Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Igen, igen, de szerencsére az én asszonykám nem szól bele a kütyük számába.
Remélem tudod milyen szerencsés vagy.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Én is már úgy vagyok mapság, hogy inkább megtartom a cuccokat, de nem adom el pár ezer forintért!
ha csak pár ezer ft-ról lenne szó...
Igen, igen, de szerencsére az én asszonykám nem szól bele a kütyük számába.
Én is már úgy vagyok mapság, hogy inkább megtartom a cuccokat, de nem adom el pár ezer forintért!
ha csak pár ezer ft-ról lenne szó...
Hogy leszel akkor JVC fan?
Egyébként szerintem jobban jársz vele, mint a jelenlegi erősítőddel, csak majd az lesz a kérdés, hogy a meglevőt el tudod-e adni valakinek.
A JVC cuccokat alapból favorizálom már nagyon régóta, sok ilyen cuccom volt már..
Legrosszabb esetben megmarad a jelenlegi is és lesz egy új is.. Érdeklődők vannak, de ugye az még nem vevő.. :vazeg:
ja ja... érdeklődővel tele a padlás. Meg azzal akik ugyanolyan értékű cuccot akarnak beszámítani mint amit épp eladó.
Egyékbént meg amúgyis kell két erősítő egy háztartásba!
Lehet, hogy nyitni kell majd egy topicot, Házmozi komponensek 10e ft alatt címmel? :vazeg:
Szerintem ezt azért meg kellene szavazni
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Hát tőlem akár 3 is elférne, de a kedvesem máshogy látja, ő még a cseréről sem akart hallani; javítani kellene WAF-on..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Egyébként szerintem jobban jársz vele, mint a jelenlegi erősítőddel, csak majd az lesz a kérdés, hogy a meglevőt el tudod-e adni valakinek.
A JVC cuccokat alapból favorizálom már nagyon régóta, sok ilyen cuccom volt már..
Legrosszabb esetben megmarad a jelenlegi is és lesz egy új is.. Érdeklődők vannak, de ugye az még nem vevő.. :vazeg:
ja ja... érdeklődővel tele a padlás. Meg azzal akik ugyanolyan értékű cuccot akarnak beszámítani mint amit épp eladó.
Legrosszabb esetben megmarad a jelenlegi is és lesz egy új is.. :vazeg: Érdeklődők vannak, de ugye az még nem vevő..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Egyébként igazad van. A Denon tényleg jó.
Ráadásul, mivel most ilyen jó áron van erősen elgondolkodtam rajta, hogy lecserélem a jelenlegit..
Ráadásul, mivel most ilyen jó áron van erősen elgondolkodtam rajta, hogy lecserélem a jelenlegit..
A Yamaháról nem tudok nyilatkozni, de lehet, hogy igazad van (ismét) (ex)Cat..
fenéket.. Ez amolyan izlés dolga szinte .. :vazeg:
Szerintem az 550-es Yamaha egy picivel komolyabb HW mint a 1604-es Denon. Szóval azért megfontolandó ez a Yamaha is, bár tény, hogy jó áron van a Denon.
A Yamaháról nem tudok nyilatkozni, de lehet, hogy igazad van (ismét) (ex)Cat..
De az a Denon akkor is nagyon jó..
Sziasztok!
Sikerült beszereznem 1 Pio DV-575ös lejátszót. Sajnos ez még csak az első "alkatrész", ami megvan 1 moziszetthez. A jövőben szeretnék venni 1 erősítőt is. Kinéztem magamnak 1 Yamaha RXV-550RDS típusút. Mi a vélemény róla, jó ez az erősítő?
Én továbbra is a Denon AVR-1604-est ajánlom, ami most nagyon jó áron van..
Érdemes megfontolni szerintem is!
Szerintem az 550-es Yamaha egy picivel komolyabb HW mint a 1604-es Denon. Szóval azért megfontolandó ez a Yamaha is, bár tény, hogy jó áron van a Denon.
Fergeteges dvd akció van az Euronicsban 5990Ft egy dvdlejátszó Ha kiszámolom, hogy ezen van a boltnak haszna idehozták kinából, stb, mennyiből gyárthatták le?
Azért szivessen odatenném a pioneerem mellé, hogy mégis milyen lehet.....
Lehet, hogy nyitni kell majd egy topicot, Házmozi komponensek 10e ft alatt címmel? :vazeg:
Fergeteges dvd akció van az Euronicsban 5990Ft egy dvdlejátszó
Ha kiszámolom, hogy ezen van a boltnak haszna idehozták kinából, stb, mennyiből gyárthatták le?
Azért szivessen odatenném a pioneerem mellé, hogy mégis milyen lehet.....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Sziasztok!
Sikerült beszereznem 1 Pio DV-575ös lejátszót. Sajnos ez még csak az első "alkatrész", ami megvan 1 moziszetthez. A jövőben szeretnék venni 1 erősítőt is. Kinéztem magamnak 1 Yamaha RXV-550RDS típusút. Mi a vélemény róla, jó ez az erősítő?
Én továbbra is a Denon AVR-1604-est ajánlom, ami most nagyon jó áron van..
Érdemes megfontolni szerintem is!
Nekem baj, mert kaposvári vagyok....
Igc: hajnali 5 órakor már forumozol?
Igazából én is kaposvári vagyok. Ma megyek haza. Elvigyem az erősítőt?
pjotr:
kb. 3-ig rám tudsz csörögni, ha érdekel a dolog, mert akkor hónom alá csapom az erősítőt.
A számom: 70-513-0815
Igazából én is kaposvári vagyok. Ma megyek haza. Elvigyem az erősítőt?
Akkor rossza forum órája, mert az 5.32-öt ir ki
Néha előfordul(t) nálam is ilyen..
Akkor rossza forum órája, mert az 5.32-öt ir ki
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
5kor még aludtam, de 6 után már itt nyomultam..
Nekem van 1 440-esem 60k-ért odaadom.Titán, makulátlan minden szempontból, megvan hozzá az összes tartozék.
Február végi.
Gondolom budapesti vagy?
Igen. Baj?
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet egy Sony STR-DB840 QS minőségű ezüst erősítő ?
(Bocsi hogy ide írtam, de nem találtam erősítős topicot...)
Sza.sa
mivel a pio 575 nem tud feliratot kezelni, vennék egy XORO HSD400PROT használ ilyet valaki?Amit tudok róla, hogy a vga kimenetén sokkal jobb a kép mint a kompoziton vagy scarton.
Ha jól értelmezem akkor neked főleg a DivX miatt kellene a lejátszó? Ez esetben az előző DVD Center számát ajánlom figyelmedbe, amiben több DivX lejátszó teszte megtalálható. Az Xoro készüléket nem ismerem..