Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Majd 2011 februárian ott lesz.
Őt nem izgatja hogy"lesz e "jóhang", hiszen a Hiltonban a Rezsőkén sincs.
Szerencsre a példája ragadós!
Én nem hiszem, hogy Zsolték bármit is bemutatnának zenével azon a rendezvényen. Ez is olyannak látszik mint a müncheni show ahol a "halle"-kban inkább csak kiállítanak.
Ha pedig a kiállításon való részvételi kedv ragadósságára gondolsz, akkor az a felsorolás ott alul még elég sovány.
Heed Audio termékek
Sziasztok, tudja valaki, hogy a Heed miért nem lesz ott a Hifi Show-n? Vagy Zsolt nem szokott itteni kiállításokra jönni?
Majd 2011 februárian ott lesz.
Őt nem izgatja hogy"lesz e "jóhang", hiszen a Hiltonban a Rezsőkén sincs.
Szerencsre a példája ragadós!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Heed Audio termékek
Lehet, hogy a Zsolt Audio egyetlen Heed készüléket sem visz kiállítani, mivel ők képviselik a Roksant is és mondjuk azt szeretnék bemutatni. :bebebebebebe:
Rosszul gondolod. Biztos vagyok benne, hogy a Xerxes Heed elektronikákkal lesz hallható.
Heed Audio termékek
Tehát a gyártó egyetlen itthoni márkakereskedése.
Akkor nem mindegy?
Már meg is fogalmaztad, miért nem mindegy.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Heed Audio termékek
Lehet, hogy a Zsolt Audio egyetlen Heed készüléket sem visz kiállítani, mivel ők képviselik a Roksant is és mondjuk azt szeretnék bemutatni. :bebebebebebe:
- fenyő
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Az én (néhány napos) infóim szerint nem a Heed Audio, hanem a Zsolt Audio lesz jelen ezen a rendezvényen.
Tehát a gyártó egyetlen itthoni márkakereskedése.
Akkor nem mindegy?
Heed Audio termékek
Részlet egy emailból:
Szia!
http://www.bakelit.hu/lemezborze/
Zsolttal leveleztem erről. A Heed Audio is kiállít, már nem is tudom hány éve most először itthon.
Az én (néhány napos) infóim szerint nem a Heed Audio, hanem a Zsolt Audio lesz jelen ezen a rendezvényen.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- fenyő
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Már régóta nem állítanak ki magyar rendezvényeken.
Részlet egy emailból:
Szia!
http://www.bakelit.hu/lemezborze/
Zsolttal leveleztem erről. A Heed Audio is kiállít, már nem is tudom hány éve most először itthon.
Heed Audio termékek
Sziasztok, tudja valaki, hogy a Heed miért nem lesz ott a Hifi Show-n? Vagy Zsolt nem szokott itteni kiállításokra jönni?
Már régóta nem állítanak ki magyar rendezvényeken.
Heed Thesis rendszer
Heed Audio termékek
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
Is this the Naim NAIT 2 of the 21st century?
Heed Audio termékek
És ha DAC, akkor miért vannak rajta azok a gombok?
A jobboldali kettő bemenetválasztó, a bal szélső pedig a villanykapcsoló. (A kijelző kikapcsolója.)
Heed Thesis rendszer
Heed Audio termékek
Ha minden igaz, a felső az Obelisk DA vagyis a nagy DAC, alatta pedig a DT vagyis a CD jatszo.
Pontosan így van.
Heed Thesis rendszer
Heed Audio termékek
Bocs, amikor elkuldtem az üzenetet még nem láttam a tiedet. A kérdőjel meg megzavart később
Heed Audio termékek
És én mást írtam?
Bocs, amikor elkuldtem az üzenetet még nem láttam a tiedet. A kérdőjel meg megzavart később
Heed Audio termékek
Pl. bemenet választó.
Klikkelj a német honlapra, van rajta kép a hátuljáról.
Heed Audio termékek
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
Vizuális trükk. A CD-n a gombsorok mellett van egy-egy blokk, ezért a DAC-ra is tett a gondos tervező, a Bölcs Vezér.
Heed Audio termékek
A kettővel lejebb linkelt fotón jól látható, miről van szó.
És én mást írtam?
Heed Audio termékek
A kettővel lejebb linkelt fotón jól látható, miről van szó.
- fenyő
- V.I.P.
Heed Audio termékek
kijelző
Heed Audio termékek
És miért kell a DAC-ra nyitható fiók?
Úgy tippelném az egy kijelző.
Heed Audio termékek
Ha minden igaz, a felső az Obelisk DA vagyis a nagy DAC, alatta pedig a DT vagyis a CD jatszo.
Jobban megnézve az a kijelző a DAC-on
http://www.heedaudio.de/heed/obelisk-serie.htm
Heed Audio termékek
dörmögi, az a 2 gép, ami mind2eje jobb szélen cd-jáccónak néz ki, azmiaz? mer' mind2 nyitható fiókos (a gombokból kiindulva legalábbis), lejáccani is tud - a heed árlistáján azonban nem szerepel futómű és cd-jáccó, csak az előbbi...