Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Egy komoly projekt vége, és ugye minden jó, ha jó a vége.
Laci ma az egész napját az erősítőim végső bemérésére, behangolására áldozta.
Ezért, és úgy az egész buliért egy nagy köszönet.
Akkor az utolsó fénykép a full kész erősítőkről, (a rendszerrel együtt), amiket most már "csak" használni kell.
Gratulálok, nagyon szép. A milyenségét elég jól ismerem. Impozáns látvány együtt a hat monoblok.
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Kecskemét és környéke
Egy komoly projekt vége, és ugye minden jó, ha jó a vége.
Laci ma az egész napját az erősítőim végső bemérésére, behangolására áldozta.
Ezért, és úgy az egész buliért egy nagy köszönet.
Akkor az utolsó fénykép a full kész erősítőkről, (a rendszerrel együtt), amiket most már "csak" használni kell.
Kecskemét és környéke
Kedves ESEL Laci Bácsi és a kecskeméti csapat! Nagyon köszönöm Nektek, hogy egy ilyen kitűnő erősítő (FIRST) tulajdonosa lehetek és a zenei műfajok közti "korlátok" "eltűntek" számomra: olyan zenéket is mehallgatok, amiket eddig nem szerettem. Most ez a lánc feltárja az eddig nem hallott részleteket és egy olyan világba kalauzol, aminek minden percét nagyon élvezzük kis családommal!
Még 1x nagyon köszönöm Nektek és további sikeres és eredményes munkát kívánok!
Üdv.,
Moha
Jó szórakozást, kellemes zenéket kívánok.
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Nagyon űber lesz ebből több egymás mellett Már én is megfülelném a rendszered...
Örömmel veszem, ha meglátogatsz, ha Pesten jársz!
Ezügyben egyeztessünk, ha aktuális, nekem hétköznap napközben a legjobb.
Kecskemét és környéke
Kedves ESEL Laci Bácsi és a kecskeméti csapat! Nagyon köszönöm Nektek, hogy egy ilyen kitűnő erősítő (FIRST) tulajdonosa lehetek és a zenei műfajok közti "korlátok" "eltűntek" számomra: olyan zenéket is mehallgatok, amiket eddig nem szerettem. Most ez a lánc feltárja az eddig nem hallott részleteket és egy olyan világba kalauzol, aminek minden percét nagyon élvezzük kis családommal!
Üdv.,
Moha
Gratulálok az termékhez, legyen benne sok örömöd...
Kecskemét és környéke
Üdv.,
Moha
Kecskemét és környéke
Nagyon űber lesz ebből több egymás mellett Már én is megfülelném a rendszered...
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Hajrá Lengyel-Annafürdő hallani szeretném...
Azért addig még be is járatódik.
Kecskemét és környéke
[Hifis ezt úgy értette, hogy az összeszerelés sokkal nagyobb munka, mint azt előre gondolta.
Szó szerint. Főleg, hogy a fedéllel akadt némi méretezési probléma.
Hajrá Lengyel-Annafürdő hallani szeretném...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
[Hifis ezt úgy értette, hogy az összeszerelés sokkal nagyobb munka, mint azt előre gondolta.
Szó szerint. Főleg, hogy a fedéllel akadt némi méretezési probléma.
Kecskemét és környéke
Pár kép a készreszerelt Esel No.1 erősítőről, fedél nélkül.
Legközelebb akkor rakok fel képet, és ez a vége a folytatásos történetnek, ha az összes készen sorakozik a polcomon. De ez nem mostanában lesz.
Hifis ezt úgy értette, hogy az összeszerelés sokkal nagyobb munka, mint azt előre gondolta.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Legközelebb akkor rakok fel képet, és ez a vége a folytatásos történetnek, ha az összes készen sorakozik a polcomon. De ez nem mostanában lesz.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Szerkesztettem egy logót,ami a First-n lesz látható, azért az egész más tészta(vektoros formátumban) , ha nem haragszol meg érte.
Egyébiránt nagy gratula a No_1 dobozához, tökéletes, így kell egy erősítőnek kinézni!
Csak nem állom meg, de lehet, hogy rosszat teszek, hogy idejekorán bedobom, szóval délelőtt már próbáltam valamit rajzolgatni, és szerkezetileg ez tűnik a legígéretesebbnek:
(Egérrel, szabadkézzel,tök szabálytalan, de azért ne riasszon senkit. A lényeg a szerkezet: két ellipszisből kiadódó szabájos zárt forma. Majd kiszerkesztem, nyilván egész más lesz.
De most szerelem az erősítőm, ehhez nincs türelmem.)
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Majd ha minden meg lesz akkor kérlek tegyél fel képet vagy privátban küldj légszíves!
Már alig várom, hogy felrakhassak!
Reményeim szerint péntek estére összejön.
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Csak nem állom meg, de lehet, hogy rosszat teszek, hogy idejekorán bedobom, szóval délelőtt már próbáltam valamit rajzolgatni, és szerkezetileg ez tűnik a legígéretesebbnek:
(Egérrel, szabadkézzel,tök szabálytalan, de azért ne riasszon senkit. A lényeg a szerkezet: két ellipszisből kiadódó szabájos zárt forma. Majd kiszerkesztem, nyilván egész más lesz.
De most szerelem az erősítőm, ehhez nincs türelmem.)
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
De hol az "ESEL" szignó róla?
Sajnos az ESEL SOUND márkanév már akkor született meg, amikor az előlap elkészült. Ezért ez a felirat egy külön táblán lesz a dobozon, és még tervezés alatt van.
Próbálgatok logókat, majd közzéteszem, de ezt más is megteheti, és eldöntjük a nyerőt.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Minden alkatrésze elkészült az Esel Sound No.1 erősítő dobozának. Úgyhogy most rajtam áll, mikorra szerelem össze.
Addig is ízelítőül 2 kép a készülékről, egyenlőre persze üresen, éppen csak a burkolat összerakva.
(Mondjuk ez a képről persze nem derül ki, eszerint akár komplett is lehetne.)
:taps::kiraly:
Nagyon jól néz ki!
De hol az "ESEL" szignó róla?
Én még valamelyik korábbi verziót hallottam... de nagyon tetszett amit hallottam!
Érdekes módon amit George-nál hallottam a kis Phonar (tuningolt) dobozzal az nagyon tetszett!
Amit Laci bácsinál... az más hang volt és nekem szokatlan a széles sávú miatt, de az is nagyon szuper volt!!!
Gratulálok!
Majd ha minden meg lesz akkor kérlek tegyél fel képet vagy privátban küldj légszíves!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
ELECTROCOMPANIET FEELINGJE LESZ. :bebebebebebe:
Na akkor arra is kivi leszek
Kecskemét és környéke
Szép lett az erősítő!
Szerintem egyeztess HIFIS kollégával egy hallgatózást. Számítógépről nyomatja a hanganyagot, de ez egyáltalán nem kicsinyíti az élményt. Varázslatos. Lehet, hogy DM nincs Neki, de ha viszel magaddal, rippeli és fülelheted. Nem bánod meg.
Kecskemét és környéke
Kedves Fültársak,
néhányan privát üzenetet, meg barát-listát küldtek, de én sajnos még nehez igazodok el az új rendszerben, bocsánat, ha valamit nem jól reagálok.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7003
Kecskemét és környéke
Minden alkatrésze elkészült az Esel Sound No.1 erősítő dobozának.
Egyébként nagyon szép lett!
Csatlakozom!
Dobozzal és doboz nélkül is gyönyörű!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Kecskemét és környéke
A szinuszhullám azért inkább beugrik, ha ránézek.
Erről eszembe jutott a The Big Bang Theory (Agymenők) című sorozatának az a része, (1.évad 6. epizód) ahol az egyik főszereplő (elméleti fizikus) egy jelmezes bulira Doppler-hatásnak öltözött és a résztvevők mind zebrának nézték
Zseniális sorozat Innen szedhető
Szép lett az erősítő!
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Azt hiszem szívesen meg is hallgatnám, mit tud a kicsike, de feltételezem belső értékei párhuzamban állnak a külsővel.
Semmi akadálya egy hallgatózásnak, ez a példány Budapesten érhető el. De már több helyen is fellelhető rendszer ennek az erősítő családnak valamelyik példányával. Ahogy neked a legkedvezőbb.
Kecskemét és környéke
Én csak most olvasgattam bele ebbe a topikba, és láttam meg hogy itt nem csak csacsogás folyik, hanem komoly munka. Szóval gratulálok a dobozhoz, gyönyörű lett az ESEL No1 Azt hiszem szívesen meg is hallgatnám, mit tud a kicsike, de feltételezem belső értékei párhuzamban állnak a külsővel.
Amúgy nekem vigyori kivitelben is bejönne, valami olyasmi önbizalmat sugallna, hogy ugyan már, mit akarnak a többiek
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor