Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Én minden MKV-ból AVCHD-t csinálok.
Türelmes egy ember van, de van egy mkv-t lejátszó játékosod, mellesleg az mkv-ba is van forced felirat ill. hangsáv beállítási lehetőség, nem kell avchd-t csinálni emiatt.
De neki -is- Sony van
Akinek Dune van az nem jáccik ilyen mókákat Viszont több idő marad filmnézésre
Blu-Ray lejátszók
Én minden MKV-ból AVCHD-t csinálok.
Türelmes egy ember van, de van egy mkv-t lejátszó játékosod, mellesleg az mkv-ba is van forced felirat ill. hangsáv beállítási lehetőség, nem kell avchd-t csinálni emiatt.
Blu-Ray lejátszók
Mellesleg miből derül ki hogy Sony?
Talán az aláírásból?
Blu-Ray lejátszók
Én minden MKV-ból AVCHD-t csinálok, hangsávot és feliratot lehet kivenni és berakni, a felirat beállítható forced-re vagy simára, az eredmény nem akad, nem kockásodik és fut minden gépen, ami tudja a HD lejátszást a PS3-tól az MKV-t hírből sem ismerő Blu játékosokig.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Ebben az esetbem pl a Panánál (dvd) van olyan lehetőség, hogy a beállításoknál meg lehet a nyelv és a felirat 4 jegyű kódját adni mint alapértelmezett, és így azzal indul.
Tehát ha nincs az előre gyártott 7-8 között, akkor van egy opció a 4 jegyű kódhoz.
Elég siralmas lenne, ha egy Sony Blu nem tudná ezt. Mellesleg miből derül ki hogy Sony?
Blu-Ray lejátszók
Hogyan lehet elérni, hogy a hozzáadott magyar felíratot felismerje magyar feliratként? Illetve, hogy automatikusan elinduljon a felírat is?
Azt hiszem én értem a kérdést.
A sony-ban nincs magyar menü, a magyar nyelvet felismeri de nem írja ki, hogy "hun" hanem csak egy kódot ír (1229), de tovább megyek, nagyon sok mkv nem médialejátszó kompatibilis, értem ezalatt, hogy a gépen minden tökéletesen látszik, viszont a médialejátszón hiányos pl. a felrat nyelve v. a hangsáv nyelve ez a release hibája és nem a lejátszóé.
A felirat automatikus indítása abban az esetben érhető el ha ez menüben feltűnik, mint beállítási lehetőség, de ilyen nincs így kapcsolgatni kell, firmware frissítéssel pótolható.
Blu-Ray lejátszók
Mondjuk, hogy többféle felirat közül ki lehessen választani, hogy ez a magyar! Másik, hogy automatikusan elinduljon!
Jaj Bogaram Milyen lejátszónak kéne..
mert az, hogy nekem a Dune mindent megesz meg visz meg jelenít szóval szinte tökéletes, így kissé távolesik tőlem az ilyen probléma. Azért is kérdem.
Meg hogy ez külső feliratfájl lenne-e? Ilyesmi.. nem a célja hanem az eszköze volt a kérdésem
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 szerviz fejlemények: 9 hét és 1 nap elteltével …
Te nagyon megszívtad. Gondolom már tele van a hócípőd, de egy kis higgadt utánajárással megoldható és szvsz még mindig ez az a lejátszó amelyikkel kevesebb lejátszási próbléma van.
Blu-Ray lejátszók
Sonex Sony hivatalos márkaszerviz válasza arra, hogy a szervizben elrontották a készüléket:
Kedves Ügyfelünk,
a szervizünk 2010 október 1-től csak garancián túli sony készülékek javításával fog foglalkozni , a bejelentett készülék sajnos már nem fog átfutni a rendszeren.
Kérjük forduljon az RMD kft-hez a garanciális problémával. Garancián túli esetben továbbra is szívesen segítünk.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért
üdvözlettel
Kafa, esélyes az ügye.....
AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370
Blu-Ray lejátszók
Mégis minek kéne felismerni a feliratot?
Mondjuk, hogy többféle felirat közül ki lehessen választani, hogy ez a magyar! Másik, hogy automatikusan elinduljon!
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Hogyan lehet elérni, hogy a hozzáadott magyar felíratot felismerje magyar feliratként? Illetve, hogy automatikusan elinduljon a felírat is?
Mégis minek kéne felismerni a feliratot?
Blu-Ray lejátszók
Már csak a kép és zene lejátszás működik megfelelően.
Melyik lesz a következő áldozat?
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 szerviz fejlemények: 9 hét és 1 nap elteltével visszakaptam az Extreme Digital-tól a készüléket. És maguktól nem is szóltak, hanem a sokadik telefonálás után mondták, hogy vihetem ha gondolom.
Szerviz által írt: A panaszolt hibát többheti járatás során sem tapasztaltam.
Szóval a szerviz részéről ennyi.
A szervizelés eredménye, hogy a készülék sokkal szarabb lett mint volt. Küldöm vissza nekik.
A DVD lejátszás zöld hibája továbbra is ugyan olyan, viszont a BD lejátszást is elbaszták, az egyetlen funkciót ami működött a gépen. Film közben fejezetváltásnál, indításnál, menübe lépéskor váltogat a megjelenítési módok között.
50p, 60p, 24p. Ennek pedig az eredmény, hogy amíg véletlenszerűen nem áll be a megfelelőre, addig szaggat és nézhetetlen a kép. Szóval ennyi. Megyek tovább míg nem adják vissza a pénzemet ezért a rakás trágyáért cserébe.
Már csak a kép és zene lejátszás működik megfelelően.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata a Pioneer BDP-320-as lejátszóról?
Már régóta szemezgetek vele + úgy gondoltam várok vele hátha lejjebb megy az ára, de úgy látom már nem nagyon fog.
Jó a képminősége BD és DVD filmekkel.
MKV-t meg hasonlókat nem tud.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata a Pioneer BDP-320-as lejátszóról?
Már régóta szemezgetek vele + úgy gondoltam várok vele hátha lejjebb megy az ára, de úgy látom már nem nagyon fog.
Blu-Ray lejátszók
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Valaki ismeri a H/K BDP10-es lejátszót?e
Esetleg van is valakinek ilyen? Mennyi idő a boot-ideje (Power gomb megnyomásától, addig míg hajlandó kinyitni a tálcát/megjeleníthető a sysmenü)
Nem lehet valami pletykát olvasni újabb H/K blu lejátszóról
Blu-Ray lejátszók
SziaAz,hogy bármiből MKV fálj-t készítsek, kiváncsi lennék a Philips lejátszási képességeire
Inkább tölts le néhány rövidebb MKV fájlt (pl. sample-ket), mert hiába konvertálod fel az 512x288 felbontású AVI-t, abból nem tudod meg, hogy milyen a nagyfelbontású képe a Philipsednek. Nem tudod meg, hogy mit csinál, ha dts 1536 kbps hangsáv van a filmben, ha weighted B-Frame-et használtak kódoláskor, tudja-e kezelni a konténerben lévő feliratokat, stb.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok,
Milyen tapasztalatokat gyujtottetek a Dune lejatszokkal kapcsolatban?
Mennyire eri meg a 100e forintos arat?
Jelenleg a Prime 95 ezer
és még az eredeti 112e-t is megérte sokaknak, pl nekem is.
De látni kell, hallani kell, ne azért dönts egy készülék mellett mert mások azt mondták..
Blu-Ray lejátszók
Szia
Milyen programmal lehetne konvertálni az alábbi AVI,DivX,Mpeg2 fálj-t,hogy MKV fálj-thibátlanul le lehessen játszani a Philip BDP-7300 lejátszón? Ha van ilyen,mik a paraméterek?
Nem értem a kérdést: mit akarsz mire konvertálni?
Az MKV nagyfelbontású fájl, a DivX AVI meg normál felbontású. A jobbat lerontod a konvertálással és épp a lényeget veszíted el.
A rosszabból meg semmilyen konvertálással nem lesz jobb.
Szia
Az,hogy bármiből MKV fálj-t készítsek, kiváncsi lennék a Philips lejátszási képességeire
Blu-Ray lejátszók
Szia
Milyen programmal lehetne konvertálni az alábbi AVI,DivX,Mpeg2 fálj-t,hogy MKV fálj-thibátlanul le lehessen játszani a Philip BDP-7300 lejátszón? Ha van ilyen,mik a paraméterek?
Nem értem a kérdést: mit akarsz mire konvertálni?
Az MKV nagyfelbontású fájl, a DivX AVI meg normál felbontású. A jobbat lerontod a konvertálással és épp a lényeget veszíted el.
A rosszabból meg semmilyen konvertálással nem lesz jobb.
Blu-Ray lejátszók
Szia
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok,
Milyen tapasztalatokat gyujtottetek a Dune lejatszokkal kapcsolatban?
Mennyire eri meg a 100e forintos arat?
NAD T778
Blu-Ray lejátszók
Helló!
http://www.megaupload.com/?d=99GGUXUX
Köszönöm szépen ha megnézed! Ez egy 1440*1080-as MPEG-2 HD fájl. Én akármilyen szoftverrel próbáltam, mindig csak transzkódolva fogadta a BDP-S370. WMP esetén pedig botrányos minőségben.
Várom teszted eredményét! Köszi!
Ezt nem tudom letölteni, nem vagyok prémium "user" és nem is szeretnék fizetni érte. Kisebb nincs? Max 1GB-ig lehet ingyenesen letölteni.
Jaj! Bocs! Azt hittem ha feltölteni lehet akkor le is.... Feltöltök egy kisebbet.
Blu-Ray lejátszók
Helló!
http://www.megaupload.com/?d=99GGUXUX
Köszönöm szépen ha megnézed! Ez egy 1440*1080-as MPEG-2 HD fájl. Én akármilyen szoftverrel próbáltam, mindig csak transzkódolva fogadta a BDP-S370. WMP esetén pedig botrányos minőségben.
Várom teszted eredményét! Köszi!
Ezt nem tudom letölteni, nem vagyok prémium "user" és nem is szeretnék fizetni érte. Kisebb nincs? Max 1GB-ig lehet ingyenesen letölteni.