Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sokat olvasgattam ezt a fórumot, és lenne egy kérdésem:Sok márkájú (főleg LG) BD lejátszóról írtak sok mindent milyet érdemes venni, és a SAMSUNG lejátszóról többen is írták, hogy azt végképp "nem", miért???

Köszi a válaszokat.

Szia

Valószinüleg azért mert gyenge minőségűek, hamar tönkre is mennek. Mint a legtöbb samsung termék általában.

Én csak azt tudom, hogy 1-2 hónapos Samu Blu játékosokkal tele a Vatera meg az öszes hirdető oldal.
Valamiért nagyon korán szabadulnának tőlük.
Azért, mert Samu tévéd van, nem kell a lejátszónak is Samunak lennie.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

Sokat olvasgattam ezt a fórumot, és lenne egy kérdésem:Sok márkájú (főleg LG) BD lejátszóról írtak sok mindent milyet érdemes venni, és a SAMSUNG lejátszóról többen is írták, hogy azt végképp "nem", miért???

Köszi a válaszokat.

Szia

Valószinüleg azért mert gyenge minőségűek, hamar tönkre is mennek. Mint a legtöbb samsung termék általában.
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: miska »

Fejlemények a BDP-S370 szervizelésével kapcsolatban:Edigital szervizbe beadtam, a pénzvisszafizetést és a készülékcserét
a törvénnyel ellentétessen indoklás nélkül megtagadták, és az átvételi lapon már az szerepelt, hogy a szervizelést kértem. A hiba jelentésbe nem azt írta amit mondtam neki, nem is értette. Így nyilván esélytelen lesz a javítás, de majd meglátjuk.
Várom az értesítésüket. Fogadnék rá, hogy a készüléket hibátlannak fogják találni.
Majd akkor írok a könyvbe....

Szia!

Mit írt bele a csóka?Ha teljesen mást,szerintem simán visszaküldik úgy ahogy van...hiba nem tapasztalható szöveggel.Persze reméljük nem így lesz.

Helló!
Csak azt írta, hogy DVD lejátszásnál a képernyő 1/5-e zöld. Hiába mondtam neki sokszor, hogy az alsó rész, és csak a sötét részeknél látszik és csak HDMI-n keresztül.
Azt mondta jó lesz így...., nem kötözködtem, gondoltam kapnak egy esélyt, aztán majd ha nem csináltatják, elég ha akkor őrülök meg és vágom földhöz a lejátszómat, hogy legalább röhögjenek is egyet. wáááá[OFFTOPIC]

Na ne,ilyen könnyen ne add fel...de ne szaladjunk ennyire előre.
Bár nem értem,miért nem azt írja rá amit mondtál...

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Stofl »

Fejlemények a BDP-S370 szervizelésével kapcsolatban:Edigital szervizbe beadtam, a pénzvisszafizetést és a készülékcserét
a törvénnyel ellentétessen indoklás nélkül megtagadták, és az átvételi lapon már az szerepelt, hogy a szervizelést kértem. A hiba jelentésbe nem azt írta amit mondtam neki, nem is értette. Így nyilván esélytelen lesz a javítás, de majd meglátjuk.
Várom az értesítésüket. Fogadnék rá, hogy a készüléket hibátlannak fogják találni.

Szia!

Mit írt bele a csóka?Ha teljesen mást,szerintem simán visszaküldik úgy ahogy van...hiba nem tapasztalható szöveggel.Persze reméljük nem így lesz.

Helló!
Csak azt írta, hogy DVD lejátszásnál a képernyő 1/5-e zöld. Hiába mondtam neki sokszor, hogy az alsó rész, és csak a sötét részeknél látszik és csak HDMI-n keresztül.
Azt mondta jó lesz így...., nem kötözködtem, gondoltam kapnak egy esélyt, aztán majd ha nem csináltatják, elég ha akkor őrülök meg és vágom földhöz a lejátszómat, hogy legalább röhögjenek is egyet. wáááá[OFFTOPIC]

AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Szia!

nagyt
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: nagyt »

Sokat olvasgattam ezt a fórumot, és lenne egy kérdésem:
Sok márkájú (főleg LG) BD lejátszóról írtak sok mindent milyet érdemes venni, és a SAMSUNG lejátszóról többen is írták, hogy azt végképp "nem", miért???

Köszi a válaszokat.
Na igen !

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Fejlemények a BDP-S370 szervizelésével kapcsolatban:
Edigital szervizbe beadtam, a pénzvisszafizetést és a készülékcserét

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Igazán nincs mit, nagyon fájt a szívem hogy nem vehettem meg, mostanság kevés a pénz:(
Végül mégsem LG 390 lesz, megrendeltem inkább egy új LG 560-ast.
Az új szériában újabb chipset van, ami nem dobja be a törülközőt, ha weighted B-Frame-mel van kódolva a videó (MKV), ha a dts bitrátája 1500 kbps, nem kezd kockásodni a kép vagy szaggatni a hang, stb. Mondjuk ez sem tökéletes, de erre még várható firmware frissítés, az előző évjáratra már nem.
Ami nincs benne, az a vezetéknélküli elérés (WiFi, DLNA), de ezek nélkül jól megvagyok, amúgy sincs mit rákapcsolni vezeték nélkül. A LAN kábel már kint van a készülékénél (az előző Pana is használta), nem kell visszatekernem és venni helyette egy WiFi routert. A DLNA meg végképp nem hiányzik, a PC igy is össze van kötve a tévével.
Minden mást meg tud az 560 is, sőt jobban, mint az előző széria, ráadásul 40 ezer alatt házhoz is hozzák.

Ez még jobb választás
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Igazán nincs mit, nagyon fájt a szívem hogy nem vehettem meg, mostanság kevés a pénz:(
Végül mégsem LG 390 lesz, megrendeltem inkább egy új LG 560-ast.
Az új szériában újabb chipset van, ami nem dobja be a törülközőt, ha weighted B-Frame-mel van kódolva a videó (MKV), ha a dts bitrátája 1500 kbps, nem kezd kockásodni a kép vagy szaggatni a hang, stb. Mondjuk ez sem tökéletes, de erre még várható firmware frissítés, az előző évjáratra már nem.
Ami nincs benne, az a vezetéknélküli elérés (WiFi, DLNA), de ezek nélkül jól megvagyok, amúgy sincs mit rákapcsolni vezeték nélkül. A LAN kábel már kint van a készülékénél (az előző Pana is használta), nem kell visszatekernem és venni helyette egy WiFi routert. A DLNA meg végképp nem hiányzik, a PC igy is össze van kötve a tévével.
Minden mást meg tud az 560 is, sőt jobban, mint az előző széria, ráadásul 40 ezer alatt házhoz is hozzák.

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Érdekes,típushiba lenne? Mikor vetted,ill. mikor nézted meg a centerben?Azért kérdezem mert ott állítják,hogy nincs ilyen jellegű gond,hiba nélkül működnek....
A készülék 1 hónapos. A Sony Centerben pár napja voltam kipróbálni egy másikat. Ha valóban típushiba, nem fogja a Sony "reklámozni". Egyébként nehezen vehető észre. A hiba ugyan állandó, de csak bizonyos színeknél jön ki jobban. Van, hogy nem lehet is látni. Sokszor csak az érzékelhető, más a színezése (zöldesebb) az alsó sávnak. Az eladó is jó pár perc múlva vette észre a hibát. Ha visszaolvasol, tettem fel képeket is róla.

Nem mpeg tartalmak lejátszása szerintem kifogástalan.

Igen,látom,elég durva...reklámozni nem is,de letagadni...Vajon a többi típus is produkál ilyet(470,570)?

ATX
Isten Hozott! :)

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: ATX »

Érdekes,típushiba lenne? Mikor vetted,ill. mikor nézted meg a centerben?Azért kérdezem mert ott állítják,hogy nincs ilyen jellegű gond,hiba nélkül működnek....
A készülék 1 hónapos. A Sony Centerben pár napja voltam kipróbálni egy másikat. Ha valóban típushiba, nem fogja a Sony "reklámozni". Egyébként nehezen vehető észre. A hiba ugyan állandó, de csak bizonyos színeknél jön ki jobban. Van, hogy nem lehet is látni. Sokszor csak az érzékelhető, más a színezése (zöldesebb) az alsó sávnak. Az eladó is jó pár perc múlva vette észre a hibát. Ha visszaolvasol, tettem fel képeket is róla.

Nem mpeg tartalmak lejátszása szerintem kifogástalan.

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Én is várom az eredményt. Én SONY Centerben vettem, magyar gyártmány. Egyébként a felkonvertálási hibáról már írtam korábban, hogy a többinél is jelentkezik, kipróbáltam a Centerben a bemutaó készülékkel is. Itt nem egy-két "hibás" készülékről van szó.
Érdekes,típushiba lenne?
Mikor vetted,ill. mikor nézted meg a centerben?Azért kérdezem mert ott állítják,hogy nincs ilyen jellegű gond,hiba nélkül működnek....

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Szia 
Hétvégén láttam a Zalaegerszegi MM-ben 49.9-ért, volt belőle dobozos is, Győri Saturn-ban 54.9-ért, és a Miskolci MM-ben is van, de ott csak egy dobozos volt, ott 47.9 volt az ára. Azért hívd fel őket hogy van-e még nekik, de nem hiszem hogy ilyen hamar elkapkodták volna.

A miskolci MM-et megtekintem, köszi a tippet!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Szia 
Hétvégén láttam a Zalaegerszegi MM-ben 49.9-ért, volt belőle dobozos is, Győri Saturn-ban 54.9-ért, és a Miskolci MM-ben is van, de ott csak egy dobozos volt, ott 47.9 volt az ára. Azért hívd fel őket hogy van-e még nekik, de nem hiszem hogy ilyen hamar elkapkodták volna.

A miskolci MM-et megtekintem, köszi a tippet!

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Offline jó néhány helyen van 47-49-ért is BD390 egyébként. És nem csak mintadarab.
Ennyiért még csak használtan láttam.
Hol vannak ezek az offline boltok? Ha nem is netes kereskedők, valamilyen elérhetőségük csak van.
Lehet, hogy befizetek egyre, amíg ki nem alakul, hogy mit érdemes venni az újabbak közül. Ha meg egyiket sem, akkor legfeljebb megmarad.

Szia

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Szóval valószínű,hogy nem hazai,persze ettől még működnie kellene...
Ha beviszed,egészen pontosan minden hibát csatoljanak mellé,mert alapból rádobnak majd egy másik progit aztán küldik vissza...persze a legjobb lenne a csere.
Várom a fejleményeket...

Made in Hungary felirat van a hátulján, de aztán kitudja. Majd kiderül mire jutok velük.

Persze,hiszen nálunk készül(t),ez a széria.
Arra gondoltam,hogy nem a hazai márkaképviselettől származik.Azért kíváncsi vagyok,hogy hogyan állnak hozzá a garanciális igényhez...de ez persze legyen az edigital gondja.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Ha beviszed,egészen pontosan minden hibát csatoljanak mellé,mert alapból rádobnak majd egy másik progit aztán küldik vissza...persze a legjobb lenne a csere.
Várom a fejleményeket...

Made in Hungary felirat van a hátulján, de aztán kitudja. Majd kiderül mire jutok velük.

ATX

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: ATX »

Én is várom az eredményt. Én SONY Centerben vettem, magyar gyártmány. Egyébként a felkonvertálási hibáról már írtam korábban, hogy a többinél is jelentkezik, kipróbáltam a Centerben a bemutaó készülékkel is. Itt nem egy-két "hibás" készülékről van szó.

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Olvasgatom a készüléked hibáját,elég bosszantó...Pont ezt néztem ki,dehát...Egyébként hol vetted?Hivatalos márkabolt,vagy webshop?

Edigital-nál vetten futáros utánvéttel. Nem Sony garancia van hozzá, hanem edigital-os.
De nem is baj, mert ők vasárnap is nyitva vannak, így el tudom juttatni a lejátszót.
Hátha szerencsém lesz és megcsinálják. Megpróbálok optimistán állni a dolgok elé.
Vagy kicserélik, lehet tényleg nem mindegyik darab rossz, csak sok. Ha tudná amit írnak róla nagyon tuti lejátszó lenne. De hát hiába írják ha nem tudja, vagy ha rosszul tudja. Így összességében az én példányom semmit sem tud a BD lemez lejátszásán kívül. De lehet tényleg csak az enyém ilyen. Majd beszámolok az eredményekről. Ha jól mennek a dolgok akkor nem kell lemondanod a lejátszóról!

Várom a fejleményeket...

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Olvasgatom a készüléked hibáját,elég bosszantó...Pont ezt néztem ki,dehát...Egyébként hol vetted?Hivatalos márkabolt,vagy webshop?

Edigital-nál vetten futáros utánvéttel. Nem Sony garancia van hozzá, hanem edigital-os.
De nem is baj, mert ők vasárnap is nyitva vannak, így el tudom juttatni a lejátszót.
Hátha szerencsém lesz és megcsinálják. Megpróbálok optimistán állni a dolgok elé.
Vagy kicserélik, lehet tényleg nem mindegyik darab rossz, csak sok. Ha tudná amit írnak róla nagyon tuti lejátszó lenne. De hát hiába írják ha nem tudja, vagy ha rosszul tudja. Így összességében az én példányom semmit sem tud a BD lemez lejátszásán kívül. De lehet tényleg csak az enyém ilyen. Majd beszámolok az eredményekről. Ha jól mennek a dolgok akkor nem kell lemondanod a lejátszóról!

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

BDP-S370:Sajnos nálam erősen jelentkezik a hiba, és valami a DLNA-val is történt, mert már azok sem mennek amik eddig rosszul mentek. Vasárnap viszem szervizbe a készüléket,
így folyamatosan betudok majd számolni a Sony szerviztapasztalatokról.

Szia!

Olvasgatom a készüléked hibáját,elég bosszantó...Pont ezt néztem ki,dehát...
Egyébként hol vetted?Hivatalos márkabolt,vagy webshop?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Offline jó néhány helyen van 47-49-ért is BD390 egyébként. És nem csak mintadarab.
Ennyiért még csak használtan láttam.
Hol vannak ezek az offline boltok? Ha nem is netes kereskedők, valamilyen elérhetőségük csak van.
Lehet, hogy befizetek egyre, amíg ki nem alakul, hogy mit érdemes venni az újabbak közül. Ha meg egyiket sem, akkor legfeljebb megmarad.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Újabb levél a Sony-tól...

"A WMP nem egy kifinomult média szerver, éppen csak van benne egy ilyen mellékes funkció (WMP12-t: Tools/Options/Devices/Advanced… résznél ki lehet venni a pipát a konvertálások elol.) "

Valaki tud segíteni hogy a Tools menüt hol találom meg a WMP-ben?

Thx.

Megtaláltam időközben bocsi...

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

BDP-S370:
Sajnos nálam erősen jelentkezik a hiba, és valami a DLNA-val is történt, mert már azok sem mennek amik eddig rosszul mentek. Vasárnap viszem szervizbe a készüléket,
így folyamatosan betudok majd számolni a Sony szerviztapasztalatokról.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

MKV sem nagyon hat meg, én BD filmek nézésére használom a lejátszókat, nem pedig BD-Rip nézegetésére. 
Nem, nem a Samsung-ra vagy a Philips-re gondolok, Samsung-tól eleve isten mentsen mindenkit:)

Neked nem kell az MKV, nekem igen. Már most több filmem van így magyar szinkronnal, mint amit magyarul BD-n kiadtak.

Kéz alól tudnék venni LG BD390-est 49-ért, LG BD370-est 24-ért, LG BD350V-t 20-ért.
Viszont az új széria a tesztek szerint sokkal jobb képben és hangban is, ezért meggondolandó. Nekem pl. az LG BX580 is szimpatikus, csak még túl új és ezért elég drága is.

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”