Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Legyen olcsó is, meg tudjon mindent...
nem kell mindent tudjon legyen analog 5.1 minimum és játssza le a lemezt
Blu-Ray lejátszók
Az a baj, h az olcsóbbak közt egyiknél sem igen látni analog 5 vagy 7.1 kimeneteket...
Legyen olcsó is, meg tudjon mindent...
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Az mi? ) Bakker az 130 ezer )
Az a max a Prime 95e valóban...
Blu-Ray lejátszók
Olvass utána,van elég teszt és leírás a neten róla.Én úgy tudom,hogy az utolsó listaára 95 ezer.Az igazság az,hogy a legtöbb BD playert megeszi reggelire.
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Vegyél inkább Dune Primet, míg van!!! Abban minden megvan ami csak kellhet
és egészen megdöbbentően jó az analóg hangja
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Az a baj, h az olcsóbbak közt egyiknél sem igen látni analog 5 vagy 7.1 kimeneteket...
Vegyél inkább Dune Primet, míg van!!! Abban minden megvan ami csak kellhet
és egészen megdöbbentően jó az analóg hangja
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Nem biztos, hogy feltétlenül ragaszkodni kell egy márkához.
Nézz meg 1-2 Blu tesztet, kicsit borítják a régi márkaprioritásokat.
Blu-Ray lejátszók
Aki benne ebben a Bluray témában, épp tegnap nézegettem a pioneer lejátszóit, és sajnálattal vettem észre, h egész 120 ezer forintig bezárólag mindegyik gépéről lehagyták a sokcsatornás analog csatlakozást, csak sztereó van, és a digitálisok...Mi ennek az oka, a többi gyártó is ilyen rafinált? Én arra gondolok szándékosan, h megvegyék az emberek az új erősitőket is...Vagy ez csak a pioneer esetében van most így?
Nem biztos, hogy feltétlenül ragaszkodni kell egy márkához.
Nézz meg 1-2 Blu tesztet, kicsit borítják a régi márkaprioritásokat.
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Szerintem is ez igy müködik.
Ha lenne jó minőségű analog kimenettel ellátott játékosok olcsón, akkor ki a fene cserélné le az erősitőt ha HD hangokat akar hallani.
Az új erősitőknek is el kell kelni.
Na én ezért veszek inkább egy Pioneer BDP-51FD lejátszót.
Állitólag ebben nagyon jó minőségű analog kimenet van.
Az rendben van az jó gép, csak az nem az újak közül van...És az sem épp az olcsó kategória....Használtan 50 körül megy...
Blu-Ray lejátszók
Aki benne ebben a Bluray témában, épp tegnap nézegettem a pioneer lejátszóit, és sajnálattal vettem észre, h egész 120 ezer forintig bezárólag mindegyik gépéről lehagyták a sokcsatornás analog csatlakozást, csak sztereó van, és a digitálisok...Mi ennek az oka, a többi gyártó is ilyen rafinált? Én arra gondolok szándékosan, h megvegyék az emberek az új erősitőket is...Vagy ez csak a pioneer esetében van most így?
Szerintem is ez igy müködik.
Ha lenne jó minőségű analog kimenettel ellátott játékosok olcsón, akkor ki a fene cserélné le az erősitőt ha HD hangokat akar hallani.
Az új erősitőknek is el kell kelni.
Na én ezért veszek inkább egy Pioneer BDP-51FD lejátszót.
Állitólag ebben nagyon jó minőségű analog kimenet van.
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Az LG BD390-es lejátszónak milyen minőségű a 7.1 analog kimenete ?
Nekem fontos az analog kimenet, mert csak ezen tudok HD hangokat hallgatni .
Jó. Nem hiszem, hogy jobbat találsz ebben az árkategóriában.
Blu-Ray lejátszók
Az LG BD390-es lejátszónak milyen minőségű a 7.1 analog kimenete ?
Nekem fontos az analog kimenet, mert csak ezen tudok HD hangokat hallgatni .
Blu-Ray lejátszók
A DVB-T vevő a földi digitális adások vételére való, tehát műholdról nem vehetsz rajta semmit. Ily módon nem hesonlítható a Helló boxhoz, mely műholdas vevő.
Pontosabban kábeltévés vagy műholdas boxot kap a júzer az előfizetése szerint. De köszi az észrevételt.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jobb minőségű dvd lejátszót (max. 30000Ft)! Ki is néztem az onkyo dvsp406-os modellt, de most néztem a neten a Pioneer bdp120-as blu-ray lejátszót! Az lenne a kérdésem, hogy dvd-t is olyan szép minőségben konvertál 1080p-re, mint az onkyo? Vagy, ha dvd-t akarok nézni akkor inkább maradjak az onkyo-nál?
Sokkal szebb a Blu játékos képe, ráadásul az Onkyo DVD belül Pioneer, csak a név miatt drágább.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jobb minőségű dvd lejátszót (max. 30000Ft)! Ki is néztem az onkyo dvsp406-os modellt, de most néztem a neten a Pioneer bdp120-as blu-ray lejátszót! Az lenne a kérdésem, hogy dvd-t is olyan szép minőségben konvertál 1080p-re, mint az onkyo? Vagy, ha dvd-t akarok nézni akkor inkább maradjak az onkyo-nál?
Kép: Epson
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.
Blu-Ray lejátszók
A DVB-T vevő a földi digitális adások vételére való, tehát műholdról nem vehetsz rajta semmit. Ily módon nem hesonlítható a Helló boxhoz, mely műholdas vevő.
Blu-Ray lejátszók
Lassan offtopic lesz a témából, de ilyen DVB-T set top boxot láttam a Plusból lett Sparban 13.990,- Ft-ért: Orion DVBT-R665.
Van rajta HDMI és felskálázás, fogja a HD-s adásokat és USB-n keresztül tud külső meghajtóra felvételt készíteni.
Lehet, hogy picivel jobb, mint a Helló HD STB-je?
Blu-Ray lejátszók
Köszönöm az eddigi segítségeket.
Pontosan az a bajom, hogy párhuzamosan de hogyan? Már csak azért is mert a régi szép időkben RF kábellel kötöttem a videót a TV-hez és a videóban volt az antenna.
A mai Hello HD set top boxokban de más set top boxban (T-home IPTV) sincsen olyan lehetőség hogy ahhoz még oda csatlakoztathassak egy újabb egységet.
Tehát van a TV - HDMI-n keresztül megy az adás a TV-hez. Ez okés. Na de a felvevő készüléket hogy a HELLO HD-s műsorokat fel tudja venni hova kell csatlakoztatni? a Set top boxhoz nem lehet vagy igen? Nálam itt veszik le a fonál.
Pont fordítva. A set top boxod nem felvevő, hanem a tévéd (külső) tunerja.
Tehát a régi videomagnó helyett jön be egy DVB-T tuneres felvevő (pl. a lenti Samsung), amibe bemegy az RF antennakábel és kimegy a Helló boxba.
A Helló box pedig a tévéd tunerja (csak most külön dobozban van, mivel a tévéd nem tudja a DVB-T -t), tehát az RF kábel számára nem átmenő egység, hanem "végcél".
De ha megnézed a lent belinkelt Árgépen a DVB-T felvevőket, mindegyiken van RF antennakimenet, tehát bármelyik eljátssza neked a régi videomagnó szerepét a Samu helyett.
Blu-Ray lejátszók
Nem közé kell betenni, hanem a set top boxoddal párhuzamosan. A Hellóról nézed a tévét, közben a másikkal vehetsz fel egy másik adóról, mint régen a videomagnóval vagy még ma is a DVD felvevővel. Van 2 digi tunered és egyszerre 2 adást tudsz velük venni.
De van sok más típus is ezen kívül. Az olcsóbbaknak nincs beépített HDD-je, de az USB csatira kötött külső HDD-re tudnak felvenni (ellentétben a Hello HD TV-hez kapott set top boxoddal). A nagyobbakban van HDD, némelyikben DVB-C tuner is, esetleg több tuner is (max 4 db).
DVB-T tunerek HDD-vel: ÁRGÉP
Köszönöm az eddigi segítségeket.
Pontosan az a bajom, hogy párhuzamosan de hogyan? Már csak azért is mert a régi szép időkben RF kábellel kötöttem a videót a TV-hez és a videóban volt az antenna.
A mai Hello HD set top boxokban de más set top boxban (T-home IPTV) sincsen olyan lehetőség hogy ahhoz még oda csatlakoztathassak egy újabb egységet.
Tehát van a TV - HDMI-n keresztül megy az adás a TV-hez. Ez okés. Na de a felvevő készüléket hogy a HELLO HD-s műsorokat fel tudja venni hova kell csatlakoztatni? a Set top boxhoz nem lehet vagy igen? Nálam itt veszik le a fonál.
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Itt van egy ilyen Samu, de ebben DVB-S (lavóros) tuner van.
Blu-Ray lejátszók
(törölve)
Blu-Ray lejátszók
Huhh köszi. Nem vettem észre. Érdekes ez a BD játékos nincs is fent a hazai Samsung oldalán. Nézegettem a dolgot. Akkor ebben DVB-T tuner van ami HD-ben is tud rögzíteni.
A kérdésem már csak tényleg annyi hogy akkor ezt most hogyan lehet beilleszteni a Hello HD dekóder és s TV közé hogy fel is tudja venni a dolgokat? Mert számomra ez óriási rejtély.
Nem közé kell betenni, hanem a set top boxoddal párhuzamosan. A Hellóról nézed a tévét, közben a másikkal vehetsz fel egy másik adóról, mint régen a videomagnóval vagy még ma is a DVD felvevővel. Van 2 digi tunered és egyszerre 2 adást tudsz velük venni.
De van sok más típus is ezen kívül. Az olcsóbbaknak nincs beépített HDD-je, de az USB csatira kötött külső HDD-re tudnak felvenni (ellentétben a Hello HD TV-hez kapott set top boxoddal). A nagyobbakban van HDD, némelyikben DVB-C tuner is, esetleg több tuner is (max 4 db).
DVB-T tunerek HDD-vel: ÁRGÉP
Blu-Ray lejátszók
Sliders! (ez neked szólt!) Samsung BD C8500
Huhh köszi. Nem vettem észre. Érdekes ez a BD játékos nincs is fent a hazai Samsung oldalán. Nézegettem a dolgot. Akkor ebben DVB-T tuner van ami HD-ben is tud rögzíteni.
A kérdésem már csak tényleg annyi hogy akkor ezt most hogyan lehet beilleszteni a Hello HD dekóder és s TV közé hogy fel is tudja venni a dolgokat? Mert számomra ez óriási rejtély.