Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Üdv! Lett egy új hangfalam, egy TDL Nucleus 3. Egy Onkyo A-9155-ös erősítővel hajtom meg. CAT5 hangfalkábelek vannak hozzá. Most gépről jön a zene, sajnos csak egy 6 méteres Klotz kábellel tudtam megoldni.. nos, már mikor kis mikrohifi hangfalak voltak rajta [a csere előtt] akkor is hallottam egy idő múlva bizonyos sercegést, zenétől függetlenül.. Akkor a mikrohifi hangfalak, és erősítő párosításának tudtam be a hibát, de most az új hangfalaknál is ez van. A hangfalvételeket újra meghallgattam amik sercegtek, szóval, nem a hangfalfévetelekkel van a gond, mert mindig máskor tüntek fel. Kérdezném, hogy mi a gond? Ezek alig használt hangfalak, szóval remélem nem velük van a gond.... http://www.tdl-loudspeakers.co.uk/pdf/n ... _specs.pdf
ebbe a hang f a l vételbe kár volt bele'ugrani' akkor
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- Subspinipes
- Újonc fórumos

- Értékelés: -1
Üdv! Lett egy új hangfalam, egy TDL Nucleus 3. Egy Onkyo A-9155-ös erősítővel hajtom meg. CAT5 hangfalkábelek vannak hozzá. Most gépről jön a zene, sajnos csak egy 6 méteres Klotz kábellel tudtam megoldni.. nos, már mikor kis mikrohifi hangfalak voltak rajta [a csere előtt] akkor is hallottam egy idő múlva bizonyos sercegést, zenétől függetlenül.. Akkor a mikrohifi hangfalak, és erősítő párosításának tudtam be a hibát, de most az új hangfalaknál is ez van. A hangfalvételeket újra meghallgattam amik sercegtek, szóval, nem a hangfalfévetelekkel van a gond, mert mindig máskor tüntek fel. Kérdezném, hogy mi a gond? Ezek alig használt hangfalak, szóval remélem nem velük van a gond.... http://www.tdl-loudspeakers.co.uk/pdf/n ... _specs.pdf
Most biztos megköveznek, de tuc-tuc-ra a legolcsóbb megoldás szerintem a 25-30cm-es wooferrel megáldott Orion és Videoton dobozok.
A 288-ban két 20-as mély van:
Model No.: DC288(Front Speaker)
Drive Units:1 x 25mm tweeter + 1x5 1/4″mid-bass+2x8″Woofer
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Most biztos megköveznek, de tuc-tuc-ra a legolcsóbb megoldás szerintem a 25-30cm-es wooferrel megáldott Orion és Videoton dobozok.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Nyilván nem fog találni könnyen dobozt!Nála akusztikus zene szerintem nem fog szólni egyhamar
Én mondtam,hogy a CAV 288 erre tök jó.
Valóban meg kellene fülelni!
Vagy körbenézni az aprókban...
Én körbenéztem.
Itt egy ócó jó kis koboz:
Yamaha NS-45E i.á.: 31.250 Ft
Súly: 11,6 kg
Webáruház:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Nyilván nem fog találni könnyen dobozt!Nála akusztikus zene szerintem nem fog szólni egyhamar
Valóban meg kellene fülelni!
Vagy körbenézni az aprókban...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Webáruház:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
hát ez egy jó kérdés árról nem is beszéltünk de szerintem kb 50 ezer max!
Hát ezért nem hiszem hogy találtok JBL-t, ezek szerint nézegetni kell az aprókat Jamo-k után...
Konkrét típust nem tudok mondani... de havernak volt... tuc-tuc zenére jó volt neki... de nekem sem a zene sam a hallottak nem tetszettek (lehet hogy csak a zene miatt nem jött be, de akusztikus zenén nem volt jó!).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Mekkora lenne a fájdalomküszöb?
hát ez egy jó kérdés árról nem is beszéltünk de szerintem kb 50 ezer max!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Valami ilyesmire gondoltam!Esetleg típusszám is érdekelne!
Mekkora lenne a fájdalomküszöb?
Egy Tuc-Tuc zene imádó emberkének kellene aki mélyhang függő
JBL, egyik-másik régebbi Jamo...
Valami ilyesmire gondoltam!Esetleg típusszám is érdekelne!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
JBL, egyik-másik régebbi Jamo...
Sub.
CAV DP288
Webáruház:
-
Vendég
Klipsch, egyértelmű.
Csatlakozom...DE a régebbi JBL dobozok közt is találni ilyet..
Klipsch, egyértelmű.
Nekem Klipsch mélyládám van, brutál.
-
Vendég
Klipsch, egyértelmű.
Sziasztok!Valamyi olyasmi dobozt tudnátok ajánlani ami elég nagy érzékenységgel rendelkezik és ami úgymond dögösebben szól és bírja a hangerőt!Olyasmi lenne jó mint a Cerwin Vega dobozok vagy hasonló!Nem tudom,hogy mennyit számít a hangszóró mérete de biztos van jelentősége!Köszi!
Én ismerem a 303-as Bowert, nincs az az isten, h az M2 dobozt elcserélném érte...De ez csak az én véleményem..5 kiló az egész doboz, nyeszlett súlytalan mélye van az M2 dobozhoz viszonyítva...Sokkal inkább az M1 dobozzal lehet partiban...De megkockáztatom, h még annak a kis doboznak is erőteljesebb alsó tartományai vannak..Annak idején nekem is mutogatták sokat a 303 dobozt, de nem tudott meggyőzni. Szerinted aki elakarja cserélni az M2 azért miért is akarja? Persze ez csak elméleti eszmefuttatás...De nagy bakit lőnél vele..
Igen igazad lehet! Csak én is a lehet legjobbat keresem (bizonyos kereteken belül) de akkor szerintem maradnak a tannoyok,mert eddig mindenki azokra szavazott.
-
Vendég
Én ismerem a 303-as Bowert, nincs az az isten, h az M2 dobozt elcserélném érte...De ez csak az én véleményem..5 kiló az egész doboz, nyeszlett súlytalan mélye van az M2 dobozhoz viszonyítva...Sokkal inkább az M1 dobozzal lehet partiban...De megkockáztatom, h még annak a kis doboznak is erőteljesebb alsó tartományai vannak..Annak idején nekem is mutogatták sokat a 303 dobozt, de nem tudott meggyőzni. Szerinted aki elakarja cserélni az M2 azért miért is akarja? Persze ez csak elméleti eszmefuttatás...De nagy bakit lőnél vele..
Én hallottam már mind a két dobozkát. Azt kell mondanom mind a két doboz jó műszer, de talán a Tannoy M2-es jobb egy kicsit.
Persze én is más rendszereken hallgattam meg így nehéz persze objektíven, inkább csak érzés alapján.
Zenére fel!
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
ahogyan azt kisvizi kolléga mondta...
"malacka mellé inkább a Tannoy"
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
ahogyan azt kisvizi kolléga mondta...
"malacka mellé inkább a Tannoy"
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”