Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio hangsugárzók
Dynaudio hangsugárzók
Egy vélemény, a Computeraudiophile.com-ról:
"I have auditioned the Xeo3 system for now 5 weeks, and am blown away by the sound quality, and ease of use.
They can be tweaked with better power and USB cables, but sound very good fresh from the box.
The transmitter accepts 24/48 and not more. But I never have heard so good sounding files from my Mac (now I put all my Logan Vantage, lyngdorf tda and Linn DS stuff for sale) the last two-three years.
They play deeeeep bass, and sweet highs, and sound much bigger then they are. I also listened to the bigger brother, the Xeo5, which IMO not has the same free sound as the Xeo3
Please audition them yourself, I am blown away by the SQ of these small pearls
Best Regards Mit freundlichen Grüssen Klassen"
Mondjuk itt a xeo3-ról szól dicsérően!
Na sebaj, meghallgatom, aztán beszámolok róla. : )
Matrix Audio SL-1, Supra, English Electric EE8, AQ Voka, Lumin T3X, HiDiamond D7, Heed Obelisk Pro. Vertere Pulse C, 2x Heed Obelisk PM, Dope Sound Voodoo Pure Silver, Dorn Acoustic Grand Enigma.
Dynaudio hangsugárzók
Az álló 5-ös XEO-t hallottam a hifi show-n, nem igazán tettszett, bár a bazi nagy helység és ismeretlen zenék miatt nem tudtam valósághűen megítélni. Én is kicsit elfogult vagyok a dyno-kal, de az igazat meg vallva az első benyomás nem volt elragadtató.
Vajon mit vettek alapul az EISA díjnál? Vagy csak a 3-as kapott?
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
Dynaudio hangsugárzók
Ha a 10, az Evidence szériát jelöli, akkor ez a 3, jó érték!
Ha a 10+++ az A40, akkor ez kb. 2, legalábbis nekem ez jön le abból amit és ahogy említette az illető. Álló 5-ös XEO-t hallgattak.
Egyébként elhiszem; minőségi vezeték nélküli jelátvitel a hangtechnikában (pláne audiofil körökben) a mai napig nem igen létezik.
A beépített vasról sem olvasni jókat.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Dynaudio hangsugárzók
Én nem hallottam, de olyantól hallottam aki hallotta
Mivel történetesen felettébb elfogult az illető dyno irányába, magasnak számít tőle a 10/3-as pontszám...
Ha a 10, az Evidence szériát jelöli, akkor ez a 3, jó érték!
Matrix Audio SL-1, Supra, English Electric EE8, AQ Voka, Lumin T3X, HiDiamond D7, Heed Obelisk Pro. Vertere Pulse C, 2x Heed Obelisk PM, Dope Sound Voodoo Pure Silver, Dorn Acoustic Grand Enigma.
Dynaudio hangsugárzók
A, Dynaudio XEO3-ast, hallotta már valaki?
Érdekelne, egy elfogulatlan vélemény!
Én nem hallottam, de olyantól hallottam aki hallotta
Mivel történetesen felettébb elfogult az illető dyno irányába, magasnak számít tőle a 10/3-as pontszám...
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Dynaudio hangsugárzók
A, Dynaudio XEO3-ast, hallotta már valaki?
Érdekelne, egy elfogulatlan vélemény!
Dynaudio hangsugárzók
10000
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 8134
Dynaudio hangsugárzók
Dynaudio Evidence Platinum
€63500
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Dynaudio hangsugárzók
Nincs valami új fejlesztésü dobozuk?
A magassugárzót nem cserélik le valami divatosra?
A gyémánt a menő sok gyártónál,de ezek a hagyományos domok nekem még mindig nagyon tetszenek.
Remélem nem, én is jobban kedvelem a lágy dómokat.
Dynaudio hangsugárzók
Dehogyis! Csak nincs értelme ide írogatni...
Nincs valami új fejlesztésü dobozuk?
A magassugárzót nem cserélik le valami divatosra?
A gyémánt a menő sok gyártónál,de ezek a hagyományos domok nekem még mindig nagyon tetszenek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Dynaudio hangsugárzók
Mi történt erre? Kihaltak a Dyno-k?
Sajnos elég kevés új infó jelenik meg ezekről a termékekről.
Nekem meg már egy sincs.
A C2-es dobozon még agyaltam,de minek.
Webáruház:
Dynaudio hangsugárzók
Mi történt erre? Kihaltak a Dyno-k?
Dehogyis! Csak nincs értelme ide írogatni... a vége mindig ugyanaz. Sokszor már a közepe is.
Dynaudio hangsugárzók
Bugatti Veyron..
Dynaudio hangsugárzók
VW Phaeton...
Dynaudio hangsugárzók
Miért nem Swans-szal?
Gondolom azért,mert megállapodott a két cég európában és az ára is olcsó.
A múltkor vettem itt valakitől egy váltót,amit autóhangszórókhoz csináltak.
6000 Ft volt.Kb annyit is ért.
Webáruház:
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 8134
Dynaudio hangsugárzók
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Dynaudio hangsugárzók
Örülök, hogy egy gyakorlati példa ennyi gondolatot provokál és köszönöm, hogy mindenki segíteni szeretne.
A piros pont a bejáratatlan szobáért AZONNAL KMT-é , LEHETSÉGES hogy a bejáratás is kell még (a dobozt október közepétől járatom, az elején szép halkan, ÁLLANDÓAN (heti 7 nap/24 óra), később megszakítva, néha picit hangosabban, utánna meg ezzel a kb. 85-ös peak-kel, mint mostanság.) Elvileg lehet, hogy más erősítővel MÁSKÉPP jár be a doboz, sőt biztos.
Másrészt tényleg hallottuk páran már, annyira már nem nyers, persze, mindig van mit járatni, nehogy ellustuljon.
Ami még biztos, hogy rengeteg a csupasz falfelület, ezek elé valszeg első körben lepedőket/rongyszőnyegeket fogok akasztgatni, próbából. A gyönyörű tölgyparkettát biztos, hogy nem fúrom át, amúgyis vakpadló van alatta, azalatt meg salak a porosz süvegig és/vagy a tölgygerendákig. Vagyis semmi szilárd közeg, maximum fadeszka, vízszintes erezettel.
(Másrészt most elővettem MC Solaar egyik régijét (Prose Combat, 1994)
és tökúj szóvicceket (remotiválásokat) értek meg, illetve sokkal jobban kijön Solaar szenegáli akcentusa. Vagyis a közép látványosan tisztultm, kevesebb lehet a kioltás ebben a "regiszterben".
Ahogy leírtam, kábelenként, komponensenként cseréltük a rendszer elemeit, és el tudom képzelni, hogy bármely komponens változása (pl. gianni esete Emil kábelével) MÁS hangot hoz ki a hangfalból (a hallható és nem hallható tartományban egyaránt), vagyis más visszaverődéseket, más interferenciákat, erősítéseket és kioltásokat, vagyis NEM választható el a szobaakusztika ÉS a benne szereplő lánc. Talán ezért is vannak változtatható szobaakusztikájú előadótermek.
Sokadrészt nem szeretném, ha barátaim itt egymásnak esnének a konkrétumok nélküli jóakarásban. El kell mondanom, minden nap a seggemet verem a földhöz, hogy ilyen hangminőségű zenét hallhatok, akármilyen stílusban (ahogy Tigris írta, neki az elektronikus és a reggae jött be leginkább, meg a régiek, nekem a komoly is nagy élmény, bár az opera egyszerűen elpusztít minden rendszert, egyszerűen reprodukálhatatlan, vagy leginkább az, a népzene is megőrzi a hangszerek tüzét és nyers dinamikáját, a koncertek valóban élők,) a kompromisszumokat pedig Torrente módjára megkötöm, mert ez van.
Mégeccer mindenkinek minden véleményét, segítségét köszönöm!
Dynaudio hangsugárzók
Nálam pont ez történt. És a dobozom is majd tíz éves. Csak egy zenei erősítő kellett hozzá, meg az, hogy mielőtt megvettem a dobozt kb. fél évet állt az Akusztikában.
Emlékszel, nálam 10nm se voltak bassus problémák. Sőt...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Dynaudio hangsugárzók
Persze állvány kell, de nem biztos, h az a legjobb amit a gyártó ajánlgat...Sztem ahhoz a dobozhoz sokkal jobb lenne valami tömör fa állvány...De sztem LAci sem azt mondta nem kell állvány, hisz valahova tenni kell a hangsugárzót De ez sem tuti, mert lehet más szobában teljesen más lenen a hangja annak is...
Valami nehéz massziív fém állvány...de én az erősítőt is kevésnek érzem az elolvasottak alapján...no meg a kábelezés. Sok összetevője van a jó hangnak.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Dynaudio hangsugárzók
Egyébként sok esetben a mi szokjuk meg az adott hangot..
Csak erről sokan hajlamosak megfeledkezni.
Dynaudio hangsugárzók
Tigris:
Te is tudod, hogy a 20W az rengeteg, kellően meg tudja cibálni a dyno-t, az más kérdés hogy hogyan, milyen dinamika és damping mellett.
esel:
a mellékelt 'fellógatós' megoldás elméletben jó lehet, de ott gyakorlatban pocsék. a legrosszabb hang van ott, amit a pesti szórakozóhelyeken eddig hallottam. 10db KRK aktív -jóindulattal- stúdió monitor (!) van egymás felé U alakban forgatva - borzalmas, nem tudod meghatározni hogy honnan jön a hang, konkrétan diffúz az egész amit hallasz, ha beállsz az U közepére akkor sem jó, mert ott mintha kioltás lenne, noha feltételezem nem kötötték be fordított polaritással a rendszert.
-
Vendég
Dynaudio hangsugárzók
Egyébként egy időben én is misztikumnak gondoltam a bejáratást...Majd mikor a dobozaim kaptak egy bejárató lemezt, érdekes módon utána másként szóltak...Még azt sem mondhatom, h megszoktam, mert azonnal hallható volt ahogy a lemez lefutott...Ez valamivel csak magyarázható...Na igen könnyebb azt mondani süket az ember stb...