Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Ha már ez a topic, és valószínű nem olvastad vissza az egészet, ajánlatom a Blackmore's Night.Most volt a koncertjük a Margitszigeten (elolvashatod a beszámólómat ebben a topicban )
Nagyon jó kis zene. Teljesen odavagyok.
Felírtam, mint a tv-k típusát a boltban.
Milyen típusú zene?
Reneszánsz, rockos köntösben. Richie Blackmore (ex Deep Purple) vezényletével.
:vazeg:
Hú, hallottam már ilyesmit, barokk zenét mai hangzással, ha agyonütnek sem jut eszembe mi volt az, de tetszett.
ilyen pl. a régi renaissance együttes! marha jó zenéket nyomtak
de ma inkább egy kis Jethro Tull lesz a menü!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Ha már ez a topic, és valószínű nem olvastad vissza az egészet, ajánlatom a Blackmore's Night.Most volt a koncertjük a Margitszigeten (elolvashatod a beszámólómat ebben a topicban )
Milyen típusú zene?
Hú, hallottam már ilyesmit, barokk zenét mai hangzással, ha agyonütnek sem jut eszembe mi volt az, de tetszett.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Milyen típusú zene?
Felírtam, mint a tv-k típusát a boltban. :vazeg:
Milyen típusú zene?
Ha már ez a topic, és valószínű nem olvastad vissza az egészet, ajánlatom a Blackmore's Night.
Most volt a koncertjük a Margitszigeten (elolvashatod a beszámólómat ebben a topicban )
Mulatós CD-t biztos nem, vennék (plusz pontként könyveld, légyszi).
Könyvelve.
O.K. Kár, hogy én nem iszom sört.
Majd iszom veled ásványvizet! :vazeg:
Könyvelve.
Mondjuk biztos én sem a kiejtése és a "prózai" stílusa miatt szeretem. Mondjuk ahonnan jött, ott talán ez túlzó követelmény is lenne. Azért gondolom, nekünk könnyebb volt jó stílust felszedni mgunkra. Én valahol becsülöm is a kitartását.
A kercsatornás feelingben meg teljesen igazad van.
"Csináltam" Oláh Ibolya CD-t. Fantasztikus!
:smile37: :vazeg:
Ezek szerint te nem szereted Ibolykát. Na mindegy ízlések és... Nekem nagyon bejön.
Nem, de a komplett Megasztártól is kiütést kapok(kaptam).
Csúnya emberek rossz hangok (az elején főleg) kertv-s felhajtás, semmi agy.
Ibolyka meg... Sting elött azt nyilatkozta, hogy milyen lesz elötte fellépni, közölte, hogy "zsír". A további faggatózásra meg, hogy "király".
Kicsit hamar felrepültek, csak nehogy a magasból nagyon nagyot essenek lefelé.
És ezt most teljesen komolyan gondolom.
Egyébként nem vagyunk egyformák, tény, de ez jó is, ki venné meg akkor a mulatós CD-ket?
Ezek szerint te nem szereted Ibolykát. Na mindegy ízlések és... Nekem nagyon bejön.
A gratulát köszi!
Szép hangja van, csak nagyon csúnyán énekel. Azaz olyan mintha akcentusa lenne... kár érte.
A gratulát köszi!
Ezzel, meg azt hiszem megvan a 200.
Azért a 200-hoz gratula. :vazeg:
:smile37:
Ezzel, meg azt hiszem megvan a 200.
Az új Diana Krall album megint hozza a megszokott színvonalat , és decemberben jön hazánkba is koncertezni! (remélem nem azok szervezik, akik a Minellit...)
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination
Tegnap vettem új M.É.Z. koncertalbum, nagyon jó.
Én is megveszem. Mi az album cime? Most jelent meg?
Tűztánc
Az hát, és asszem a Szemedben a csillagok című klasszikus albumukról valóak a számok.
Szemedben a csillagok? :vazeg:
Echte Kozsó!
Kozsó még a világon sem volt amikor ez a szám megszületett
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Az hát, és asszem a Szemedben a csillagok című klasszikus albumukról valóak a számok.
Szemedben a csillagok? :vazeg:
Echte Kozsó!
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Most éppen Lenny Kravitz Best of megy, amit a héten vettem a sógoroknál (15 Euro) Imádom ezt a jó "zsíros", kövér, erőteljes gitárhangzását! :vazeg:
Jó zene !!!! Nálam meg Eagles szól.
TV : Philips 21PT5407/01 Sat : Philips DSX6010 DVD/SACD player : Philips DVD763SA CD : Cambridge Audio Azur 640C Erösitö : Cambridge Audio Azur 640A Hangfal : Mission M33 Kábelek : M.N.C & CAT5
Tegnap vettem új M.É.Z. koncertalbum, nagyon jó.
Én is megveszem. Mi az album cime? Most jelent meg?
TV : Philips 21PT5407/01 Sat : Philips DSX6010 DVD/SACD player : Philips DVD763SA CD : Cambridge Audio Azur 640C Erösitö : Cambridge Audio Azur 640A Hangfal : Mission M33 Kábelek : M.N.C & CAT5
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Most éppen Lenny Kravitz Best of megy, amit a héten vettem a sógoroknál (15 Euro)
Imádom ezt a jó "zsíros", kövér, erőteljes gitárhangzását! :vazeg:
Igen Lord! Nagyon szeretem a zenéjüket, annak idején nagyonsok koncertjükön ottvoltam "gyerek fejjel".
Mindenki nyaral? Vagy nem halgattok zenét?Akkor találjátok ki most nálam mi megy :
Számcimek: Álmodom, Érezzél Engem.... ???
Lord??
ahogy megláttam a számcímeket de is tettem egy Lord lemezt
én nagyon csíptem őket. az Utcan kövén albummal bezárólag nem tudtak hibázni.
Mindenki nyaral? Vagy nem halgattok zenét?Akkor találjátok ki most nálam mi megy :
Számcimek: Álmodom, Érezzél Engem.... ???
Lord??