Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Doky »

Úgy érzem magam, mint egy (divat)diktátor.

Aki jobban ismer az tudja hogy nem így van!
Én nem nagyon ismerlek, de tudom hogy a szerénységed hatalmas!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

A név klassz, támogatom!

Tulajdonképpen Attila aláírásában láttam (nagyon találó) a "fantázia nevet"!
És mint tudjuk közösek a célok és az elképzelések...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

Hála az égnek és Lacinak, a kérdés eldőlt: ESEL SOUND.

Hétfőn már készül is a gravír.

Úgy érzem magam, mint egy (divat)diktátor.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: hifis »

Valójában az "esel sound" tartalmazza az igazságot. Az elektronikák fejlesztése mindíg egy irányba mutat, az esel sound felé, vagyis az én fülemnek is tetsző hang felé. A kecskeméti csapat megszerette és véleményeivel tovább finomította ezt a hangzást.

Hála az égnek és Lacinak, a kérdés eldőlt: ESEL SOUND.

Hétfőn már készül is a gravír.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Nagyon kedvesek vagytok velem. A SYSTEM egy kicsit túlzás, a többit rátok bízom. A "system" kialakításához szükség van még néhány évre.
Valójában az "esel sound" tartalmazza az igazságot. Az elektronikák fejlesztése mindíg egy irányba mutat, az esel sound felé, vagyis az én fülemnek is tetsző hang felé. A kecskeméti csapat megszerette és véleményeivel tovább finomította ezt a hangzást. A legnehezebb feladat elé Tigris állít mindíg, mert Ő a robosztus mélyhangok kedvelője, ami a rock szinpadon elvárható és fontos, de ez a robosztusság a nagyzenekarnál és az orgonánál bajokat tud okozni.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Nem tudom hogy ez a név: "ESEL SOUNDSYSTEM" már le van védve?!

A név klassz, támogatom!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Mindenképpen kell nevet adni a gyermek(ek)nek!
Mert ez remélhetőleg egy komoly jövő elé néző dolog!
Nagyon jó dolgok születnek a környéken (egy igen jó csapat alkotó munkája által)!

Nem tudom hogy ez a név: "ESEL SOUNDSYSTEM" már le van védve?!

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Egyébként a "cégnév" is egy fantázia név, bármi lehet.
Bár én abszolút kívülálló vagyok a buliban, és csak mint az egyik korai felhasználó kapcsolódom a csapathoz, de mivel ez még a hőskor, talán "vehetem a bátorságot", hogy legyen nekem is javaslatom. Szóval tudom, hogy a készülékek hangja a közös tesztelések révén valamiféle csapatmunka eredményeképpen született, de azért a kulcsfigura mégis a tervező, vagyis Laci. Tehát triviálisan adódna a cégnévre az ESEL megnevezés, Én legalábbis ezt írnám ki leginkább a készülékeimre. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy az Esel féle First-ről, No1-ról beszélünk.
Nohát ez az én javaslatom.

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Teljesen egyet értek hifis véleményével...Bizony ezeket tipusokra kell osztani..

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Vikibácsitól megkaptam az általa vásárolt erősítő előlapjának tervrajzát. Nagyon barátságos, kellemes látvány, érdekes lesz élőben látni.
A névvel azonban van némi "gondom". Azért az idézőjel, mert nyilván az égvilágon semmi baj nincs vele, csak el lehetne szerintem most már játszani a termékcsalád neveivel. Ugyanis ha azt vesszük, hogy First a típusneve az első, rca bemenetű, asszimetrikus felépítésű sztereo integráltnak, akkor a Vikié már nem pont ez, hanem 2 First összevonásával egy xlr bemenetű, szimmetrikus felépítésű integrált sztereo erősítő. (Javítsatok, ha rosszul tudom.) Tehát ez már nem a First, hanem a First-2, vagy First-B vagy akármi.
És létezik már az én példányom, a No1, ami egy xlr bemenetű, szimmetrikus mono végfok. Tehát már három különböző típusnévnek kellene lenni.
Továbbá hiányzik egy cégnév, vagyis a gyártó neve. Jó lenne erre is egy ötlet. Lehetne akár ez a FIRST, és akkor az egyes típusoknak lehetne új nevük. Szóval ha van ezirányú javaslat, én igazodom. Például a cégnevet is kiírnám a készülékemre. Egyébként a No1 nálam már foglalt a típusnévre, mert már készek az előlapok.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Látom hogy töretlenül halad a munka!

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Elkészült a DAC általános célú, tetszőleges bemenetszámú, utánépíthető változata. Szeretném, ha jönnétek fülelni. Futóműnek a Luxman-t javaslom, de bármivel összekapcsolódik. Trafós bemente miatt szimmetrikus kimenetű CD pörgetővel is működik. Két mintapéldány épült, az egyiket Attila magával vitte BP-re, a másik itt van. Gondolom, Attila beszámol az ottani sikerekről, vagy kudarcokról.
Unokám apukájától érkezett egy LINN erősítő, ha van kedvetek, azt is fülhegyre vehetitek. Nagy dologra ne számítsatok, valami egyszerű integrált (LK).

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Doboz mikor lesz neki, és miféle? 
Elkészültek a doboztervek. Ízelítőűl néhány kép.
Elől a dísz kicsit összefogottabb lesz, itt még kicsit ritkásak a bemarások.
Alattuk lesz a név, felirat. Egyébként név még nincs, merthogy ez nem a First, hanem egy szimmetrikus mono végfok.

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az előlap bemarásáról még annyit, hogy kicsit trükkösebb, mint ahogy látszik, mert az ujjmaró nem merőlegesen, hanem 20 fokkal lefele döntve lesz az előlapba beeresztve, ettől enyhén lamellás jelleget kap a bemarás. Teljesen átütve az előlap, így az alján megjelenik az alapdoboz színe.A trafó gumibakokra szerelve, és egy elválasztó lemez az elektronika panel és a trafó között.

Nagyon fain, na ilyen formában már piacképes is a dolog...

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: kalmi »

No időközben Attila jóvoltából az AS Mini-n sikerült meghallgatni a First erősítőt!
Valóban jó hangja van!

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Nem tudom, a First-nek ki volt a névadója, de ha most itt szabad a gazda, nekem lenne egy javaslatom, ez legyen No.1. Ezt könnyű begravírozni, és elég rövid, hogy gusztusosan kiférjen.
(Továbbá van benne egy egészséges önbizalomra utaló feeling. )

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Hátulról, burkolat nélkül.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Hátul két érdekesség:
Nincs hálózati kapcsoló, és a hagyományos hangfal csatlakozón kívül Neutrik SpeakOn csatlakozó is lesz rajta, én ezt fogom használni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

Alattuk lesz a név, felirat. Egyébként név még nincs, merthogy ez nem a First, hanem egy szimmetrikus mono végfok.

nagyon profi munka.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Az előlap bemarásáról még annyit, hogy kicsit trükkösebb, mint ahogy látszik, mert az ujjmaró nem merőlegesen, hanem 20 fokkal lefele döntve lesz az előlapba beeresztve, ettől enyhén lamellás jelleget kap a bemarás. Teljesen átütve az előlap, így az alján megjelenik az alapdoboz színe.
A trafó gumibakokra szerelve, és egy elválasztó lemez az elektronika panel és a trafó között.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Csak hogy megtörjem a csendet, egy tegnap megejtett látogatás után elhozhattam az erősítőimet Esel Lacitól.Beüzemelés után, amit persze a szokásosnál is gondosabban kellett megejteni az egyelőre doboz nélküli üzemmód miatt, gond és probléma nélkül megszólalt a rendszer.
Most tehát aktív váltással 6 önálló erősítő hajtja a 2 hangfal minden egyes regiszterét.
A hang már a bekapcsolás után is nagyon bíztató volt.
Mostanra már járatódott is annyit, hogy egyértelmű legyen, nagyon barátságos, természetes hang mégis tele részlettel, jó értelemben vett "izgalommal", remek definiált mélyekkel, ami az egész hangképben érezteti a hatását. Továbbá átváltottam "3D üzemmódba, annyival kerekebb, plasztikusabb lett a hangkép. Bíztató kezdet, ami még tovább finomodhat.

Gratulálok az erősítőhöz, mindenekelőtt Lacinak , és neked is, mert átérezted-meghallottad a készülékben rejlő óriási zeneiséget, kecskemét team zenei életfelfogását, ha szabad ilyet mondanom
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Boldog vagyok ... hogy mindenki boldog!!! Végre egy kis pozitív töltés!!!
De ezt vártam a kedves emberek ismeretében!

Kedves Doky,
nagyon szépen köszönöm a csomagot. Boszorka most ismerkedik a tartalmával. Nagyon kedvesek vagytok, köszönjük szépen.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Boldog vagyok ... hogy mindenki boldog!!!
Végre egy kis pozitív töltés!!!
De ezt vártam a kedves emberek ismeretében!

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Csak hogy megtörjem a csendet, egy tegnap megejtett látogatás után elhozhattam az erősítőimet Esel Lacitól.Beüzemelés után, amit persze a szokásosnál is gondosabban kellett megejteni az egyelőre doboz nélküli üzemmód miatt, gond és probléma nélkül megszólalt a rendszer.
Most tehát aktív váltással 6 önálló erősítő hajtja a 2 hangfal minden egyes regiszterét.
A hang már a bekapcsolás után is nagyon bíztató volt.
Mostanra már járatódott is annyit, hogy egyértelmű legyen, nagyon barátságos, természetes hang mégis tele részlettel, jó értelemben vett "izgalommal", remek definiált mélyekkel, ami az egész hangképben érezteti a hatását. Továbbá átváltottam "3D üzemmódba, annyival kerekebb, plasztikusabb lett a hangkép. Bíztató kezdet, ami még tovább finomodhat.

Örülünk a zökkenőmentes indulásnak
Gratulálok Neked
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”