Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
Wáó, USB-s, légsugaras fogkefe?
Grat hozzá!
earformance:
Ez így tényleg sokkal mutatósabb. Gondolom, a ruhafogas is kizárólag akusztikai okok miatt van ott, ahol.
A REL meg téli álmot alszik?
Ügyes!Nagyon jók lettek! :taps: Ezek a gúlák amikről már beszéltünk earformance? Milyen anyagból készültek?
igen azok és köszi!
sajnos csengő-bongó acélból készültek ( ), az alumínium még mindig drága
egyelőre blutack van a gúla és az állvány közt, alatta 5Ft-os. nem tudom mennyit számít (számít-e egyáltalán), de esztétikai okok miatt le fogom cserélni megfelelő méretű gumira majd.
érdekes, hogy a gúlák nélkül az állványt megkocogtatva valóban hosszan csengett le, most olyan, mintha betonból lenne
fotós kedvemben voltam épp, íme pár kép:
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
origi?
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
elkészültek a házsé féle fém gúlák a mana-féle asztalkához:
precízen masszívak
Ügyes!Nagyon jók lettek! :taps: Ezek a gúlák amikről már beszéltünk earformance? Milyen anyagból készültek?
elkészültek a házsé féle fém gúlák a mana-féle asztalkához:
precízen masszívak
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6563
Uhhh, elég komoly méretekkel rendelkezik ez a Yagi
Társasházban lakom így elég neccesen nézne ki
Pedig ezzel biztos szárnyalna a Denon...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2776
Exposure 3010S2... ..több figyelmet érdemelne ez a cég
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Szép tunerhez jó antennát:
2011-02-04 | Yagi-antenna | 06(30)93-94-953 |
CCIR-FM sávra, félhullámú, precíziós, YAGI-antenna olcsón eladó!
Főbb adatai: 9-elemes, 12dB(!) nyereségű, f=88-108MHz.
Méret:kb. 3000×1800×900 mm (h×sz×m).
Ezzel biztos jó lesz a vétel!Remélem kertes házban laksz mert panelban nyűgös elhelyezni.
Uhhh, elég komoly méretekkel rendelkezik ez a Yagi
Társasházban lakom így elég neccesen nézne ki
Aavik - Borresen - Ansuz
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6563
Pezsgő-arany a színe. 3 hónapja vettem, ebből több mint 2 hónapot dobozban állt, mivel nem tudtam hová tenni. Most keresek hozzá valami antenna félét (aki tud segítsen, hogy hol és mit vegyek!!!). Azért vettem meg mert nagyon megtetszett és természetesen egy nagy tudású, masszív, profi készülék!! Ha nem használom ki rendesen akkor lehet hogy eladom...
Szép tunerhez jó antennát:
2011-02-04 | Yagi-antenna | 06(30)93-94-953 |
CCIR-FM sávra, félhullámú, precíziós, YAGI-antenna olcsón eladó!
Főbb adatai: 9-elemes, 12dB(!) nyereségű, f=88-108MHz.
Méret:kb. 3000×1800×900 mm (h×sz×m).
Ezzel biztos jó lesz a vétel!Remélem kertes házban laksz mert panelban nyűgös elhelyezni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
A CA Dacmagic a DVD,UPC,Humax hármast támogatja.
Huhhhhh! Már megilyedtem, hogy "baj" van a kép alapján. De így már értem a dolgot. Nem volt világos, mit keres a CA az Audio Analogue Maestro után?
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Előre kérek elnézést,
Fodesz légyszi' figyelj oda az idézetek használatára.
Néha elég kibogarászni mi hova tartozik...
Igazad van!...legközelebb jobban figyelek!
-
Vendég
Sok sikert.Nálam ilyen társaságban van a Secondo.
...De még milyen szép! :kiraly:
Előre kérek elnézést,
Fodesz légyszi' figyelj oda az idézetek használatára.
Néha elég kibogarászni mi hova tartozik...
Nem komolyan gondoltam ám én sem.
Tudom, gondoltam... Csak a smiley lemaradt...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
-
Vendég
Nem baj, én amit hallottam, az tetszett.. Egyébként meg az örök igazság: Mindennél van jobb...
Nem komolyan gondoltam ám én sem.
Na jó, de megpróbálom
Az tuti....eladni.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
ja ja
Na jó, de megpróbálom
/Michael Jackson/
Semmire nem jó az Uniszon...Viki is megmondta :bebebebebebe:
Nem baj, én amit hallottam, az tetszett.. Egyébként meg az örök igazság: Mindennél van jobb...
/Michael Jackson/
-
Vendég
Nem csodálom Nekem a forrás kicsit gyengébb (CA 840C). De nagyon megvagyok vele elégedve. Most a daccal már nagyon tökéletes a hangja. Igazából ha meglesz az Unison már csak kábelekre kell költenem és úgy gondolom egy időre én is letudom a vásárlást. Habár, ahogy ismerem magam.... Remélem már nálam zenélhet az Unison... Nagyon várom.
Semmire nem jó az Uniszon...Viki is megmondta :bebebebebebe:
úgy gondolom egy időre én is letudom a vásárlást.
ja ja
Webáruház:
Köszönöm.Ha maradok Angliában akkor lehet,hogy nekem is monitor lesz a vége.A CA Dacmagic a DVD,UPC,Humax hármast támogatja.Én ezzel a rendszerrel már happy vagyok.Nekem már ez az összeállítás is el tudja tüntetni a szoba falait.Tehát bően teljesíti az elvárásaimat és a funkcióját.Tudom,hogy ettől is van lényegesen jobb,de jelenlegi lehetőségeimből úgy érzem sikerült a számomra legmegfelelőbbet kihozni.
Nem csodálom Nekem a forrás kicsit gyengébb (CA 840C). De nagyon megvagyok vele elégedve. Most a daccal már nagyon tökéletes a hangja. Igazából ha meglesz az Unison már csak kábelekre kell költenem és úgy gondolom egy időre én is letudom a vásárlást. Habár, ahogy ismerem magam.... Remélem már nálam zenélhet az Unison... Nagyon várom.
/Michael Jackson/
űberbrutál az az audio analog cucc
Köszönöm.És jól is teszi a dolgát.Szimmetrikus csatlakoztatással meg különösen.Sokáig nézegettem miatta az ebay-t,de megérte.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
...De még milyen szép! :kiraly:
Köszönöm.Hosszú vadászat volt mire sikerült mindent beszereznem,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.Remélem ezzel hosszú időre "tünetmentes" leszek
-lásd görög audiophilek társasága-
Zene:
Mozi:
Mozi:
Köszönöm.Ha maradok Angliában akkor lehet,hogy nekem is monitor lesz a vége.A CA Dacmagic a DVD,UPC,Humax hármast támogatja.Én ezzel a rendszerrel már happy vagyok.Nekem már ez az összeállítás is el tudja tüntetni a szoba falait.Tehát bően teljesíti az elvárásaimat és a funkcióját.Tudom,hogy ettől is van lényegesen jobb,de jelenlegi lehetőségeimből úgy érzem sikerült a számomra legmegfelelőbbet kihozni.
űberbrutál az az audio analog cucc