Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2978

Hozzászólás Szerző: earforce »

monnyuk momentán én is pont ezzel vacakolok
egy ultra trehányan szerelt kínai fülesnél
(50-100óra)

milyen füles ?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

köszi, még nem nyilatkozom a hangjáról, mert járatni kell!

oksa
és akkor ezt hogy

monnyuk momentán én is pont ezzel vacakolok
egy ultra trehányan szerelt kínai fülesnél
(50-100óra)

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Szia! Igen látom én is. Nem veszem rossz néven egyáltalán. A gond szerintem az volt, hogy kint csináltam, felülről lefelé haladtam, és mire leértem dermedt a festék a hidegtől (pedig előtte melegítettem). A második réteget már fűtütt műhelyben viszem fel. Egyébként ha minden jól megy ében fekete lesz tehát nagy differenciák elméletileg nem lesznek. De Trilak pácot nem használok többet mindenesetre, az biztos. Sadolin kellett volna. Tüske ügyben még túráztatom az agyam, ha kész lesz a cucc jelzek.

Szia! A Trilak vastaglazúrjait kissé nehéz a felületen eloszlatni,ezért kevés anyagot kell az ecsettel felhordani...(gyakorlatom már van,két festő is van a családba! )Egyébként nem rossz lazúrokat készit,csak kényes vele dolgozni.A famunkákhoz használhatsz pácot vagy vékonylazúrt is amit rongyal,szivaccsal kell felvinni a felületre,aztán selyemfényű vizbázisú lakkal át lehet ecsetelni,persze finoman csiszolni az első sor utánn...Előnye: nem büdös,nem folyik és hamar szárad...ha ezzel a lakkal megkened a felületet legalább háromszor akkor a későbbiekben könnyebbé válik az állvány takaritása,portörlése is! Remélem tudtam segiteni,ha a jövőben "barkácsolni" támad kedved!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Egy kis DIY állvány. Borovi luc fenyőből, cementtel töltve, 12,5 kiló per darab. Még nincs kész: kell még egy réteg lazúr és tüskék alulra-fölülre. Ha kész lesz rakok fel újabb képet.

Remélem nemsokára fülvégre kaphatom a cuccost...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

dandesz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: dandesz »

Csak a következőhöz jó tanács
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép

radeer85
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: radeer85 »

Most már egye b*ssza. Nem állok neki újra csiszolni.

Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;

"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood

dandesz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: dandesz »

Sadolint is felejtsd el

Szerintem inkább használj Milesit!!
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép

radeer85
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szia! Igen látom én is. Nem veszem rossz néven egyáltalán. A gond szerintem az volt, hogy kint csináltam, felülről lefelé haladtam, és mire leértem dermedt a festék a hidegtől (pedig előtte melegítettem). A második réteget már fűtütt műhelyben viszem fel. Egyébként ha minden jól megy ében fekete lesz tehát nagy differenciák elméletileg nem lesznek. De Trilak pácot nem használok többet mindenesetre, az biztos. Sadolin kellett volna. Tüske ügyben még túráztatom az agyam, ha kész lesz a cucc jelzek.

Heed Obelisk
Heed Dactilus+
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Egy kis DIY állvány. Borovi luc fenyőből, cementtel töltve, 12,5 kiló per darab. Még nincs kész: kell még egy réteg lazúr és tüskék alulra-fölülre. Ha kész lesz rakok fel újabb képet.

Nagyon jó lesz! Kicsit foltos lett a lazurozás ,próbálj meg a második sorral kevesebb anyagot felvinni az ecsettel,oda ahol sötétebb,ahol világosabb mehet picit vastagabban és akkor némileg kiegyenlitődik.Nem kritizálni akarom a munkádat,nehogy félreértsd ,mert egyébként ügyes vagy.Ha tüskékre szükséged lenne akkor privátban keress meg!

radeer85
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heed Obelisk
Heed Dactilus+

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

...................................
Kommerszrendszer, kommerszkörülmények ,viszont élményzenélés.

Másik lánc?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6502

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Köszi a tippeket. Eljátszadozom majd én is. Forgácslap vagy mdf és üveglap közé parafalemez. Ólomlemez volna jó de az egy kicsit eltántorít a lakáskörülmények között. De lehet, hogy marad így. Kommerszrendszer, kommerszkörülmények ,viszont élményzenélés.

Nincs mit.Nekem az üveg bevált,de majd kikísérletezed,hogy a te fülednek mi a jó.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi a tippeket. Eljátszadozom majd én is. Forgácslap vagy mdf és üveglap közé parafalemez. Ólomlemez volna jó de az egy kicsit eltántorít a lakáskörülmények között. De lehet, hogy marad így. Kommerszrendszer, kommerszkörülmények ,viszont élményzenélés.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

A gyári polctávolságot a legalsó polcnál megnöveltettem (erősítők számára jobb a nagyobb levegő mozgástér),a gyári M6-os menetek helyett 8-assal kértem,minden polcra vágattam 0,5 cm vastag üveglapot és blutack-el ráragasztottam a gyári mdf lapokra.A lábak alá pedig az egyik barátom esztergált réz tartó bakokat.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Az állvány nagyon jó választás! Nekem is ugyanilyen van,kicsit gyárilag (és általam is)módosítva.

Miben rejlik a "mód"?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

[quote name='Háth Izsák'
Délutáni pillanatkép. Kicsit setét és zajos. Elnézést.

Az állvány nagyon jó választás! Nekem is ugyanilyen van,kicsit gyárilag (és általam is)módosítva.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Spéci! :taps: Jól "összehangoltad" az elektronikáidat!

Vendég

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1416

Hozzászólás Szerző: szigony »

köszönöm! szerintem 20e körül is bőven rendben van az ára, úgy gondolom hogy egy tipikus árán túlmutató cucc

Természetesen a 20e Ft is több,mint reális érte.A sok hangszeres élő,vagy unplugged felvételekkel igazán élvezetes hangot produkál.
off:pl Eric Clapton 24 nights.live at The Royal Albert Hall.2009 májusában volt szerencsém az "öreg" slowhand-et a Royal Albert Hallban élőben hallgatni. Maradandó élmény volt.Voltak pillanatok amikor egyszerűen megállt az idő...
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400

Vendég

Gratula. Remélem, megszokjátok egymást. (:

Goldring... Belegondoltam a szó szerinti jelentésébe.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

még pár kép:
(a kábel és a csatlakozók nagyon kultúráltak)

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

Házsé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 84

Hozzászólás Szerző: Házsé »

köszönöm! szerintem 20e körül is bőven rendben van az ára, úgy gondolom hogy egy tipikus árán túlmutató cucc

Pofás darab ! Gratula ! Majd mesélhetnél !

earforce
V.I.P.
V.I.P.

gratulálok a füleshez.szerintem ebben az árkategóriában kiváló darab.én 40GBP-ért vettem.kb 12.000Ft.Annyiért ajándék volt
Nálam Heed Canamp hajtja a DR-150-et.Nagyszerű páros az esti zenehallgatáshoz.
http://zsoltaudio.blogspot.com/2008/11/canamp.html

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1416

Hozzászólás Szerző: szigony »

Goldring DR150

gratulálok a füleshez.szerintem ebben az árkategóriában kiváló darab.én 40GBP-ért vettem.kb 12.000Ft.Annyiért ajándék volt
Nálam Heed Canamp hajtja a DR-150-et.Nagyszerű páros az esti zenehallgatáshoz.
http://zsoltaudio.blogspot.com/2008/11/canamp.html
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

köszi, még nem nyilatkozom a hangjáról, mert járatni kell!

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”