Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1356

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Hangszedőt is felszolgáltak?

Igen!!!!
(valamivel kell zólnia a Zenének,nem )
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

és a felszolgált ZENE is!
Hangszedőt is felszolgáltak?

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Mi délig voltunk, jó volt a hangulat!
(és a felszolgált ZENE is!)

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 855

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Jó hallgatózást, és várjuk a beszámolókat (legalábbis én )
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

vm69
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: vm69 »

Nekem most vált valószínűvé, hogy tudok menni!
http://zsoltaudio.bl...tt-mikulas.html
Nem sokan írták itt, hogy mennek. Remélem nem leszek egyedül.

Húú,most látom, jó lenne elmenni,megpróbálok valahogy eljutni!

Nem tudja valaki,h meddig lehet menni?
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.

Daniel Nathan Leone

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Én is hasonló cipőben jártam.
Szóval ketten már leszünk.

Hárman, sőt négyen, mert mi ketten megyünk, igaz "kora" reggel.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Én is hasonló cipőben jártam.
Szóval ketten már leszünk.

KoZo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: KoZo »

http://zsoltaudio.blogspot.com/2010/10/ ... kulas.html
Nem sokan írták itt, hogy mennek. Remélem nem leszek egyedül.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Vagy mégsem?
http://zsoltaudio.blogspot.com/2010/11/ ... lanul.html

Vagy mégsem. !36_7_11.gif

KoZo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: KoZo »

Majd 2011 februárian ott lesz.

Vagy mégsem?
http://zsoltaudio.blogspot.com/2010/11/ ... lanul.html

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

"bezahlbaren Rahmen", azaz "megfizethető keretek" között, lássuk csak:
Obelisk PRE Vorstufe____________1 490 EUR
Obelisk PX______________________990 EUR
Obelisk Monoendstufen PM Paar___3 190 EUR
összesen: 5 670 EUR, azaz kb olyan 1,55 M Ft, csak hogy "kint" mi számít megfizethetőnek, 2x70W kis helyiségbe javasolva ("auf kleinem Raum")

Hadd tegyek hozzá ehhez egy-két gondolatot.
1. Az LP magazin elsősorban német nyelvterületre íródott, a "megfizethetőség" így értelmezendő. A kelet-európai új-rabszolgatartó társadalmak számára a nyugati középosztály értékrendje sajnos teljesen értelmezhetetlen.
2. Ne felejtsük el, hogy a Heed Audio elsősorban nem magyar, hanem nemzetközi, azon belül is leginkább nyugat-európai és amerikai piacra dolgozik, ahol mára elismertséget vívott ki magának. Úgy kellene tehát rá tekinteni, mint bármelyik külföldi gyártóra.
3. Utóbbi fényében a tesztelt kombó piaci helyzete kissé átértékelődik. Ne felejtsük el ugyanis, hogy a PRE + PX + PM monók a cég csúcserősítőjét képviselik, a belépő szintű Obelisk integrált ára ennél jóval alacsonyabban van. Nagyon furcsa lenne, ha mondjuk egy bizonyos neves brit cég hasonló minőségű készülékei esetében az angolok fejcsóválva fogadnák, hogy az 4500 GBP körüli összegbe kerül.
4. És mégse felejtsük el, hogy a Heed Audio magyar cég és gyakorlatilag az egyetlen magyar gyártó, amelyik pillanatnyilag nemzetközileg elismert. Amíg a többiek arra vártak, hogy az olimpiai arany az ölükbe hulljon, ők kemény edzésekre jártak. Jó ilyen cikkeket olvasni.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

A német LP magazin aktuális számában (01-2011, december/január) igen pozitív teszt jelent meg a Heed PRE előfok + PX táp + PM monoblokkok kombóról:

"bezahlbaren Rahmen", azaz "megfizethető keretek" között, lássuk csak:

Obelisk PRE Vorstufe____________1 490 EUR
Obelisk PX______________________990 EUR
Obelisk Monoendstufen PM Paar___3 190 EUR

összesen: 5 670 EUR, azaz kb olyan 1,55 M Ft, csak hogy "kint" mi számít megfizethetőnek, 2x70W kis helyiségbe javasolva ("auf kleinem Raum")
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

A német LP magazin aktuális számában (01-2011, december/január) igen pozitív teszt jelent meg a Heed PRE előfok + PX táp + PM monoblokkok kombóról:

Heed`s Monoblöcke PM und die passenden Vorstufe PRE mit PX im Test der aktuellen LP 01-2011

Unterm Strich:
Optisch dezent, klanglich exzellent:
Heed zeigt, wie man auf kleinem Raum im gerade noch bezahlbaren Rahmen hervorragende Verstärker baut.

Ismét csak:

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Köszi mindenkinek, remélem én is, hogy itt jó időre megálltam (mármint erősítő szempontjából). Ma szinte egész nap zenélgettem. Ami elsőre feltűnt, az a klasszikus és a rock zene hangzása, nincs összemosódás, zavaró hangok, pedig mint írtam, a körülmények enyhén szólva sem kedvezőek, de így is jó pár órát hallgattam. Remélem nem fogok szorulni annyira, hogy eladjam őket, inkább kevesebbet eszek, vagy megyek 3. műszakba.
A cd lejátszóval nem tudom mi lesz, még egy jó ideig hallgatni fogom, és meglátom mi lesz, szerintem Bese Attiláék jól meg csinálták, de egy Heed dacot lehet szervírozok majd egy egy meghallgatásra. Analóg vonalon egy Micro Seiki/Benz Ace L/Questar hármast szolgál majd az Obelisk, még én is kiváncsi vagyok milyen lesz.
Ja és persze szívesen fogadok minden tanácsot, segítséget.
(Kimber, neked holnap írok PM-et )
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: zz7 »

gratula hozzá!
remélem hosszú távra megtaláltad, amit kerestél!

Az hagyján, de remélem hosszú távon anyagilag is meg tudja majd tartani.
Több vásárlást, alapjában elégedett embert látok itt, akiknél később derül ki, hogy anyagilag nem tudják mégsem megtartani.
Amúgy én is gratulálok. Nem hiszem hogy hosszú távon csalódás lenne.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: earforce »

Kicsit felhozva a topicot jelentem, hogy egy taggal bővült a Heed tulajdonosok száma . Mivel még most kötöttem össze (nem bírtam kivárni a holnapot ), a család már alszik, nagy következtetést még nem tudok levonni, de az biztos, halkan is szép hangja van. Folyt. köv.

gratula hozzá!
remélem hosszú távra megtaláltad, amit kerestél!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

cotag
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 37

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cotag »

Várj, én nem mondtam, hogy nem tetszik a cd játszóm hangja, másrészről honnan tudod, hogy kell phono kártya?
Viccet félre téve, már van egy Questar phonom, tehát nem kell phono kártya, meg most kicsit pihi van, elég nagy kiadás volt ez így is nekem.

Még tetszik :-) Amúgy nyilván nem áll semmiből kipróbálni a DAC kártyát, kár lenne veszni hagyni a lehetőséget, nem rossz ötlet ám az az integrált kártya. Phono káryát meg azért próbálhatnád ki a a Questar ellenében mert kiváncsi vagyok a kártya milyen a külön dobozos phono ellenében :-)

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Várj, én nem mondtam, hogy nem tetszik a cd játszóm hangja, másrészről honnan tudod, hogy kell phono kártya?
Viccet félre téve, már van egy Questar phonom, tehát nem kell phono kártya, meg most kicsit pihi van, elég nagy kiadás volt ez így is nekem.

cotag
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Szia, köszi szépen. Jól látod, nincs benne DAC kártya, eladásra került, még mielőtt én megvettem. A hangfal egyébként egy modifikált Acoustic Energy Evo 1. Természetesen beszámolok majd, de hozzá kell tenni, hogy szörnyű akusztikai körülmények vannak a szobámban, de persze nem egy hétre terveztem az erősítőt, tehát majd az is kialakul

Sztem a DAC kartya egy probat mindenkeppen meger. Ha meg az megsem valik be, meggondolando egy phono kartya kiprobalasa is az Obelsikben. Ha mar van ra lehetoseg...

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Gyuszmo, gratula a szerzemenyhez, majd szamolj be, ha van tobb tapasztalat. Jol latom, hogy nincs az Obelsikben DAC kartya? Legalabbis a CD-t nem azon keresztul hallgatod ha jol latom. Mar ha eppen az szol. Milyen hangfal log a a lanc vegen?

Szia, köszi szépen. Jól látod, nincs benne DAC kártya, eladásra került, még mielőtt én megvettem. A hangfal egyébként egy modifikált Acoustic Energy Evo 1. Természetesen beszámolok majd, de hozzá kell tenni, hogy szörnyű akusztikai körülmények vannak a szobámban, de persze nem egy hétre terveztem az erősítőt, tehát majd az is kialakul

cotag
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Gyuszmo, gratula a szerzemenyhez, majd szamolj be, ha van tobb tapasztalat. Jol latom, hogy nincs az Obelsikben DAC kartya? Legalabbis a CD-t nem azon keresztul hallgatod ha jol latom. Mar ha eppen az szol. Milyen hangfal log a a lanc vegen?

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Kicsit felhozva a topicot jelentem, hogy egy taggal bővült a Heed tulajdonosok száma . Mivel még most kötöttem össze (nem bírtam kivárni a holnapot ), a család már alszik, nagy következtetést még nem tudok levonni, de az biztos, halkan is szép hangja van. Folyt. köv.

i-g
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 6

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: i-g »

Messze még a február!
Tessék drukkolni!

Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Én nem hiszem, hogy Zsolték bármit is bemutatnának zenével azon a rendezvényen. Ez is olyannak látszik mint a müncheni show ahol a "halle"-kban inkább csak kiállítanak.
Ha pedig a kiállításon való részvételi kedv ragadósságára gondolsz, akkor az a felsorolás ott alul még elég sovány.

A félreértések elkerülése végett: a Zsolt Audio NEM fog demózni a februári rendezvényen, feltéve, hogy egyáltalán ott lesz, mert még az sem biztos (bristoli és párizsi show-k egybeesése miatt). Ha ott lesznek, csak kiállítani fognak és lemezt árulni.

Heed Thesis rendszer

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Én nem hiszem, hogy Zsolték bármit is bemutatnának zenével azon a rendezvényen. Ez is olyannak látszik mint a müncheni show ahol a "halle"-kban inkább csak kiállítanak.
Ha pedig a kiállításon való részvételi kedv ragadósságára gondolsz, akkor az a felsorolás ott alul még elég sovány.

Messze még a február!
Tessék drukkolni!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”