Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chario
- Házsé
- V.I.P.

- Értékelés: 84
Chario
Úgy próbáltad már, hogy a hangfalkábelt kötöd a magashoz, és onnan viszed tovább a jelet a mélyhez? Nekem anno jobban bevált,most meg ugye a Lynx-en csak két csati van..
Igen , próbáltam ! Nem éreztem különbséget .
" .. Lynx-en csak két csati van .." Egyszerűbb az életed !
-
Vendég
Chario
Beteszem ide is !
Apró trükk , jelentős változás a hangban !
Gondolom az itt előforduló szaktársaknak nem újdonság , de ismerek olyat , aki még nem vette a fáradtságot ennek az egyszerű eszköznek elkészítéséhez.
Nagyon nagy hiba .
Úgy próbáltad már, hogy a hangfalkábelt kötöd a magashoz, és onnan viszed tovább a jelet a mélyhez? Nekem anno jobban bevált,most meg ugye a Lynx-en csak két csati van..
- Házsé
- V.I.P.

Chario
Nagy hiba, de még nekem is a gyári van bent. Sajnos nem tudtam venni a mostani kábelemből még 40 centit sehogy sem. Pedig a rhodiumos banán már ott figyel hozzá.
Más :
Ettől mennyivel lett "akadémikusabb" a Chario-d?
Itt már leírtam Earformance-nek ! Még annyit hozzátennék hogy mindez az egyébként nem rossz , de nem is csúcs Straight Wire Chorus IC-vel . Holnap meghallgatom más IC-vel is .
-
Vendég
Chario
Beteszem ide is !
Gondolom az itt előforduló szaktársaknak nem újdonság , de ismerek olyat , aki még nem vette a fáradtságot ennek az egyszerű eszköznek elkészítéséhez.
Nagyon nagy hiba .
Nagy hiba, de még nekem is a gyári van bent. Sajnos nem tudtam venni a mostani kábelemből még 40 centit sehogy sem. Pedig a rhodiumos banán már ott figyel hozzá.
Más :
Ettől mennyivel lett "akadémikusabb" a Chario-d?
- Házsé
- V.I.P.

Chario
Beteszem ide is !
Nagyon nagy hiba .
Chario
Van itt az avx-en egy Chario Hyper 1 MK II. hangfal.
Mondanátok nekem róla valami infót, meghajtók, karaktere, stb.?
"Megszállhatsz a legdrágább hotelekben, tagja lehetsz egy óriás rockcsapatnak, híres lehetsz és felismerhetnek az utcán, meg minden, de amikor bemész a klotyóra a wc-papír az neked is wc-papír." - Hit Parader, 1989 by SLASH
Chario
Nagyon vegyesek a tapasztalatok. De ennek ellenére köszönöm.
Nem kell mindent azonnal elfogadni, a Syntar széria, NEM Hiper, Constellation, vagy Academy sorozat, nem is kerül annyiba. Az azoknál hallot tapasztalatokat nem lehet egyenesen ráhúzni a Syntar-ra. Ahogy más is írta lehet vele meglepetést okozni, persze ez is ízlés dolga. Az biztos, hogy szeretik a az élénkebb hangú erősítőket, de ezen az árszinten elég jól teljesítenek. Persze elő lehetne hozakodni mindezek után, hogy az erősítő, vagy forrás készülék megfelelőségéről, de szerintem itt még nem ezzel kelle foglalkozni, hanem megpróbálni zenét hallgatni.
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
-
Vendég
Chario
Monnyuk ez egy kicsit durva !
Azért a ScanSpeak sem xarral gurigázik ám!
Chario
scanspeak revelator
no ez az a kategória,amit én is szívesen megvennék.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Chario
Nincs mese , megkerülhetetlen a meghallgatás !!! és ami a legfontosabb , ott , abban a környezetben , azokkal az eszközökkel , ahol és amikkel használni szeretnéd !!!
Szerintem is meg kell hallgatni.
A Delphinus-hoz képest a 100-as jobbnak tűnt.
A mi bemutatótermünkben padlószőnyeg van,ami még rátesz egy lapáttal a mélyekre.
Ahol pl padlóburkoló van,más a hang.
Webáruház:
- Házsé
- V.I.P.

Chario
Hihi !!! Béla szerint mélybe húz , Muszklismick pedig mély hiányosnak hallotta !!!! Érted !!!!???? Gondolom sokat segítettek ?
Nincs mese , megkerülhetetlen a meghallgatás !!! és ami a legfontosabb , ott , abban a környezetben , azokkal az eszközökkel , ahol és amikkel használni szeretnéd !!!
Chario
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;
"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Chario
Az a nagyon búgott nekem nem akar összeállni, elég sokat volt hallgatva
ezekkel az erősítőkkel amik nagyon eltérő karakterűek és kategóriájúak, búgást
én nem tudtam kihozni belőle.
Quad 24 pre + Classic II monoblokkok
Klein & Hummel 2X3 W pici csöves
Etalon
Magnum IA 200
Marantz SC7 + MA 9 monoblokkok
Marantz PM 11
Alesis ra 300
Vincent SV 129
A forrás Marantz SA 7 vagy Quad CD-P II volt
A Syntar 100-al egyébként lehet meglepetést okozni jóval drágább dobozok mellett is,
az én környezetemben a mélyhiány volt egyébként ennél a doboznál az ami általában nem tetszett sokaknak. Egyébként soha nem volt Chario dobozom, valószinű nem is lesz.
Ez is egy tapasztalat, és sok erősítőn volt hallgatva.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6706
Chario
Erre mondják a "szakik",hogy dyno-s hang.
Hát a kettő nagyon nem ugyanaz.Volt nálam egy Hyper 2000 mkII egy ideig,így közvetlenül össze tudtam hasonlítani a pár éve már hallgatott Audience 50-el.Teljesen más világ a két cég álal gyártott dobozok hangzása.szvsz
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.