Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Gyere ki hozzám, ha van kedved jót hallgatni. Egyébként is örülnék, ha meglátogatnál. Sajnos én nehezen mozgok apukám miatt.
Lehet jövő hét szerdán akkor kiugrom. Kivigyem a Power Artot? Kicsit meghallgatjuk, aztán megbeszéljük mit tegyünk vele.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Házimozi és Hi-Fi Show 2010. november 5-6-7.
Megyünk?
Gyere ki hozzám, ha van kedved jót hallgatni. Egyébként is örülnék, ha meglátogatnál. Sajnos én nehezen mozgok apukám miatt.
Kecskemét és környéke
Házimozi és Hi-Fi Show 2010. november 5-6-7.
Megyünk?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Hát nálam sajnos még mindig gyengélkedik a munkahelyem, ezért kissé morózus vagyok, most ameddig ez van addig kertépítésben élem ki az energiáimat.
Most a zene kicsit hátrébb került a sorban, de vannak ilyen időszakok mindenkinél.
Azért majd összejöhetnénk, akár nálam is. De majd ha ha hidegebb lesz valamikor október vége felé.
Na mit szóltok?
Kecskemét és környéke
Meg tudjátok mondani pontosan hol lesz a hétvégi Neoton koncert?
Kecskemét és környéke
Jelentem serényen dolgozok, járok egyetemre, hallgatom a zenéimet, néha próbálok érintkezésbe lépni kedves cimborákkal... Remélem mindenki jól van és zenél Üdvözlet innen a távolból Szegedről és néha-néha hétvégenként otthonról Szentkirályról! Csak a zene számít ;-)
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Kecskemét és környéke
Már lassan 4 hónapja várok, hogy a first erősítő megerőszakolja a nagy egglestont!!!

Még néhány nap. Remélem.
Kecskemét és környéke
A First2 az a First integrált második elkészült példánya, vagy egy újabb modell (verzió)?
A First egy fantázianév. Amit takar, az egy "asszimmetrikus" integrált. Olyan a kialakítása, hogy nehézség nélkül hídba lehessen kötni. Ez a First Two, mert, hogy két erősítő főzi a hangfalat. A vége az lett, hogy a "nagy számú" igény miatt külön nyákot terveztem a szimmetrikus változatnak. Ami attól szimmetrikus, hogy a bemenete szimmetrikus jeleket fogad, és így is dolgozza fel őket. Szerintem egészen fantasztikus a hangja, de sajnos a dupla felépítés miatt meglehetősen drága. Most Vikibácsi erősítőjét hallgatgatom esténként. Sajnos hamarosan hozzá kerül, és akkor marad a First, vagy építek magamnak is egy First Two-t. Amelyik Hifis-nél a No.1. nevet kapta. Hát nevekben elég nagy a felfordulás.
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Kecskemét és környéke
A First2 az a First integrált második elkészült példánya, vagy egy újabb modell (verzió)?
First az asszimetrikus, First2 a szimmetrikus integrált erősítő neve. Tehát ez egy másik típus.
Kecskemét és környéke
Talán ma végzek a megélhetési lifttervezéseimmel. Attól kezdve csak azzal foglalkozok, hogy kipróbálhassuk a "nagy" Eggleston-on is.
Már lassan 4 hónapja várok, hogy a first erősítő megerőszakolja a nagy egglestont!!!

Kecskemét és környéke
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Kecskemét és környéke
Szerintem most Vikibácsinál a labda, hogy szól nála a First2?
(Nálam a No1 továbbra is, már jól bejáratódva, nagyon nagyon jól!)
Talán ma végzek a megélhetési lifttervezéseimmel. Attól kezdve csak azzal foglalkozok, hogy kipróbálhassuk a "nagy" Eggleston-on is.
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Szerintem most Vikibácsinál a labda, hogy szól nála a First2?
(Nálam a No1 továbbra is, már jól bejáratódva, nagyon nagyon jól!)
Kecskemét és környéke
Sok a maszek melóm, nem sok időm van fórumozni...Be-be lesek, olvasok kicsit, és ennyi egyenlőre...De figyelni figyelek azért
Én is itt halok meg az unalomtól.
Kecskemét és környéke
Te is csendben vagy.
Sok a maszek melóm, nem sok időm van fórumozni...Be-be lesek, olvasok kicsit, és ennyi egyenlőre...De figyelni figyelek azért
Kecskemét és környéke
Nagy a csend erre? Mizujs csipet csapat?
Te is csendben vagy.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
az az analóg futómű, csak nem Forgó Béla remekműve?
De igen. Szerintem az egyik legszebb futómű a piacon (nem csak nálunk), de ami fontosabb, a hangja is kiváló, nekem nagyon bevált.
Utólag csak azt sajnálom, hogy egy hangkarosra gyártódott, pedig azt hiszem minimális felárért két hangkart fogadóra is megépíti.
Kecskemét és környéke
Egy komoly projekt vége, és ugye minden jó, ha jó a vége.
Szívből gratulálok, gyönyörűek így együtt, s hát az az analóg futómű, csak nem Forgó Béla remekműve?
Ha igen egyszer nekem is lesz olyan..
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Hát tényleg nagyon szépek így együtt!!
Ha leesik a hó nálam is elindul a rendszer összehangolása talán. Power Art-ot megszelidítjük kicsit és keresnem kell valami nagyon jó kis hangdobozt is. Vagyis jobbat, mint a kis Jungson....
Na elkapott a gépszíj téged is Nem is baj az, haladni kell a korral
Ezt írtam már én is.
Ha a fertőzés előrehaladott akkor már nincs mit tenni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
Ha leesik a hó nálam is elindul a rendszer összehangolása talán. Power Art-ot megszelidítjük kicsit és keresnem kell valami nagyon jó kis hangdobozt is. Vagyis jobbat, mint a kis Jungson....
Na elkapott a gépszíj téged is Nem is baj az, haladni kell a korral
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Laci ma az egész napját az erősítőim végső bemérésére, behangolására áldozta.
Ezért, és úgy az egész buliért egy nagy köszönet.
Akkor az utolsó fénykép a full kész erősítőkről, (a rendszerrel együtt), amiket most már "csak" használni kell.
Bexarás, nagyon jól mutatnak... Gratulálok hozzá mindenkinek akinek benne volt a keze
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Laci ma az egész napját az erősítőim végső bemérésére, behangolására áldozta.
Ezért, és úgy az egész buliért egy nagy köszönet.
Akkor az utolsó fénykép a full kész erősítőkről, (a rendszerrel együtt), amiket most már "csak" használni kell.
Nagyon komoly!:kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.