Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez meg gáz! Biztos valami gazdasági okok miatt.
Ebből adódik az, hogy van akinek jól működik és van akinek nem egy adott típus két különböző készüléke.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként nem az a baj, hogy más paneleket is használ, hanem, hogy azonos típuson belül is változtat, tehát 2db c5000-es nem biztos, hogy "egyforma".
Ez meg gáz! Biztos valami gazdasági okok miatt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja értem.
Egyébként nem az a baj, hogy más paneleket is használ, hanem, hogy azonos típuson belül is változtat, tehát 2db c5000-es nem biztos, hogy "egyforma".
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem veszi, közösen fejlesztenek, de a samu egyéb paneleket is használ, sajnos, nem csak a sajátját, ez biztos.
Ja értem.
Lcd, Led, Oled TV-k
"biztosabb a panel "származása"." Ez biztos? Én úgy tudom, hogy a Sony a Samsungtól veszi a paneleket, vagyis pontosabban velük gyártatja. (Nem beszélve a kisebb gyártókról) Az röhej, hogy már többnyire a Nokia is a kijelzőket.
Nem veszi, nem gyártatja, közösen fejlesztenek/tek, de a samu egyéb paneleket is használ, sajnos, nem csak a sajátját, ez biztos. Sokan tapasztalták, hogy samsung tv-jükben más panel van, mint ami elvárható.
Lcd, Led, Oled TV-k
sony, hogy miért, biztosabb a panel "származása". Samsung azonos típuson belül kb 4 panelt használ, ezért előfordul, hogy a szomszéd samuja jobb.
"biztosabb a panel "származása"." Ez biztos? Én úgy tudom, hogy a Sony a Samsungtól veszi a paneleket, vagyis pontosabban velük gyártatja. (Nem beszélve a kisebb gyártókról) Az röhej, hogy már többnyire a Nokia is a kijelzőket.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni olyanban hogy 90-100e. között szeretnék min.32" full hd tv-t.Melyiket érdemes(pl. sony vagy samsung)?
sony, hogy miért, biztosabb a panel "származása". Samsung azonos típuson belül kb 4 panelt használ, ezért előfordul, hogy a szomszéd samuja jobb.
- Korcsillio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni olyanban hogy 90-100e. között szeretnék min.32" full hd tv-t.Melyiket érdemes(pl. sony vagy samsung)?
Samsung!
- Korcsillio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Samu UE40C5000 vagy LG LE40B750? (esetleg Samu LE40B750)
Ki melyiket ajánlaná?
Ha jól tudom, csak a LE40B750 tudja a DivX és mkv lejátszását!?
Elírtam, az LG 42LE4500 típusú és egy tudja az mkv-t.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Samu UE40C5000 vagy LG LE40B750? (esetleg Samu LE40B750)
Ki melyiket ajánlaná?
Ha jól tudom, csak a LE40B750 tudja a DivX és mkv lejátszását!?
Lcd, Led, Oled TV-k
vki tudna nekem vmi jó kis tv kalibráló programot mondani?
ami találtam az a PixelProtector ennyi, a komolyabbakból
Lcd, Led, Oled TV-k
Sharp LED (quattron) TV-kről mi a véleményetek? Van vknek esteleg?
Üdv
Totya
Lcd, Led, Oled TV-k
huhh, akkor inkább megtartom a cuccost, nem hittem volna h ennyit estek az árak, majd ha tönkremegy esetleg akkor veszek egy újat.
Lcd, Led, Oled TV-k
Max 80e. Kicsivel 100e felett kapsz full hd-t, ami "jobb". Amit egy boltban látsz, az nem a valóság, túlkalibrált színes tv-k vannak, otthon derül ki minden turpizság.
Az említett tv-t nem ismerem, ha nagyobbat szeretnél, akkor talán megéri, mert nagyobbat nyújt, képminőség tekintetében nem tudok segíteni.
A tv-m amit tavaly 190-200e-ért árultak, most 110-120 körül tudnám eladni úgy, hogy még garis és full hd, sajnos, azt nem is említem, hogy az 5 évvel ezelőtt vásárolt tv-met (250e), most kb 40-50e-ért tudnám eladni.
sztem 70-nél azért többet ér, mondom ha jó a forrás meglepően szép a képe, én sem gondoltam volna.
de sztem 100 alatt ilyen képet nem kapsz újonnan, bár nem tudom nem értek hozzá, csak amiket látok a boltokban sok meg sem közelíti, és 100 fölött mennek el.
akkor marad a cucc. ha nem tudom eladni, 100 fölött.
egybként a lényeg megérné arra a tévére váltani vagy innen van esetleg vmi jobb? ami még jobban megérné.
Lcd, Led, Oled TV-k
sztem 70-nél azért többet ér, mondom ha jó a forrás meglepően szép a képe, én sem gondoltam volna.
de sztem 100 alatt ilyen képet nem kapsz újonnan, bár nem tudom nem értek hozzá, csak amiket látok a boltokban sok meg sem közelíti, és 100 fölött mennek el.
akkor marad a cucc. ha nem tudom eladni, 100 fölött.
egybként a lényeg megérné arra a tévére váltani vagy innen van esetleg vmi jobb? ami még jobban megérné.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez a tv nem full hd, de fogadja az 1080p-t és "lebutitja" 1366x768-ra. A 100Hz nem full HD specialítás. A szép kép sem full HD speckó hanem a panel minőségének és a hozzá tartozó elektronikának köszönhető.
A tv mai eladási ára kb 70e.
Használtan tv-t venni abban az esetben érdemes, ha megbízható forrásból van, akkor jól jár az ember.
Sziasztok.
nyah van egy ilyen tv-m:panasonic megfordult a fejemben, hogyha el tudnám adni a vételi árhoz közel, akkor vennék egy másik tévét, lehet h használtan:D bár nem tudom h mennyire érdemes használtan tv-t venni.
Lcd, Led, Oled TV-k
értem.
sztem is full hd egybként különben a vidi kártyán h tudnék rá nyomatni olyan képet?
De ha el tudom adni mondjuk 20-30ezres buktával vagy nem tom h mennyivel lehetne mert 150-be volt, akkor megérné szted?, vagy ennyi pénzért van jobb is.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
nyah van egy ilyen tv-m:panasonic megfordult a fejemben, hogyha el tudnám adni a vételi árhoz közel, akkor vennék egy másik tévét, lehet h használtan:D bár nem tudom h mennyire érdemes használtan tv-t venni.
egybként ez ugye nem full hd-s nyah most a vidikártyámról elvileg fullhd-t küldök ki rá tehát 1920*1080-at és max felbontásnak is azt adja meg. akkor most h van ez?
mert ha nem full hd-s akkor viszont meglepően szép képe van főleg normális forrással, mert ahol láttam ilyen árban fullhd-s samsung-okat meg hasonlók mikor nézelődtem, szebb képe volt az enyémnek de mind1:D
nézegettem a márkán belül tv-ket és láttam h ez a panasonic mindenhol le van árazva most. na most nagy előrehaladás lenne? vagy ha tetszik a mostani inkább hagyjam a fenébe.
(aki tud segíteni nekem tv-s elektronikába vagy kicsit jobban vágja lécci írjon egy privit:D kéne egy kis segítség:D zúgás ügyben.)
nekem ez fullhd gyanús inkább, 100hz-es lcd, ilyenbe már full hd-t sztem belepakolták
árában nehéz lesz eladni, ezek a 2-3 éves modellek iszonyatos buktákkal adhatók csak el, nem azért, mert rosszak, hanem annyit fejlődött azóta a technika
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
egybként ez ugye nem full hd-s nyah most a vidikártyámról elvileg fullhd-t küldök ki rá tehát 1920*1080-at és max felbontásnak is azt adja meg. akkor most h van ez?
mert ha nem full hd-s akkor viszont meglepően szép képe van főleg normális forrással, mert ahol láttam ilyen árban fullhd-s samsung-okat meg hasonlók mikor nézelődtem, szebb képe volt az enyémnek de mind1:D
nézegettem a márkán belül tv-ket és láttam h ez a panasonic mindenhol le van árazva most. na most nagy előrehaladás lenne? vagy ha tetszik a mostani inkább hagyjam a fenébe.
(aki tud segíteni nekem tv-s elektronikába vagy kicsit jobban vágja lécci írjon egy privit:D kéne egy kis segítség:D zúgás ügyben.)
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!
Ma meg is hozta a futár az LG 37LD450-est.
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Kinéztem egy TV-t, de bizonytalan vagyok: Sharp LC 40 LE-810 E LED TV-ről van szó. Bármi vélemény? Érdemes hozzákötni az audio rendszert (heed+Epos)?
Még gondolkodom, hogy plazma (Panasonic), vagy LED legyen. Használat: 70% TV; 20% PC; 10% DvD
Előre is köszi a válaszokat
Totya
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt is érvényes az a - sokak által helyesen a hifiben is vallott dolog adaptálásával keletkezett - nézet, hogy "filmet nézek, nem készüléket", vagyis ha a filmnézés közben a készülék "hibái" egy cseppet sem (vagy legalább is nem nagyon...) vonják el a figyelmedet, illetve nem zavarnak, akkor azzal a tévével meg leszel elégedve.
És az innentől mindegy, hogy a kiválasztott tévé gyártója a Samu, a Pana, a Sony, vagy akárki!
Lcd, Led, Oled TV-k
Közös fejlesztés, mivel a "panelgyár" sony-samu corp.
Sajnos nem gyôztél meg, iszonyatosan sok a selejt a samuknál, de ez nem azt jelenti, hogy más gyártónál nincs. Nemrég tapasztaltam a samu csúcsmodell tápzaját, teljesen lelombozott mivel az az egyik legszebb samu. Nembeszélve a palzmáikról amik ghostolnak, elég rendesen.
Nem is volt célom senkit meggyőzni, csupán tényeket közöltem, és igazad van tényleg sok a selejt a sam nál is meg mindenhol, ma már nem cél tartós megbízható készülékek gyártása, 3-4 évente úgyis bedobnak valami újat amire mindenki ráizgul és megveszi, minek törjék magukat hosszadalmas burn in folyamatokkal azzal csak a piacra dobást hátráltatnák... az, hogy valami csúcsmodell nem jelenti azt, hogy kifogástalan minőségű extra tartós valami, ha a gyár minőségbiztosítási rendszere hiányos akkor az minden terméken megjelenik, persze ennek nem így kéne lennie, (pl: bmw a legkisebb szutyok 118 as is egy minőségi autó, persze kétszer annyit kérnek érte mint amit ér) ennek ellenére NEKEM ma az említett tv-k képe jobban tetszik mint....