenyVL

Elfelejtettem leírni az új elemeket:
2 db RF35 frontok, 1 db center RC35, 2 db RS-35 surr., 2 db RS25 surr. back, 1 db RW-12 sub.
Érzésetek szerint ezekhez a hangsugárzókhoz milyen kábelt használjak majd az új helyen?

DenyVL

JÓÓÓ Napokat! Sikerült végre a hadművelet, és kilapátoltam a régi vegyes hangfalakat (MAgnat, Sony, Yamaha sub). Végül a Klipsch mellett maradtam. Nem bántam meg, az már 1x biztos. 1 hónap múlva kezdek bele a "csak és kizárólag házimozi" szoba kialakításába, úgyhogy ebből a jelenlegi szobából minden megy majd oda.
A cseréből, ha érdekel benneteket, leginkább a center és a subw. számomra hihetetlen változás, de a többi komponens is úgy szól, ahogy kell. Na szóval én már örülök... Most jön majd a DVD lejátszó, meg az erősítő cseréje de az már ráérős. Mivel elég sok lét fog felemészteni a helység kialakítása, lehet hogy csak azután jönnek ezek a cserék.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”