Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ez a hiba vajon csak a 370-es Sony sajátja, vagy megvan az 570 és 770 esetén is?Épp egy 570-est néztem ki magamnak, bár német tesztelők ott is épp a DVD lejátszást, pontosabban a felskálázást húzták le, mégha más szempontból is (életlen, mosott kép; unalmas, tompa színek, stb.).
Úgy látszik, a kisebb felbontásról való felskálázással már nem foglalkoznak, egy olcsó chippel letudják ezt a részt, a figyelem már a 3D meg az egyéb nyalánkságok (pl. SACD, MKV, WiFi, vezérlés iPodról/iPhone-ról, stb.) felé fordult a Sonynál.

A Sony honlapján még nincs is fent az új széria... még a németen sem.
Semmilyen funkciót nem tudok összehasonlítani.
Nevetséges, de úgy néz ki, hogy még az LG gyártja a legértelmesebb lejátszókat.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

augustus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: augustus »

Na az első levél után, amiben először tök hülyének néztek, megkaptam a másodikat.: 

Köszönjük levelét.

A következő weboldalon meg tetszik találni a DLNA oldalán milyen formátumokat támogat:

http://www.dlna.org/industry/why_dlna/k ... ia_format/

Az egyetlen ami kötelező az az MPEG2, a többi formátum MPEG1, MPEG4 és WMV9 opciónális.

Az elöző levélben csatolva elküldtem a listát a formátumokkal ami alaposabban leirja milyen formátumot képes kezelni, ami zöld pipával van jelölve azt képes lejátszani, ami kék nyilal van jelőlve azt a media szerver átkódolja.
A felbontás nincs megadva de MPEG-2 PS lehet 720x480 AC3 5.1 vagy 720x480 AC3 2.1
MPEG2-TS a HDV anyagra vonatkozik ami lehet 1280x720 vagy 1440x1080.

Bármi más ügyben Sony termékekkel kapcsolatosan a késobbiekben is állunk rendelkezésére.

Esete a következő kóddal lett nálunk regisztrálva: . Ha további információra lenne szüksége ez esettel kapcsolatosan, kérjük ne változtassa meg a címet a levélre való válaszoláskor, hogy ezáltal könnyebben kezelhessük azt.

Üdvözlettel,
Antal Orsolya

Sony Central and Southeast Europe Kft.

Ügyfélszolgálat

Egy kérdés még most jutott eszembe, amiből a félreértés lehet. A letudja játszani, és a megfelelően jó minőség az két különböző. Na írok nekik megint.

It's a Sony

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Stofl »

Na az első levél után, amiben először tök hülyének néztek, megkaptam a másodikat.:

Köszönjük levelét.

A következő weboldalon meg tetszik találni a DLNA oldalán milyen formátumokat támogat:

http://www.dlna.org/industry/why_dlna/k ... ia_format/

Az egyetlen ami kötelező az az MPEG2, a többi formátum MPEG1, MPEG4 és WMV9 opciónális.

Az elöző levélben csatolva elküldtem a listát a formátumokkal ami alaposabban leirja milyen formátumot képes kezelni, ami zöld pipával van jelölve azt képes lejátszani, ami kék nyilal van jelőlve azt a media szerver átkódolja.
A felbontás nincs megadva de MPEG-2 PS lehet 720x480 AC3 5.1 vagy 720x480 AC3 2.1
MPEG2-TS a HDV anyagra vonatkozik ami lehet 1280x720 vagy 1440x1080.

Bármi más ügyben Sony termékekkel kapcsolatosan a késobbiekben is állunk rendelkezésére.

Esete a következő kóddal lett nálunk regisztrálva: . Ha további információra lenne szüksége ez esettel kapcsolatosan, kérjük ne változtassa meg a címet a levélre való válaszoláskor, hogy ezáltal könnyebben kezelhessük azt.

Üdvözlettel,
Antal Orsolya

Sony Central and Southeast Europe Kft.

Ügyfélszolgálat

Egy kérdés még most jutott eszembe, amiből a félreértés lehet. A letudja játszani, és a megfelelően jó minőség az két különböző. Na írok nekik megint.

AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Na esemény van. Tök hülyék a Sonynál. Mondtam nekik valószínűleg az összes készülék hibás. Azt válaszolták, küldjem szervizbe, és ha nem tudják megcsinálni, akkor kicserélik a készüléket..... megértették a problémát.
A DLNA-n lejátszható formátumokra meg válaszul küldtek egy listát, ezt továbbítom. De semmi értelme.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Na, holnap írhatom a levelet a Sony-nak. Gondolom lesz megoldásuk.....Majd ajánlanak egy panasonicot. Jaj...

Ez a hiba vajon csak a 370-es Sony sajátja, vagy megvan az 570 és 770 esetén is?
Épp egy 570-est néztem ki magamnak, bár német tesztelők ott is épp a DVD lejátszást, pontosabban a felskálázást húzták le, mégha más szempontból is (életlen, mosott kép; unalmas, tompa színek, stb.).
Úgy látszik, a kisebb felbontásról való felskálázással már nem foglalkoznak, egy olcsó chippel letudják ezt a részt, a figyelem már a 3D meg az egyéb nyalánkságok (pl. SACD, MKV, WiFi, vezérlés iPodról/iPhone-ról, stb.) felé fordult a Sonynál.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hát ez nem tartott sokáig. Valószínűleg a megjelenítő fajtájától is függ a hiba láthatósága. Az enyémen nagyon penge. Próbáltam egy saját DVD-t amin sok a szürke/fekete, és bizony ott van. Nem is kicsit. Utána egy másik eredetit és azon is.
Tehát egyértelmű, minden esetben ott a hiba, csak a láthatósága függ az aktuális színektől. Nálam csak a sötéteknél látszik.
ATX: kipróbáltam az eredeti felbontást is, tehát hogy ne konvertálja föl, hanem 576p-ben játssza. Az egyik lemeznél láttam csak, hogy nem szűnik meg a hiba, hanem kiterjed egészen a képernyő feléig. Sokkal halványabban látszódik és átmenet szerűen halványodik. De ott van. Tehát teljesen sz@r a dvd lejátszása.
Na, holnap írhatom a levelet a Sony-nak. Gondolom lesz megoldásuk.....
Majd ajánlanak egy panasonicot. Jaj...

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Helló! Nagyon durva. Nálam is megvan a hiba. Eddig nem vettem észre én sem. Illetve nem néztem olyan felvételt. A  saját lemezeimnél nem jelentkezett, csak az eredeti gyári dvd-knél.
Ez a hiba csak EREDETI dvd lemezeknél jelentkezik? Most próbáltam és nálam nincs.

Kowi

Én a jelenség olvasása után beraktam egy saját lemezt, azt tekertem ide-oda, ott nem láttam. Utána beraktam egy eredetit, ott pedig az elején, mikor fekete alapon mentek a fehér feliratok, erős zölden látszódott az alja, de amint "elkezdődött" a film, akkor eltűnt. Nem lehetett eltéveszteni. Olyan volt, mint amikor kodek hiba van a gépen. Lehet másik lemeznél, filmnél kevésbé látszódott volna. Átraktam a lemezt egy dvd lejátszóba, ami szintél felkonvertál 1080 sorra, és ott nem jelentkezett a hiba. Több lemezzel és formátummal nem próbáltam. Elkeseredéshez elég volt ennyi is. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e frissítés erre.... vagy a Sony nem tekinti hibának ezt sem mint a többi általam hiányolt dolgot.

Csak próbálgatom, kíváncsi vagyok...

ATX
Isten Hozott! :)

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: ATX »

A HIBA minden mpeg kódolású anyagnál előjön (akár gyári, akár saját), amelyet felkonvertálva küldünk a tv-nek. Nagyon nehéz észrevenni, nem is mindig látható. Valószínűleg (?) bizonyos színeknél jöhet elő. Amit tettem fel anyag, azon egészen jól látható, ha figyelmesen nézzük. Próbáljátok ki a feltett fájlokat, állítsátok meg a lefényképezett jeleneteknél. Ha megnézitek, inkább valami színhiba szerűség lehet, ami bizonyos (inkább sötétebb) színeknél látható.

Mint írtam, a szervíz bekérte a lejátszót, de ma jártam s SONY Center-ben, elvittem a minta fájlokat USB-n (gongoltam, kipróbálom a kiállított készülékekkel) és a hiba ugyanúgy jelentkezett. Nehezen, de észrevette az eladó is. Most már biztos, hogy szériahiba, ami nagyon durva 2010-ben, ennén a márkánál. Az egyik legfontosabb funkciója, a DVD felkonvertálás lett gagyi. Azt tanácsolta, várjam meg az újabb firmware frissítést (!!!! ????).

Még egyszer, a hiba nehezen vehető észre. Nekem az első hetekben nem is tűnt fel. Bár én a DVD-t gondoltam kezdetben hibásnak, de amikor már az ötödiknél is jelentkezett, gyanús volt. Divx, Blu-ray anyagoknál tökéletes, illetve a DVD felkonvertálás nélkül is jó.

Külföldi fórumokon is jelezték a hibát. Persze sokan nem is vették észre. Így viszont, hogy tudod mit kell figyelni, nagyon feltűnő.

kowi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: kowi »

Helló! Nagyon durva. Nálam is megvan a hiba. Eddig nem vettem észre én sem. Illetve nem néztem olyan felvételt. A saját lemezeimnél nem jelentkezett, csak az eredeti gyári dvd-knél.
Ez a hiba csak EREDETI dvd lemezeknél jelentkezik? Most próbáltam és nálam nincs.

Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)

Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Köszi a választ! A lejátszón a legújabb, M03.R.623-os FW van. Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy ez állítólag javítja a HDMI kapcsolatot, de a frissítés után is maradt a "hiba". Egyébként elég nehéz észrevenni, tartalom (kép) függő. Most ott tartok, hogy a szervíz bekérte a lejátszót, de kicsit félek addig elvinni, amíg nem tudom, szériahiba-e ez. Most, hogy felfedeztem, engem nagyon zavar. A feltöltött filmrészletnél pedig egyértelműen (még így, kamerán keresztül is) látszódik.
Helló! Nagyon durva. Nálam is megvan a hiba. Eddig nem vettem észre én sem. Illetve nem néztem olyan felvételt. A saját lemezeimnél nem jelentkezett, csak az eredeti gyári dvd-knél. Eddig megrögzött Sony hívő voltam, főleg a broadcast technika miatt, de az otthoni készülékeknél úgy látszik a sony egy rakás f.s. Azért az durva hogy 2010-ben egy sony készülék nem tud lejátszani egy dvd-t normálisan. Hát ebből az derül ki, hogy széria hiba. Nem mindegyik filmnél jelentkezik, de az egyiknél mikor feliratok vannak, nálam erős zöld csík jelenik meg, ugyan ebben a sávban és méretben, sokkal erősebben, mint ahogy a képeiden látszik. Se USB ntfs, se DLNA HD, se normális DVD lejátszás. Aztán sírnak a gyárak, hogy az olcsó kínai és koreai gyártók miatt nem tudnak megélni. Ezek szerint egy LG mindenben veri a Sony-t. Akkor meg mire a nagy sírás..... Azt hiszen nem veszek többet Sony-t itthonra. Ebben az esetben a szervizt is fölöslegesnek látom. Ha lesz új firmware amiben megoldják akkor jó lesz, ha nem, akkor ilyen marad.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: GaGu »

A lejátszón a legújabb, M03.R.623-os FW van. Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy ez állítólag javítja a HDMI kapcsolatot, de a frissítés után is maradt a "hiba".
Hát ez tényleg bosszantó... Én mondjuk nem ezt használom DVD-k lejátszására, hanem a Panasonic BD85-öt, de amikor megvettem a Sony-t teszteltem jópár órát, akkor nem tűnt fel a hiba. Most szabin vagyok, így nem tudom megnézni újra, de egy hét múlva majd igen.

A szervízben én is szkeptikus vagyok, biztosan sokáig fognak ülni rajta és valószínűleg nem tudnak majd mit kezdeni vele... De ha van egy másik lejátszód, akkor érdemes megfontolni és beadni hozzájuk.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

ATX

Blu-Ray lejátszók

Úgy láttam többen is SONY BDP-S370 lejátszót használtok. Van egy kis problémám vele, a segítségeteket kérném.
Nekem is van egy ilyen lejátszóm, de a hibát még nem vettem észre, habár már több helyen is olvastam róla. Kipróbáltad már az új FW-t? Állítólag pont a HDMI-kapcsolódáson javítottak valamit, talán éppen ezt a hibát:
LINK

Köszi a választ! A lejátszón a legújabb, M03.R.623-os FW van. Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy ez állítólag javítja a HDMI kapcsolatot, de a frissítés után is maradt a "hiba". Egyébként elég nehéz észrevenni, tartalom (kép) függő. Most ott tartok, hogy a szervíz bekérte a lejátszót, de kicsit félek addig elvinni, amíg nem tudom, szériahiba-e ez. Most, hogy felfedeztem, engem nagyon zavar. A feltöltött filmrészletnél pedig egyértelműen (még így, kamerán keresztül is) látszódik.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Úgy láttam többen is SONY BDP-S370 lejátszót használtok. Van egy kis problémám vele, a segítségeteket kérném.
Nekem is van egy ilyen lejátszóm, de a hibát még nem vettem észre, habár már több helyen is olvastam róla. Kipróbáltad már az új FW-t? Állítólag pont a HDMI-kapcsolódáson javítottak valamit, talán éppen ezt a hibát:
LINK
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

ATX

Blu-Ray lejátszók

Sziasztok!

Úgy láttam többen is SONY BDP-S370 lejátszót használtok. Van egy kis problémám vele, a segítségeteket kérném. Felfedeztem egy zavaró hibát DVD (mpeg) tartalmak lejátszásakor. DVD lejátszasakor felkonvertált képnél egy halvány sáv jelenik meg a kép alján. Nem igazán vehető mindig észre, habár a jelenség állandó. Van olyan szín, amelynél jobban látszódik, van ahol kevébé, vagy egyáltalán nem. Mindenképpen lejátszó hiba lehet. Cseréltem HDMI kábelt, néztem másik lejátszót, illetve visszaállítottam a menüben a felkonvertálást "Original Resulution"-ra és a hiba nem jelentkezett. Divx, Blu-ray lemezek lejátszása tökéletes, nincs ez a zavaró jelenség felkonvertáláskor.

A lejátszó közvetlenül van osszekötve a TV-vel (SONY EX700) HDMI kábellel, továbbá a lejátszón a legfrisebb firmwire van.

Külföldi fórumokat is néztem az ügyben és már ott észrevették, de érdemi magyarázat sehol nem volt. Volt, akinek ez fel sem tűnt, vagy nem jelentkezett ez a hiba. A SONY szervíz értetlenül áll a dolog előtt. Felfigyeltetek már erre a jelenségre? Típushibáról lenne szó vagy én fogtam ki egy egyet? Mellékelek néhány képet, illetve a teszt MPEG fájlokat, melyekről a képek készültek. A legegyszerűbb USB-ről nézni, ez a felkonvertálási hiba ugyanúgy észrevehető.

Minta fájlok: KLIKK (~211 MB)

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Csak HDV-ben használom! A kamera MPEG2-ben rögzíti az anyagot? Mire gondolsz, hogy konténer file? A progi csak beolvasa az MPEG2-es anyagot, nem változtat rajta? Olyan mintha bemásolnám a szalagról a PCre?
Szerintem nem változtat. Legalábbis az én programjaim nem változtatnak.
A konténer alatt azt értem, hogy az MPEG-2 -ben benne van az MPEG-2-es videó és az MPEG-1-es hang. Tehát két formátumot csomagol egybe. Ezekre guglizz rá. Ezekhez nem értek. Pl. az MPEG-4 az tuti konténerfájl, mert abban lehet avchd videó, meg mpeg-2 videó stb. Lehet, hogy van erre fórum is valahol. Többet erről nem tudok sajnos.

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: cicamisk »

Ha jól sejtem, akkor ez a kamera HDV esetén MPEG-2 kép és MPEG-1 hang tömörítést használ. DV esetén pedig tömörítetlen AVI és PCM hang formátumot használ.A gond tehát nem itt lesz, hanem azzal, hogy a Sony BD lejátszó csak SD MPEG-2-t tud transzkódolás nélkül fogadni. A HVR-Z1-es kamera is így dolgozik csak az még tud DVCAM-et is, de az nem különbözik ebből a szempontból a DV-től. Csak nagyobb sávszélességű. Szóval nekem is ez a gondom. És nem is egyszerű, mert MPEG-2 az konténerfájl. Csak ismételni tudom magamat, használj WILD MEDIA SERVER-t. Az megfelelő minőségben megoldja a problémát. A WMP nem tudja.
Ha valakinek van másik működő szerver programja annak megköszönöm, ha megosztja!

Csak HDV-ben használom! A kamera MPEG2-ben rögzíti az anyagot? Mire gondolsz, hogy konténer file? A progi csak beolvasa az MPEG2-es anyagot, nem változtat rajta? Olyan mintha bemásolnám a szalagról a PCre?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

SONY-hoz jött újabb frissítés. Mit tartalmaz? Az normális, hogy frissítés után automatikusan kikapcsolódik a lejátszó és úgy marad! Vártam, hogy visszakapcsolódjon, de nem tette.
Igen, normális. Neked kell visszakapcsolni. A Sony oldalán le van írva pontosan a frissítés menete. Az új frissítés állítólag a HDMI kapcsolatot javítja. Működésében nem vettem észre változást, új menüpont nem lett.
Milyen kamerád van? Nagyon sok lehetőség van. A tömörítetlen avi-tól kezdve az avchd-ig bármi. És a program is kódolhatja valós időben bármibe.

SONY HDR-HC3-as kamerám van.

Ha jól sejtem, akkor ez a kamera HDV esetén MPEG-2 kép és MPEG-1 hang tömörítést használ. DV esetén pedig tömörítetlen AVI és PCM hang formátumot használ.
A gond tehát nem itt lesz, hanem azzal, hogy a Sony BD lejátszó csak SD MPEG-2-t tud transzkódolás nélkül fogadni. A HVR-Z1-es kamera is így dolgozik csak az még tud DVCAM-et is, de az nem különbözik ebből a szempontból a DV-től. Csak nagyobb sávszélességű. Szóval nekem is ez a gondom. És nem is egyszerű, mert MPEG-2 az konténerfájl. Csak ismételni tudom magamat, használj WILD MEDIA SERVER-t. Az megfelelő minőségben megoldja a problémát. A WMP nem tudja.
Ha valakinek van másik működő szerver programja annak megköszönöm, ha megosztja!

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

SONY-hoz jött újabb frissítés. Mit tartalmaz? Az normális, hogy frissítés után automatikusan kikapcsolódik a lejátszó és úgy marad! Vártam, hogy visszakapcsolódjon, de nem tette.
Igen, normális. Neked kell visszakapcsolni. A Sony oldalán le van írva pontosan a frissítés menete. Az új frissítés állítólag a HDMI kapcsolatot javítja. Működésében nem vettem észre változást, új menüpont nem lett.
Milyen kamerád van? Nagyon sok lehetőség van. A tömörítetlen avi-tól kezdve az avchd-ig bármi. És a program is kódolhatja valós időben bármibe.

SONY HDR-HC3-as kamerám van.
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Eladó lett a Pana BD60-as lejátszóm, ára: 22 eFt.

Hirdetés: itt.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

A camerám capture után MPEG2-öt csinál. A kamerán is mpeg2-ben lehet az anyag?
Ha MiniDV kamerád van, abból 23-25 Mbps bitrátájú MPEG2 anyagot csinál a capture-ölő progi, amit a PC-n kívül szinte semmi sem tud lejátszani. Pl. a DVD számára max. 10 Mbps lehet a kép +a hang, de az átlag az 6 Mbps kép + szinkronsávonként 384 kbps hang. Szóval a kameráról leszedett nyers anyagot nem sok minden szereti.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Ez mindenre igaz, igaz lesz a Blu-ray lemezre is egy idő után.
ez csak akkor lehetne igaz, ha:

1.a kiadók egy huszárvágással megszüntetnék a dvd filmek gyártását, forgalmazását, de ezt fosnak meglépni, még úgy is, hogy a netről lekapott bd ripek minősége simán veri a gyári dvd-k minőségét, és nem kell mkv-re gondolni, 2-4 gb-os avi cuccokkal tele van a net, 5.1-es hun szinkronnal, a gyári dvd-k képe néhány etalon kiadványtól eltekintve nem jó

2.a kiadók az árakat lejebb tolnák végre, és észreevennék, hogy nem azért adnak el csak 50 db-ot az avatarból, mert xar film(nem az ), hanem mert 7 rugóért osztják. nam vaok gazd-i szakember, de lehet, hogy 4ezerért 500, v 1500 db is elment volna belőle.

3.megjelennének a 10ezres gazdaságos lejátszók. van egy olyan réteg, aki (félve írom le) igénytelenségből kifolyólag xarik rá, hogy min nézi a filmet, csak óccsó legyen. ők nem szegények, sok ismerősöm van, aki 40 ezres csukában rohangál, de nagy ívben tesz a műszaki cuccokra, csak menjen valami, ez a hitvallásuk. ők nem vesznek 30-40 ezerért sem bd játszót, pedig annyiért már nem drága.

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Az MPEG2-öt DLNA-n miért nem látja a SONY? Látnia kellene, nem? WMP 11 miatt lehet? 

Ha jól tudom, mpeg-2-t csak SD-ben látja. HD-ben nem. Azt a media playernek kell transzkódolnia. Használj Wild Media Servert. Én eddg csak azt találtam használhatónak.
Bár most éppen tönkrement a számítógépem mert legális programot másoltam rá. Tehát nincs DLNA-m sem. :-S sííííjok....

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Az MPEG2-öt DLNA-n miért nem látja a SONY? Látnia kellene, nem? WMP 11 miatt lehet?

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”