Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Doky és a bajai kollégák, rendben vagytok? Láttam felvételeket, hogy a vihar nálatok még komolyabb volt, mint felénk (láttam is a felhőket hogy tőletek jöttek). Mondjuk nálunk is vert jég, szakad eső, csak úgy csapkodtak a villámok, már majdnem én is féltem
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Kecskemét és környéke
Hány csatorna készül Hifisnek? 4 vagy 6?
6.
Valójában ez volt a beruházás kiváltója: hiányzott még 2 csatorna.
Menet közben aztán kiderült, jobbnak tűnik egységes rendszert összehozni, így lesz full first az erősítés.
Kecskemét és környéke
Én is élnék Hifis felajánlásával, hogyha elkészül a first rendszer, akkor elmennék meghallgatni, illetve szívesen találkoznék a fejlesztő brigáddal és otlm-el is.
Viszont szeretném meghallgatni majd a first-öt egy pár minőségi passzív dobozon is, mert azért egy multiamplifikált rendszerben nehezebb elhelyezni a kvalitását mint egy sima sztereo passzív hangsugárzós rendszerben.
Illetve (ez már csak Hifis jóindulatán múlik) meghallgatnám magamnál 2X3 utas aktív váltással a saját dobozaimon is...
Hifis 6 db hidat kap, szimmetrikus rendszerhez, Halo 8 (talán nem tévesztettem) kártyához. A kártyát Te már jól ismered.
Az a kérdésem, hogy a "kvalitás mérő" hangfalat szimmetrikus, vagy asszimmetrikus rendszerhez kötöd-e? Csak végerősítőként, vagy integrált, több bemenetes, hangerőszabályozott erősítőként vagy-e rá kiváncsi?
Kecskemét és környéke
Én is élnék Hifis felajánlásával, hogyha elkészül a first rendszer, akkor elmennék meghallgatni, illetve szívesen találkoznék a fejlesztő brigáddal és otlm-el is.
Viszont szeretném meghallgatni majd a first-öt egy pár minőségi passzív dobozon is, mert azért egy multiamplifikált rendszerben nehezebb elhelyezni a kvalitását mint egy sima sztereo passzív hangsugárzós rendszerben.
Illetve (ez már csak Hifis jóindulatán múlik) meghallgatnám magamnál 2X3 utas aktív váltással a saját dobozaimon is...
Kecskemét és környéke
De azért azt előrebocsájtom hogy én tuti nem veszek ilyen erősítőt, csak meghallgatom
Ez szinte természetes!
Ha kell bezárunk egy szobába magadra hagyunk és nyugodtan meghallgathatod.
Hiába írja esel, hogy lelkes amatőrök vagyunk, szerintem ő már túl van az amatőr korszakon...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Miért ne érdekelne?
De azért azt előrebocsájtom hogy én tuti nem veszek ilyen erősítőt, csak meghallgatom
Mi itten lelkes amatőrök vagyunk, és nem kereskedők. Együtt örülünk mindenkivel, akinek tetszik, amit csinálunk. Eddig mindenkinek tetszett. Remélem, Te is így leszel vele. Ha hibákat találsz, azzal nem elkeserítesz minket, hanem további javulásra buzdítasz. Sajnálom, ha félreérthető volt a bejegyzésem.
Hibát mindenben lehet találni de hidd el nem ez a célom.
Ha Hifis rendszerében előrelépést jelentett akkor ennek csak örülni tudok és bőven elég biztosíték számomra a minőségre!
Kecskemét és környéke
csak meghallgatom
Nagyon kiváncsiak vagyunk egy olyan személy véleményére, akinek olyan erősítője van, aminek a tulajdonságait, a legjobb értelemben, másolni próbáltuk.
Kecskemét és környéke
Miért ne érdekelne?
Mi itten lelkes amatőrök vagyunk, és nem kereskedők. Együtt örülünk mindenkivel, akinek tetszik, amit csinálunk. Eddig mindenkinek tetszett. Remélem, Te is így leszel vele. Ha hibákat találsz, azzal nem elkeserítesz minket, hanem további javulásra buzdítasz. Sajnálom, ha félreérthető volt a bejegyzésem.
Kecskemét és környéke
Miért ne érdekelne?De azért azt előrebocsájtom hogy én tuti nem veszek ilyen erősítőt, csak meghallgatom
Nem hiszem, hogy szükséges bármit is előre bocsátanod. Gyere át, hallgasd meg és mi csak örülünk akkor, hogyha neked tetszik.
Szkeptikusnak persze kell lenni, de attól még meg kell "kóstolni" egy ilyet is.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Ha Hifisnél elkészül a remekmű, akkor szívesen meghallgatnám valamikor.
Biztos vagyok benne, hogy lesz rá lehetőség. Örülök az érdeklődésed miatt.
Miért ne érdekelne?
Kecskemét és környéke
Biztos vagyok benne, hogy lesz rá lehetőség. Örülök az érdeklődésed miatt.
Kecskemét és környéke
Moja! ....a szivarod még mindíg nagyon jó!!
Ne tessék félreérteni, nem úgy szivaroztak
Mindig is mondták, hogy a kecskemétiek közt nagyon szoros a kapcsolat!
Kalmi, Te most irigykedsz, vagy mi a szösz?
Szerintem csak jópofáskodik, ez az áthallás elkerülte a figyelmemet, de nem rossz !
Egyébként egy korábbi felvetésedre reagálva, részemről benne vagyok egy szorosabb hifis kapcsolatban, persze kizárólag az elektronika terén !
Kecskemét nekem is eléggé messze van...
Kecskemét és környéke
Kiváncsivá tettél. Talán jövő utáni kéten el tudok itthonról szabadulni ehész napra is. Ha konkréttá válik a helyzetem, jelezni fogom.
8-tól szabin leszek egy hétig.
Tehát 8-a utáni héten bőven ráérsz fogadni minket.
Kecskemét és környéke
Kalmi, Te most irigykedsz, vagy mi a szösz?
Kecskemét és környéke
Csak ki kell várni, mert még készül a szimmetrikus változat, több példányban, a többcsatornás erősítéshez.
Igen, készül, bár máris csúszásban vagyok vele. Talán a hajrában behozom.
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Kecskemét és környéke
Sziasztok!
Erről a First-erősítőről, lehetne kicsit többet tudni? Osztály, felépítés, félvezetők osztálya...esetleg egy két kép... teljesítmény, impedancia, damping....stb... Szívesen meghallgatnám, és az ára is érdekelne!
Köszi!
Gyere el holnap Hozzánk és mindent megtudhatsz róla...
... Sőt meg is hallgathatod...
Köszönöm a meghívást , de asszem megvárnék egy bp-i hallgatózást.
Persze ha nem lesz ilyen, akkor Kecskemét se a világ vége...
Ez egy aktív topik, úgyhogy későinek tűnik a válasz, (csak most olvastam), pedig csak két nappal ezelőtti.
Szóval Kalmi csak annyi, hogy nálam is meghallgathatod, úgyis aktuális egy visszahallgatás a hangfallal.
Csak ki kell várni, mert még készül a szimmetrikus változat, több példányban, a többcsatornás erősítéshez.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Köszönöm mindenkinek, aki itt volt, hogy megint csodálkozhattam egy nagyot.Átkirándult hozzám a First (csak kár hogy el kellett vinni) a jó öreg már megszokott kitűnő Kecskeméti DAC (ez talán marad).
Sok mindent mondhatnék, dícsérhetném a Power Art-ot, de a First nála sokkal jobb. Mindent úgy ad vissza, hogy azt kell, torzításmentesen, teljesen színezésmentesen és természetesen. Nekem olyan a hangja, mint egynagyon jó csövesé, de annak hibái nélkül.
A kis Jungson meg nagyon cuki és nagyon tud szépen zenélni. esel, Attila és én ültünk és libabőrösek lettünk. Valahol itt kezdődik a zene...
A 6002-es Swans sajnos elbújhat mögötte, bár nehéz lesz neki, mert elég nagy.
Aztán George áthozta a Phonar monitorokat és azokat is meghallgattuk.
Ennyi pénzért szerintem baromi jó vétel. Nagy jó kis doboz, ráadásul szép is az állványával együtt.
És a végén az igazi best buy: a tuningolt Kenwood 5020-as. Ennyi pénzért álomvétel. ha valaki tud venni egy ilyet és elhozza eselhez meg Attilához tuningra, tuti olyan hangot kap, amit ma több százezerért lehet megvenni.
És szerencsére jól gondoltam, hogy a Sony CDP-XE700 jó kis futómű lesz, mert az. A Kecskeméti DAC-kal nagyon ütős kis páros, bár ezt Szegeden is megmutatták, bár akkor még a Power Art volt bekötve. A First-tel pedig nagyon-nagyon jól szólnak.
Ajánlom mindenkinek.... :taps: :taps:
És köszönöm, hogy megint jól éreztem magam.
Moja!
Köszönöm a vendéglátást nektek,nagyon jól éreztem magamat nálatok!!
És a szivarod még mindíg nagyon jó!!
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Kiváncsivá tettél. Talán jövő utáni kéten el tudok itthonról szabadulni ehész napra is. Ha konkréttá válik a helyzetem, jelezni fogom.
8-tól szabin leszek egy hétig.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
A szoba nem volt "kisebb". A doboz nagyon-nagyon jó. Bármit tettünk a játszóba, elvarázsolt minket. Érezhető a hangján, hogy munkaeszköznek szánták valamikor. Ha van otthon ilyen dobozod, próbáld a füled fölé emelni, ahogy Moja képén látszik. Meglepő, hogy még a mélyhangokat sem hiányoltuk.
Próbáltam már.
Nekem ez a doboz még sosem okozott csalódást.
Ha eljöttök,akkor a gyári Harbeth dobozt is meg tudnátok még hallgatni,meg kétféle Rogers LS3/5-öt is.
Kecskemét és környéke
Na most elköszönök, megyünk a ballagásra....Moja ha mégy arra valamerre akkor majd csörgess meg... De ha nem akkor sem gond, nem sűrgős... Sziasztok! :taps:
Szerintem pénteken megyek arra délután. Otthon leszel?
Akkor már nem, csütörtök vagy Péntek megyek Szegedre ahogy írtam is lentebb ...De nem gond majd akkor legközelebb..
Kecskemét és környéke
Na most elköszönök, megyünk a ballagásra....Moja ha mégy arra valamerre akkor majd csörgess meg... De ha nem akkor sem gond, nem sűrgős... Sziasztok! :taps:
Szerintem pénteken megyek arra délután. Otthon leszel?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke