Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chario
Chario
Szerintem a Delphinus azért mély tónusú (bár még nem hallottam), mert egy érzékenyebb mélynyomóhoz ugyanúgy illesztették a magasat, mint a Lynx-nél.
Csúnya baki lenne.
-
Vendég
Chario
Nagy csalódás volt a számomra.
Hihetetlenül sok volt a mélye.
[/size]
[/b]
Ha lehet hinni ennek az oldalnak, akkor kiderül a turpisság. Chario Lynx
A linkelt oldalon le van rajzolva a Lynx váltója. Béla, te raktál fel képeket a Delphinus -odról. A képekből kiderül, hogy a magas előtti váltó ugyanaz a két hangfalban (Az L pad). Szerintem a Delphinus azért mély tónusú (bár még nem hallottam), mert egy érzékenyebb mélynyomóhoz ugyanúgy illesztették a magasat, mint a Lynx-nél. Akinek ilyen doboza van (Delphinus), érdemes lenne kipróbálni, hogy a magas elöl kivenni az ellenállásosztót..
Mégegyszer írom, ha lehet hinni a linkelt oldalnak. Én is tervezem majd az enyém tuningját, csak megvárom a garancia lejártát, ami még 3 hónap. Akkor bővebben tudok nyilatkozni.
Én nagyon elégedett vagyok a dobozom hangjával
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Chario
Ezt írtam volna?
Valóban nem! Már késő volt!
De amit írtam az az amit és ahogyan én hallottam...
Egyébként biztosan van akinek ez a hang kell!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Chario
Nekem ilyen volt:
Delphinus
Valóban nagyon jó volt nálatok... de itthonra nem kellene!
Fárasztó volt egy idő után nekem (bő 1 óra... más-más zenékkel)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Chario
Lőttem egy frisset,de csak mobilkép bocs:
a hang, így hogy a digó vas felváltotta a kínai vinSzentet, még inkább lekezelően felsőbbrendű
a legközelebbi találkára el kell hoznod a dakmágust is!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Chario
Ez nem C. A. 1?
Szerintem ez a 2-es...
Bbuffy jól írja, a Millenium sorozat később jött ki, nekem a korábbi, szimpla Academy 2 volt volt.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Chario
Nekem ilyen volt: Chario Academy 2 (ez nem saját kép). Kb. hét éve adtam el.
Kár hogy ilyen már nincs:
http://www.chario.it/index.php?&switchlang=2
Ez a Sonnet már nincs ilyen szép.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Chario
Nekem ilyen volt:
Delphinus
Webáruház:
-
Vendég
Chario
És még hogy csicsereg!!!
A hang, ami Önnél uralkodik, zavarbaejtően könnyedén felsőbbrendűen elegáns ! Igazi csemege nemcsak az olasz, de még a dán hang szerelmeseinek is. Egy kis fényes napsütés a komor felhők és a dörgő ég közepette!
Ahogy néhai id. Knézy Jenő mndta volna, "Buona sera Chario, avagy jó estét, jó szurkolást!"
Grazie,mille grazie Signore!Il mio casa su casa!
"Guarda questa terra che,Che gira insieme a noi."
Chario
Ez a Millenium 2.
Dörmöginek a sima Academy volt.
Ilyen nálam csicsereg:DD
És még hogy csicsereg!!!
A hang, ami Önnél uralkodik, zavarbaejtően könnyedén felsőbbrendűen elegáns ! Igazi csemege nemcsak az olasz, de még a dán hang szerelmeseinek is. Egy kis fényes napsütés a komor felhők és a dörgő ég közepette!
Ahogy néhai id. Knézy Jenő mndta volna, "Buona sera Chario, avagy jó estét, jó szurkolást!"
-
Vendég
Chario
Ez nem C. A. 1?
Szerintem ez a 2-es...
Ez a Millenium 2.
Dörmöginek a sima Academy volt.
Ilyen nálam csicsereg:DD
Chario
Ez nem C. A. 1?
Szerintem ez a 2-es...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Chario
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Chario
Szééép!
Azért ez sem rossz:
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA