Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zingali hangdobozok
Zingali hangdobozok
Tegnap meghallgattuk a saját rendszerünkben,komolyan mondom fantasztikus ez a "kis" doboz.
Zingali hangdobozok
Tegnap meghallgattuk a saját rendszerünkben,komolyan mondom fantasztikus ez a "kis" doboz.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Zingali hangdobozok
ÁRCSÖKKENÉS!
299.000.-Ft
Zingali hangdobozok
[/color]
Zingali hangdobozok
ZINGALI ITALY VENICE
Utolsó AKCIÓS /demo pár/ ÁR: 359.000.-Ft
Új állapot,garancia,stb!
Európai ár:899.000.-Ft
ITALY VENICE 359.000.-Ft
Zingali hangdobozok
Szép akció volt, remélem sikerült értékesíteni azért néhány darabot
A siker mindig viszonylagos!
Jó néhányan megelégedett, ZINGALI tulajdonosok lettek!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Zingali hangdobozok
Szép akció volt, remélem sikerült értékesíteni azért néhány darabot
Zingali hangdobozok
Az AKCIÓ még 3 napig tart!
Az AKCIÓ utolsó 2 napján /szombat-vasárnap is/egyeztetés alapján meghallgathatóak és megrendelhetőek a ZINGALI hangsugárzók!
Európai árak-65%!
TWENTY 1.12
Budapest Vámház krt.4. /Bodor Audio/
TWENTY 2.08
Zingali hangdobozok
ZINGALI ITALY VENICE
BEVEZETŐ ÁR: 459.000.-Ft
Új,garancia,stb!
Európai ár:899.000.-Ft
Zingali hangdobozok
A RENDKÍVÜLI AKCIÓ már csak 13 napig tart!
Meghallgatható: Budapest Vámház krt.4 /Bodor Audio/
TWENTY 2.08
ITALY VENICE
Zingali hangdobozok
A RENDKÍVÜLI AKCIÓ már csak 15 napig tart!
2.08
1.12
Zingali hangdobozok
A "RENDKÍVÜLI AKCIÓ" még 19 napig tart!
2.08
1.12
Zingali hangdobozok
"Szeretnék kedvet csinálni ezekhez a készülékekhez, melyeket pár órával ezelőtt hallgattam meg többedmagammal, immár másodszor. Tehát még friss az élmény és gondoltam jó, ha leírom a tapasztaltakat.
Először is meg kell jegyeznem a forgalmazó úriember, rendkívül barátságos, közvetlen és nem érezteti, a vásárlási kényszert, ami ad egyfajta felszabadultságot.
Jómagam főleg az erősítőre voltam kíváncsi, amit a szaksajtó az egekbe magasztalt. (NEW AUDIO
NEW AUDIO FRONTIERS 845 SE SPECIAL EDITION)
A Zingali hangfalak gyönyörűek, az igényes, egyedi kidolgozás miatt, ami szerintem már művészi formát ölt.
Hozott CD-immel demóztunk. A közép és magas hangok levegősek, selymesek a tér megfelelően széles és mély. Az énekhangok erőteljesek és testesek. Az egyszerűbb, kevés hangszeres művek, szinte hibátlanul szólnak. A több hangszeres zenekaroknál már egy kicsit gondba van, begombócosodik, és kissé összemossa a hangszereket. A legalsó oktávokat pl. egy nagybőgőnél, nem eléggé definiálja, enyhén bebrummog. Tovább nem folytatom, megegyeztünk abban, hogy legközelebb, a Wadia 850-sel hallgatjuk meg, mert a rendszerben egy régi Sony SACD lejátszó volt a forrás. Itt azért azt is megjegyezném, hogy a szoba nagyrészt téglaalap alakú és nem elég széles, így a hangfalak eléggé rá voltak tolva az oldalsó falakra.
Következő alkalom, Wadia bekötve.
Óriási lett a változás, csak hüledezünk, hogy mennyit javult a hangzás. A tér még szélesebb lett, és olyan részletetek jöttek elő, amit múltkor nem hallottunk. Nagyon precíz, kontúros lett, minden hang a helyére került, ugyanakkor levegősség megmaradt, a hangok szépen leválnak a hangfalakról.
A múltkori sok hangszeres betömörülésnek mosottságnak semmi nyoma. Már csak egy zavaró dolog volt számunkra az alsó oktávoknál való bebrummogás és ebből fakadó mosottság. A hangfalakat ez után elhúztuk kissé az oldalsó falaktól és közelebb ültünk, hogy meglegyen az ideális hallgatási pozíció. Sokat javult a az alsó tartomány, de még mindig nem tökéletes, de ezt a keskeny szobának tudtuk be.
Megmondom őszintén lenyűgözött ez az összeállítás, ami szerintem már majdnem tökéletes hangot produkált. Rendkívül jól egyesíti az erősítő a csöves és a tranzisztoros erősítők előnyeit. Nagyon precíz, részletező, de ugyanakkor megvan benne az a lágyság és levegősség, transzparencia, ami szerintem sok embernek nyújtana örömet, aki ebben az ársávban keresgél. Engem mindenesetre meggyőzött.
menyhardman"
Az eddigi érdeklődéseket,meghallgatásokat,véleményeket,megrendeléseket köszönöm!
"Menyhardman" írása más meghallgató véleményét is tükrözi.
Való igaz,a "keskeny" szoba nem segíti az összeállításban lévő lehetőség teljességét.
Éppen ezért /is/ néhány napon belül a Bodor Audio bemutató termeiben is meghallgathatóak lesznek a NEW AUDIO FRONTIERS termékei és a ZINGALI hangsugárzók! "Tökéletes" hangot szeretnénk "prudukálni"!
Zingali hangdobozok
ZINGALI TWENTY 2.08
Egész egyszerűen gyönyörű!
A hangja pedig szerintem fantasztikus!
AKCIÓS ÁR! 999.000.-Ft
Most egy WADIA 850 lejátszóval is meghallgatható!
Szerintem nehéz jobbat találni!
Zingali hangdobozok
A "RENDKÍVÜLI AKCIÓ" még 24 napig tart!
TWENTY 2.06Európai ár:1.980.000.-Ft
AKCIÓS ÁR:759.000.-Ft
Zingali hangdobozok
RENDKÍVÜLI AKCIÓ még 28 napig!
Az eddigi érdeklődéseket,megrendeléseket köszönöm!
TWENTY 2.12
Zingali hangdobozok
Új bontatlan csomagolású,ZINGALI COLOSSEUM CINEMA L 5.1 akciós ára: 499.000.-Ft
/nem "csak" házi-mozihoz/
Meghallgatható,tesztelhető CAV A8M erősítővel! /is/
Márciusi ÁRCSÖKKENÉS!
399.000.-Ft!!!
/ebből,"csak" a sub.európai ára:280.000.-Ft!/
Cinema SAT L
RENDKÍVÜLI AKCIÓ! /amíg a készlet tart/
Európai ár:1.170.000.-Ft
AKCIÓS ár:299.000.-Ft!!!
Zingali hangdobozok
A "RENDKÍVÜLI AKCIÓ" még 33 napig tart!
RENDKÍVÜLI AKCIÓ még 28 napig!
Az eddigi érdeklődéseket,megrendeléseket köszönöm!