Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
A hangbeállító mellett vagy után van esély képbeállítóra?
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
az elkovetkezo mellekleteinkbe bele tudunk nyulniugyhogy jonnek az extra tartalmak
a kovetkezo (kpax utani, vagy azutani) mellekletre ujra felkerul a hangbeallito, ami az elso szamban volt, mivel arrol sokan lemaradtak
Mit is tud az a hangbeállító?
Teszthangokat szólaltat meg a hangfalakon, amivel be tudod állítani a hangerőt. Továbbá fázishelyességet tusz ellenőrizni a frontokon. Semmi igazán extra.
Én egy olyan tesztnek örülnék, ahol tetszés szerint tudnék teszthangokat küldeni bármelyik általam kiválasztott hangfalra. A teszthangok között leginkább egy változatatható hangmagasságú szinusz lenne jó, ami nagy segítség lenne abban, hogy belőjük az egyes hangfalak mélyátvitelét. Itt természetesen egy listából lehetne választani, a hangmagasságok közül. Sztereóra van ilyen tesztlemezen, de ha a többi hagfalra is akarom tesztelni, marad a dugdosás. Vannak hangszerkesztő progik DD hangra, amivel ezt meg lehetne ezt csinálni, aztán összepakolni képekkel együtt egy menübe, de nekem erre nincs időm, hogy hetekig baráljak vele. De persze ugyanezzel a szisztémával mehetnének hangszerhangok a surround térra és sztereó térre vátogatva stb. Na egy ilyen mellékletért 5000Ft-ot sem sajnálnék és film sem kéne, hogy rajta legyen.
Persze az új mikrofonos csoda av erősítőkben, ez elvileg automatikusan megvan.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
a rozsaszin -pink- nem egyenlo a magentaval. annak a bibor a helyes magyar megfeleloje. a nyomdaszok ezert olni tudnak
grafikusok is
Tudom, az vagyok :vazeg:
Hát emberek! Ez 99%-os magenta szín!
De lehet, hogy csak a jpeg tömörítés miatt nem 100%
Egyébként: Én is örülök, hogy lesz megint beállító teszt, mert az első magazin nekem sincs meg, és sokan dicsértétek!
Ezért kell egy Pantone színskálát beszerezni, ha szeretnél tőlük valamit
OFF
A Pantone skála csak akkor szükséges ha direkt színnel lesz nyomva a termék. Ha 4 szín colorral akkor csak remélni lehet, hogy benne lesz a színvillában.
OFF
én azért látom nagy hasznát, mert nem kell mondani, hogy középkék, cicaszürke, stb. pl. telefonban
system
es a vegleges boritokep:
Ki is tippelt rózsaszínre?! Nyert! (volna...)
Na jó, mielőtt megennétek, lehet "magenta" is, ...
Vagy pink?!
a rozsaszin -pink- nem egyenlo a magentaval. annak a bibor a helyes magyar megfeleloje. a nyomdaszok ezert olni tudnak
... és még szó esett a bíborról is.
T-BoY, megmondanád, hogy a megrendelésetek (vagy a bórítóterv) szerint milyen szín az, amit látni fogunk?
... esetleg, aki eltalálta, annak a nyereménye lehetne egy ... :vazeg:
az elkovetkezo mellekleteinkbe bele tudunk nyulniugyhogy jonnek az extra tartalmak
a kovetkezo (kpax utani, vagy azutani) mellekletre ujra felkerul a hangbeallito, ami az elso szamban volt, mivel arrol sokan lemaradtak
Előre is köszönjük!!
Mit is tud az a hangbeállító?
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Ezek szerint már ismert a kiadó!
OFF
A Pantone skála csak akkor szükséges ha direkt színnel lesz nyomva a termék. Ha 4 szín colorral akkor csak remélni lehet, hogy benne lesz a színvillában.
Szuper, nagyon jó az ötlet!
Azért reméljük másik film jár majd a hangbeállító mellé és nem a Született gyilkosok, mert én nem maradtam le róla. :smile19:
Elkúrtuk
Már úgyis akartam kérdezni, hogy mikor lesz legközelebb ilyesmi.. várjuk!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Ennek én örülök, tekintve, hogy pl. én is lemaradtam róla
az elkovetkezo mellekleteinkbe bele tudunk nyulni
ugyhogy jonnek az extra tartalmak
o v e r p o w e r e d
a bíbor az nem a lila??
grafikusok is
a borító nagyon jó, egyre jobb, bár az eddigiek is szépek voltak
system
es a vegleges boritokep:
Ki is tippelt rózsaszínre?! Nyert! (volna...)
Na jó, mielőtt megennétek, lehet "magenta" is, magyar ember mostanában úgy, hogy rózsaszín, nem beszél. Túlságosan proli.
Vagy pink?!
Kár, hogy pont ezzel a számmal szakad meg a lapvásárlásom... Mint korábban írtam, a K-Pax már itt figyel a polcon...
a rozsaszin -pink- nem egyenlo a magentaval. annak a bibor a helyes magyar megfeleloje. a nyomdaszok ezert olni tudnak :vazeg:
azért egy bújtatott UPC reklám dúrvább lenne hogy is jönnek sorban a csíkok? narancs-kék-lila-kék-sárga-piros-...
Hirdetes szervezot felhivtam, hogy satorozzon le az UPC szekhaz elott, es nyitaskor mar legyen bent a kesz szerzodessel.
es a vegleges boritokep:
Sikerült eltalálnotok az ideális hasítást. Gratula!
azért egy bújtatott UPC reklám dúrvább lenne
hogy is jönnek sorban a csíkok? narancs-kék-lila-kék-sárga-piros-...
...de a pink meghatározást szándékosan kerültem, pont a T-Mobile társítás elkerülése érdekében...
A T-Mobile az magenta! Nem tudtad?
Ezé' harapnak a srácok
es a vegleges boritokep:
Szuper lett a borító! Gartulálok hozzá!
Ma este HBO-n lesz a K-Pax, így aki még nem látta nézze meg, utána pedig vegye meg a lapot..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
érdekes színe lett
így jobban menne mellékletnek a Dr.Szöszi :vazeg:
(a progresszív scan téma nagyon érdekel)
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />