Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Chario

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Chario

Hozzászólás Szerző: AVX »

Akkor most ez hogy van?

A kiállításra a nagy hangzavar miatt sok értelmét nem láttam,hogy csináljunk egy komyolabb installálást.
Szegeden ez meg van oldva rendesen.A kiállítási szoba piszkosul visszavert mindent.A szomszéd mozis szoba miatt meg semmi értelme nem volt semminek.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

A tiedben lévő hangszóró jóval kisebb,ezért lehet,hogy jobb is.
Én a helyedben ahhoz az elektronikához vennék egy komolyabb dobozt.
Ha egyszer volna egy kis időd,nálunk meg tudnál hallgatni rengeteg márkájú dobozt.
A Swans M3 hangkaraktere hasonlít a Chariohoz,de sokkal precízebb doboz.
Meg tudsz hallgatni pár komolyabb dobozt:
Harbeth
Rogers
ProAc
Sonus
Usher
stb.

Ilyen lehetőséget máshol nem fogsz találni.

A Zingaliról meg majdnem megfeledkeztem.

Vendég

Chario

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tudom,ezt párszor már leírtad,de én biztos vagyok benne,hogy nálunk sokkal jobban szól.
A kiállításra a legolcsóbb kábeleket vittük el.A CD játszó buffer sem volt ott.A srácok elfelejtettek fázisceruzát vinni,így tuti,hogy azzal is lehet javítani.
A Delphinustól az M3 fényévekkel jobb doboz.A szoba is csapnivaló volt,nem beszélve a szomszéd mozis puffogásáról.
Elég sokan meghallgattuk szegeden.
Hozd el a dobozod és füleld meg nálunk a többi dobozzal együtt.

Köszönöm az ajánlatot, de egyenlőre nem élnék vele. Nekem nem célom, hogy folyamatosan cserélgessem a cuccaim, jó ez így, ahogy van. Jelenleg az erősítő a leggyengébb láncszem, ezt majd tervezem lecserélni. A hangfal tuningot is megejtem majd, de ezt is csak azért, mert a gyári váltók, hát.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Chario

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Ez egy picit kezd elcsépelt szöveg lenni nálam.
Ha valami nem tetszik,mindig jön ez a sablon szöveg.
Te mivel hajtod?

Tudom,ezt párszor már leírtad,de én biztos vagyok benne,hogy nálunk sokkal jobban szól.A kiállításra a legolcsóbb kábeleket vittük el.A CD játszó buffer sem volt ott.A srácok elfelejtettek fázisceruzát vinni,így tuti,hogy azzal is lehet javítani....

Akkor most ez hogy van?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Ebbe nem szeretnék belemenni, elégedett vagyok a dobozaimmal. Az M3-ból elég volt, amit a hifishow-n hallottam, 3 milliónyi elektronikával. Direkt behelyezkedtem, a precíz szóval egyáltalán nem illetném..

Tudom,ezt párszor már leírtad,de én biztos vagyok benne,hogy nálunk sokkal jobban szól.
A kiállításra a legolcsóbb kábeleket vittük el.A CD játszó buffer sem volt ott.A srácok elfelejtettek fázisceruzát vinni,így tuti,hogy azzal is lehet javítani.
A Delphinustól az M3 fényévekkel jobb doboz.A szoba is csapnivaló volt,nem beszélve a szomszéd mozis puffogásáról.
Elég sokan meghallgattuk szegeden.
Hozd el a dobozod és füleld meg nálunk a többi dobozzal együtt.

Vendég

Chario

Ebbe nem szeretnék belemenni, elégedett vagyok a dobozaimmal. Az M3-ból elég volt, amit a hifishow-n hallottam, 3 milliónyi elektronikával. Direkt behelyezkedtem, a precíz szóval egyáltalán nem illetném..

Vendég

Chario

Szerintem nálunk van lehetőség arra,hogy pár komoly rendszerre kössük.
Egy összeg fölött viszont én inkább dobozt cserélnék.

Na ezt is sokat lehetne tárgyalni, hogy egy-egy komponensre mennyit érdemes költeni. Én pl régen a hangfalnak tulajdonítottam a legtöbbet, a cd kullogott hátul.. Aztán mikor cd játszó cserére adtam a fejem, akkor kénytelen voltam belátni, hogy ami már az elején elveszik, azt már semmi nem pótolja. Mondjuk pl a 300ezres Ethosz kombót nem tartom túlzásnak ehhez a dobozhoz, mint a ahogy az 5-600ezres Quad cd+erősítő szettet, amivel pl a hifishow-n hajtották.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Vedd meg ezt. Ezzel már bármit kiszolgálhatsz és nem ér kritika e szempontból.

Nem hiszem,hogy csak ez lenne a jó.
Vannak komoly erősítőink.
Pl a Rotel Michi is az,ha a nevek számítanak.
A csövesek közül a Raysonic is nagyon jó névnek számít.
Van Meridian,Sonus erősítőnk is.
Ha még ennyi sem elég akkor rákötjük a nagy Jadisra.
Az sem két deka.Kb 160 Kg.

el is felejtettem,hogy most vettem egy nagy Vincent elő+vég erősítőt.
Az még neked is tetszene.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Chario

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Vedd meg ezt. Ezzel már bármit kiszolgálhatsz és nem ér kritika e szempontból.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Béla
Pl emlékeim szerint a Hiper 1000mkII jobban szólt olcsóbb rendszerben. A Lynx semmit nem mutatott. Aztán komolyabb rendszerbe kötve fordult a kocka, nem kicsit.

Egy összeg fölött viszont én inkább dobozt cserélnék.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Lehet, hogy az a mély tónus a Delphinusra jellemző, ezt nem tudom.
Van egy Tangent Amp50 erősítőm is, ezt a nappaliba vettem. Próbáltam azzal is, lehervasztó volt.

A tiedben lévő hangszóró jóval kisebb,ezért lehet,hogy jobb is.
Én a helyedben ahhoz az elektronikához vennék egy komolyabb dobozt.
Ha egyszer volna egy kis időd,nálunk meg tudnál hallgatni rengeteg márkájú dobozt.
Meg tudsz hallgatni pár komolyabb dobozt:
Harbeth
Rogers
ProAc
Sonus
Usher
stb.

Ilyen lehetőséget máshol nem fogsz találni.

Vendég

Chario

Béla
Pl emlékeim szerint a Hiper 1000mkII jobban szólt olcsóbb rendszerben. A Lynx semmit nem mutatott. Aztán komolyabb rendszerbe kötve fordult a kocka, nem kicsit.

Vendég

Chario

Talán arra gondolt,hogy a doboz paramétereinek legjobban tetsző,kategóriájában,hangzásvilágában hozzáilleszkedő legyen.
De ez megint majdnem egy százismeretlenes egyenlet része is lehet aká.

Hát, ez ilyen.. Mivel szeretek fotózni, ott szoktuk mondani, hogy rossz kép nincs, csak meg kell találni akinek tetszik..

Vendég

Chario

Te mivel hajtod?

Egy őskövület modifikált Arcam erősítővel, Myryad MCD 200 cd játszó, Nirvana SL ic kábel, Ethosz hangfalkábel és Ethosz hálózati kábelek.
Most spórolok Ethosz elő/végfok szettre, ezzel is hallottam, hát, odavert. Azóta egy két lemezt nem hallgatok a mostani rendszeremben.. Ezeket majd akkor veszem elő újra, ha meglesz az Ethosz kombó

Lehet, hogy az a mély tónus a Delphinusra jellemző, ezt nem tudom.
Van egy Tangent Amp50 erősítőm is, ezt a nappaliba vettem. Próbáltam azzal is, lehervasztó volt.

Mikor elvoltam először hallgatózni a barlangban, a Lynx pl Cambridge Audio cd játszó-val (650C) nem szuperált. A Quad cd-vel, (nem tudom melyik volt) szárnyra kapott..

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Unison Research SR1

Szép erősítő.
Én Sonussal és Jungsonnal próbáltam,de nekem nem tetszett.Túl sok volt a mélye.

Unison Research SR1

Vendég

Chario

te mivel hajtod?

Unison Research SR1

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Talán arra gondolt,hogy a doboz paramétereinek legjobban tetsző,kategóriájában,hangzásvilágában hozzáilleszkedő legyen.

te mivel hajtod?

Vendég

Chario

Írd már le,hogy mi az,hogy jól kiszolgálni,mert hogy ti a dynokra bármit raktatok azzal jól szólt,de nálunk nem,de miután vettem ebből is komolyabbakat,azok meg nálunk is jól szóltak.Picit elbizonytalanodtam most.Segítség kellene.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Ezt akár egy rokon hangfaltopikban is olvashattam volna.
Azt hiszem, megállapíthatjuk, hogy minél jobban ki van szolgálva egy doboz, annál tartalmasabb az élmény.

Írd már le,hogy mi az,hogy jól kiszolgálni,mert hogy ti a dynokra bármit raktatok azzal jól szólt,de nálunk nem,de miután vettem ebből is komolyabbakat,azok meg nálunk is jól szóltak.Picit elbizonytalanodtam most.Segítség kellene.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Ami még megemlítenék, a Lynx-el az a tapasztalatom, hogy ki kell szolgálni rendesen.

Te mivel hajtod?

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Chario

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Ami még megemlítenék, a Lynx-el az a tapasztalatom, hogy ki kell szolgálni rendesen. Szinte mindenféle zenét szívesen hallgatok rajt, Jimi Hendrix-től Vivaldi-ig. Ami számomra fő, hogy hosszan hallgatható..

Ezt akár egy rokon hangfaltopikban is olvashattam volna.
Azt hiszem, megállapíthatjuk, hogy minél jobban ki van szolgálva egy doboz, annál tartalmasabb az élmény.

Ami tapasztalatom nekem van Charioval, az szintén ez. Akár Bebel Gilberto, Andrea Bocelli, Chuck Loeb, Yello vagy latin jazz, csak szól és szól és szól, és amikor végigment a terás vinyó, az embernek hiányérzete kezd támadni. 36_1_11.gif

Jó csöves vassal meg aztán végképp meghalás.

Vendég

Chario

Egy közelebbi

Vendég

Chario

Ami még megemlítenék, a Lynx-el az a tapasztalatom, hogy ki kell szolgálni rendesen. Szinte mindenféle zenét szívesen hallgatok rajt, Jimi Hendrix-től Vivaldi-ig. Ami számomra fő, hogy hosszan hallgatható..

Vendég

Chario

Csúnya baki lenne.

Hát, pedig a delphinus 90dB-s érzékenysége nem indokolja, hogy ellenállást tegyenek a magas elé. Nem hinném, hogy 90dB-nél érzékenyebb a magas. Béla képén tisztán látszik egy 18ohmos ellenállás, a másik, amelyiken homályos a felirat, mintha 3R3 lenne, ami 3.3 ohm, szintén, mint a Lynx-ben.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Chario

Ha lehet hinni ennek az oldalnak, akkor kiderül a turpisság. Chario Lynx

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”