Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangfal számítógéphez
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Audioengine-ből akkor az A5 inkább...Vagy a P4
http://audioengineusa.com/Store/Audioen ... tech-stuff
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Audioengine 2.
Jo kis doboz, de a mélye nem dübörög...
Hangfal számítógéphez
Üdv,
Fönökömnek elromlott a noti hangszóró rendszere (vagy mi)asszem vmi 2.1 lehetett
tudnátok vmi prémium szettet ajánlani 30e, 60-70e illetve "pénz nem számit" kategóriában?
a mélynek "dübörögni" kell..
nagyon fontos. előre is köszi. asse baj ha ipod dokkoló van benne
pesten kéne
Audioengine 2.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Hangfal számítógéphez
Üdv,
Fönökömnek elromlott a noti hangszóró rendszere (vagy mi)asszem vmi 2.1 lehetett
tudnátok vmi prémium szettet ajánlani 30e, 60-70e illetve "pénz nem számit" kategóriában?
a mélynek "dübörögni" kell..
nagyon fontos. előre is köszi. asse baj ha ipod dokkoló van benne
pesten kéne
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Jaja, nyilván téged akartalak minősíteni... Soha nem találkoztunk, azt sem tudom ki vagy, mi a fenéért személyeskednék. Úristen...
ATC: Szerintem ha moderáljátok a topikot akkor ezt az egész marhaságot nyugodtan töröljétek ki.
Akkor pedig kérlek fogalmazz úgy, h ne legyen kétértelmű.. Nekem ez sajnos az én szemszögemből nagyon is az volt, ha nem ennek szántad akkor elnézésed kérem, de sajnos nekem pont nem úgy jött le...Nem az első eset már és ilyenkor kicsit érzékenyebben reagál az ember.
Hangfal számítógéphez
Ezzel engem próbáltál minősíteni, mert lemertem írni amit én gondolok róla a maga nemében persze....
Jaja, nyilván téged akartalak minősíteni... Soha nem találkoztunk, azt sem tudom ki vagy, mi a fenéért személyeskednék. Úristen...
ATC: Szerintem ha moderáljátok a topikot akkor ezt az egész marhaságot nyugodtan töröljétek ki.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Hát nem tudom Tigris. Szerintem nem én vagyok az aki félreérti a másikat. Olvasd el a saját hozzászólásodat, meg az enyémet. Én teljesen egyértelműen a saját szemszögemből ítéltem meg a dolgot, egyes szám első személyben írtam amit írtam, amíg te többes szám harmadik személyben beszéltél hányinger stílusról, és elkezdtél személyeskedni. Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni és nem is akarok, de ezt még muszáj volt hozzátennem.
Ezt írtad: "Hú azért egy hifis fórumon én ezt így nem mertem volna leírni. A Z-2300 egy borzalmas hangcucc."
Ezzel engem próbáltál minősíteni, mert lemertem írni amit én gondolok róla a maga nemében persze....Mert ugye 1 árva szóval sem említettem, h bármiféle hifihez viszonyítom, vagy tévedek? 2.1 Pc rendszerről volt szó ebben a 10-20 ezres kategóriában...De legyen igazad, részemről ennyi...
Hangfal számítógéphez
Hát nem tudom Tigris. Szerintem nem én vagyok az aki félreérti a másikat. Olvasd el a saját hozzászólásodat, meg az enyémet. Én teljesen egyértelműen a saját szemszögemből ítéltem meg a dolgot, egyes szám első személyben írtam amit írtam, amíg te többes szám harmadik személyben beszéltél hányinger stílusról, és elkezdtél személyeskedni. Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni és nem is akarok, de ezt még muszáj volt hozzátennem.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Most ez miért kellett, Tigris? Olyan jó volt, hogy manapság nem volt cirkusz...
Mit miért kellett? Nem én támadtam le őt, hogy hogy mer ilyet leírni...Úgy merem, h én ezt hallottam, és rajtam kívül még több száz ember, nekem ez egy vélemény volt...Én sem vonom kérdőre, más mit hall és mit nem...A vélemény és más véleményének kérdőre vonása nem egy és ugyan az.
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Uhh hagyjuk. Nem gondoltam, hogy ennyire kicsapja ez nálad a biztosítékot. A stílusom meg nem hiszem, hogy elfogadhatatlan, vagy hányinger lett volna. Mellesleg van a családban egy ilyen szett, jól tudom miről beszélek. De mindegy, legyen igazad, nekem teljesen mindegy. A fórum azért van, hogy leírjuk a véleményünket, neked ez, nekem más. Én óva intek mindenkit a Z-2300tól, te ajánlod. Majd az érdeklődő meghallgatja és dönt. Nekem eddig ketten köszönték meg, hogy rábeszéltem őket, hogy cseréljék le.
Szép napot!
Kicsit félre értettél, az a hányinger mikor egymás véleményét kritizálják és felülbírálják...Hányszor láttál te tőlem olyat, h te leírod a véleményed mit hallasz mi tetszik, és én arra azt írom te hülye vagy mert az nem is úgy van?...A vélemény, és más véleményének a megkérdőjelezése nem egy és ugyan az...Te nem véleményt írtál, hanem az én véleményem vontad kérdőre, a kettő nem ugyan az...Még jó, h fórumokon ahol a z-2300-ról lehet olvasni rajtad kívül másik 400 embernek tetszik amit a Z-2300 csinál...De itt már rég nem az adott termékről, hanem a tálalásról van szó...Tehát tök mindegy mit tud és mit nem, ne egymás ízlését, véleményét vonjuk kérdőre...Ennyi részemről..
Hangfal számítógéphez
Badarság....
Uhh hagyjuk. Nem gondoltam, hogy ennyire kicsapja ez nálad a biztosítékot. A stílusom meg nem hiszem, hogy elfogadhatatlan, vagy hányinger lett volna. Mellesleg van a családban egy ilyen szett, jól tudom miről beszélek. De mindegy, legyen igazad, nekem teljesen mindegy. A fórum azért van, hogy leírjuk a véleményünket, neked ez, nekem más. Én óva intek mindenkit a Z-2300tól, te ajánlod. Majd az érdeklődő meghallgatja és dönt. Nekem eddig ketten köszönték meg, hogy rábeszéltem őket, hogy cseréljék le.
Szép napot!
Hangfal számítógéphez
Badarság..
Most ez miért kellett, Tigris? Olyan jó volt, hogy manapság nem volt cirkusz...
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Ezek elég jó "pc hangszórók" !
Ajánlom mindenkinek aki igényesen akar zenét hallgatni, és nem akarja a cuccát lecserélni mondjuk kb 10 évig.
Na igen de ezek nem is a 20-25 ezer forintos kategória Ezek valóban nagyon komoly dobozkák:)
Hangfal számítógéphez
Ezek elég jó "pc hangszórók" !
Ajánlom mindenkinek aki igényesen akar zenét hallgatni, és nem akarja a cuccát lecserélni mondjuk kb 10 évig.
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
Hú azért egy hifis fórumon én ezt így nem mertem volna leírni. A Z-2300 egy borzalmas hangcucc. Az említett 10-12 ezer forintos Geniusok magasan verik a Logitechet. Játékra még elmegy mert nagyot szól, de aki zenét is hallgat messzire kerülje el
Badarság..Egyébként én magasról, h neked mi a véleményed, nekem ez volt, másnak más, mindenki saját véleményét írja le...Sokkal inkább merészség egy hifis fórumon másik igényeit, elképzeléseit firtatni!! Sztem fogalmad sincs erről a szettről, nem hiszem , h bármikor is együtt éltél vele, mert akkor nem így beszélnél..(EGYÉBKÉNT MEG NYILVÁN NEM DRÁGA HIFIS RENDSZEREKHEZ KELL HASONLITANI)...Ebből is kilehet hozni gyenge hangot, a nem megfelelő hangkártyával valóban borzalmas tud lenni....Sztem számítógép mellé kis pénzűeknek a legjobb választás...Nekem is volt Genius ne mutasd be, örültem,h megszabadultam tőle....Erről ennyit...
l
Mellesleg az ilyen emberek miatt megy el a kedve az embereknek a fórumozástól..Hányinger és lejárató stílusban szólogattok be, holott mindenkinek más az ízlése...Nem gondolom, hogy bűn lenne és vitatéma más véleménye...Sokkal inkább szánalmas olyat beírni, h miért merem leírni..Azért bazd+ mert ez a véleményem, és csak mert te Isten jobb kezének hiszed magad és te majd megmondod a tutit, nekem a véleményem, ízlésem ettől még nem változik, legfeljebb az irántad táplált szimpátiám.
Hangfal számítógéphez
Itt van nálam a z2300...Kaptam olcsón használtan...Hát mit ne mondjak, nem a megszokott 2.1 Pc kategória...Sem megépítésben, sem pedig hangra...ÉS ebben legalább van erő, nem csak cincog itt előttem...Szub nélkül is kellemesen szol ez a kis szélessávú, de ugye ilyenkor ni9ncs mély, mert azt nem engedik rá, kell a szub mellé...AKi filmezik, játszik, és komolyzenén kívül mindent meghallgat ne habozzon ha talál olcsón...Itt van pár kép...
Hú azért egy hifis fórumon én ezt így nem mertem volna leírni. A Z-2300 egy borzalmas hangcucc. Az említett 10-12 ezer forintos Geniusok magasan verik a Logitechet. Játékra még elmegy mert nagyot szól, de aki zenét is hallgat messzire kerülje el
Hangfal számítógéphez
Így is jó, de én inkább csinál(tat)nék egy megfelelő kábelt, minőségibb alkatrészekből.
Hangfal számítógéphez
Ezzel szerintem meg fogod tudni oldani, nem kell más kütyüt venned, csak kábeleket/elosztókat.
Hát kéne egy ilyen ami a hangkártya jack csatlakozójába megy : átalakító A subhoz egy ilyen kábel : Jack2rca
A hangfalhoz pedig a gyári Jack2rca kábel , jól gondolom ?
Hangfal számítógéphez
Egy X-Fi xtreme music ezen csak Jack csatlakozó van nincs RCA .
ez
Ezzel szerintem meg fogod tudni oldani, nem kell más kütyüt venned, csak kábeleket/elosztókat.
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Hangfal számítógéphez
A genius valóban nem éppen high end cucc.sőt,hifinek is épp nevezem.de a 1250X és a 3000A két kiemelkedő tipusa volt az általában közepesnél gyengébb hangú szériáknak.abszolut nem tökéletesek, de 10-12e Ft az áruk.ennyiért semmi vetélytársa nincs,még használtan sem.
de olyanra már képesek, hogy térérzet, mp3 kódolási bitráta, esetleg flac megy rajta,meg hogy alaplapiba vna bedugva, v valami normális hangkártyába, esetleg kicseréled a kábeleit.
cserébe még ebből a 2 szériából is voltak jobbak,kevéssé jobbak,hálózati zajokra extra érzékenyek,és jobban szűrtek.és elég tisztességes alapzaja is van.
Hangfal számítógéphez
Ja közben meggondoltam én is túl drága mutatvány lenne.Nézegettem Jack-RCa kábeleket .
Ezeket találtam csak neten amik komolyabbak:
1
2
-
Vendég
Hangfal számítógéphez
ez
ez jo kari, lehet kapni normális Jack-RCa kábeleket...De ez aktiv doboz erre nem lehet szubot kötni
Hangfal számítógéphez
ez
Hangfal számítógéphez
Miről hajtod most?
Hangfal számítógéphez
Nem igazán értek hozzá azért is kérdezem , csak érdekel milyen megoldások léteznek és menyiért.