Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
A szoba nem volt "kisebb". A doboz nagyon-nagyon jó. Bármit tettünk a játszóba, elvarázsolt minket. Érezhető a hangján, hogy munkaeszköznek szánták valamikor. Ha van otthon ilyen dobozod, próbáld a füled fölé emelni, ahogy Moja képén látszik. Meglepő, hogy még a mélyhangokat sem hiányoltuk.
Próbáltam már.
Nekem ez a doboz még sosem okozott csalódást.
Ha eljöttök,akkor a gyári Harbeth dobozt is meg tudnátok még hallgatni,meg kétféle Rogers LS3/5-öt is.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
Meg messze laktok és nincs itthon kocsi :taps:
Én jövő héten találkozok Attilával, szívesen elviszem neki.
Ez jól hangzik, visszatérhetünk rá a napokban.. :taps: Köszi előre is...
Kecskemét és környéke
Én jövő héten találkozok Attilával, szívesen elviszem neki.
Jobb lenne majd hozzám.
Kecskemét és környéke
Én jövő héten találkozok Attilával, szívesen elviszem akkor eselhez...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Meg messze laktok és nincs itthon kocsi
Rendben, keresünk megoldást.
Kecskemét és környéke
A kenwood pedig bizony nagyon finom darab, nem bántam meg, h én is gyorsan lecsaptam Mondjuk az enyémben még IC-ket kellene cseréléni :taps:
Mi tart vissza?
Csak az időhiány, látod most sem tudtam elmenni....Meg messze laktok és nincs itthon kocsi :taps:
Kecskemét és környéke
Én azt hittem,hogy eladta.Szerintem kisebb szobába nagyon jó ez a kis doboz.
Tudtam én ezt, hogy jó kis doboz, csak azt hittem kicsi ebbe a szobába.
De nem az, és tényleg feljebb emelve nagyon nagyot szólt.
Mint a stúdiókban elhelyezve. esel közelebb ment hozzá és szerinte akkor sem esik szét a szinpadkép...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
A kenwood pedig bizony nagyon finom darab, nem bántam meg, h én is gyorsan lecsaptam Mondjuk az enyémben még IC-ket kellene cseréléni :taps:
Mi tart vissza?
Kecskemét és környéke
Pedig nem is a Swans, hanem sz LS volt bekötve.
Az mi?
Jungson LS 3/5
Én azt hittem,hogy eladta.
Szerintem kisebb szobába nagyon jó ez a kis doboz.
A szoba nem volt "kisebb". A doboz nagyon-nagyon jó. Bármit tettünk a játszóba, elvarázsolt minket. Érezhető a hangján, hogy munkaeszköznek szánták valamikor. Ha van otthon ilyen dobozod, próbáld a füled fölé emelni, ahogy Moja képén látszik. Meglepő, hogy még a mélyhangokat sem hiányoltuk.
Kecskemét és környéke
Mi köszönjük hogy vendégül láttál minket,a kávé és a süti is finom volt.Jó kis team megbeszélést-szabadon ahogy szoktuk, és zenehallgatást csaptunk. :taps:
First -Simply the Best :taps:
Pedig kávét nem szoktam főzni, bár Illy kávéból tényleg jó kávét lehet főzni.
A süti meg bóti!
Kecskemét és környéke
Igen akkor egy élményünk volt, mert jómagam is nagyon csöves jellegűnek éreztem a hangját...
A kenwood pedig bizony nagyon finom darab, nem bántam meg, h én is gyorsan lecsaptam :taps: Mondjuk az enyémben még IC-ket kellene cseréléni
Csináltasd meg a Kenwood-ot, hidd el megéri... :taps:
Kecskemét és környéke
Köszönöm mindenkinek, aki itt volt, hogy megint csodálkozhattam egy nagyot.Átkirándult hozzám a First (csak kár hogy el kellett vinni) a jó öreg már megszokott kitűnő Kecskeméti DAC (ez talán marad).
Sok mindent mondhatnék, dícsérhetném a Power Art-ot, de a First nála sokkal jobb. Mindent úgy ad vissza, hogy azt kell, torzításmentesen, teljesen színezésmentesen és természetesen. Nekem olyan a hangja, mint egynagyon jó csövesé, de annak hibái nélkül.
A kis Jungson meg nagyon cuki és nagyon tud szépen zenélni. esel, Attila és én ültünk és libabőrösek lettünk. Valahol itt kezdődik a zene...
A 6002-es Swans sajnos elbújhat mögötte, bár nehéz lesz neki, mert elég nagy.
Aztán George áthozta a Phonar monitorokat és azokat is meghallgattuk.
Ennyi pénzért szerintem baromi jó vétel. Nagy jó kis doboz, ráadásul szép is az állványával együtt.
És a végén az igazi best buy: a tuningolt Kenwood 5020-as. Ennyi pénzért álomvétel. ha valaki tud venni egy ilyet és elhozza eselhez meg Attilához tuningra, tuti olyan hangot kap, amit ma több százezerért lehet megvenni.
És szerencsére jól gondoltam, hogy a Sony CDP-XE700 jó kis futómű lesz, mert az. A Kecskeméti DAC-kal nagyon ütős kis páros, bár ezt Szegeden is megmutatták, bár akkor még a Power Art volt bekötve. A First-tel pedig nagyon-nagyon jól szólnak.
Ajánlom mindenkinek.... :taps: :taps:
És köszönöm, hogy megint jól éreztem magam.
Mi köszönjük hogy vendégül láttál minket,a kávé és a süti is finom volt.
Jó kis team megbeszélést-szabadon ahogy szoktuk, és zenehallgatást csaptunk.
First -Simply the Best
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Köszönöm mindenkinek, aki itt volt, hogy megint csodálkozhattam egy nagyot.Átkirándult hozzám a First (csak kár hogy el kellett vinni) a jó öreg már megszokott kitűnő Kecskeméti DAC (ez talán marad).
Sok mindent mondhatnék, dícsérhetném a Power Art-ot, de a First nála sokkal jobb. Mindent úgy ad vissza, hogy azt kell, torzításmentesen, teljesen színezésmentesen és természetesen. Nekem olyan a hangja, mint egynagyon jó csövesé, de annak hibái nélkül.
A kis Jungson meg nagyon cuki és nagyon tud szépen zenélni. esel, Attila és én ültünk és libabőrösek lettünk. Valahol itt kezdődik a zene...
Ennyi pénzért szerintem baromi jó vétel. Nagy jó kis doboz, ráadásul szép is az állványával együtt.
És a végén az igazi best buy: a tuningolt Kenwood 5020-as. Ennyi pénzért álomvétel. ha valaki tud venni egy ilyet és elhozza eselhez meg Attilához tuningra, tuti olyan hangot kap, amit ma több százezerért lehet megvenni.
És szerencsére jól gondoltam, hogy a Sony CDP-XE700 jó kis futómű lesz, mert az. A Kecskeméti DAC-kal nagyon ütős kis páros, bár ezt Szegeden is megmutatták, bár akkor még a Power Art volt bekötve. A First-tel pedig nagyon-nagyon jól szólnak.
Igen akkor egy élményünk volt, mert jómagam is nagyon csöves jellegűnek éreztem a hangját...
A kenwood pedig bizony nagyon finom darab, nem bántam meg, h én is gyorsan lecsaptam Mondjuk az enyémben még IC-ket kellene cseréléni
Kecskemét és környéke
A csend hangjai:
Legfelül a Kenwood 5020, alatta a Kecskeméti DAc, ő alatta pedig a First.
Jobboldalt lent a Sony CDP-XE700.
A dobozok, pedig alul a Swans 6002F és felette, a legjobb helyen és pozicíóban a kis Jungson LS3/5. A Swans kitűnő állvány volt...
Kecskemét és környéke
Az mi?
Jungson LS 3/5
Én azt hittem,hogy eladta.
Szerintem kisebb szobába nagyon jó ez a kis doboz.
Webáruház:
Kecskemét és környéke
Köszönöm mindenkinek, aki itt volt, hogy megint csodálkozhattam egy nagyot.
Átkirándult hozzám a First (csak kár hogy el kellett vinni) a jó öreg már megszokott kitűnő Kecskeméti DAC (ez talán marad).
Kecskemét és környéke
Az mi?
Jungson LS 3/5
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
De ígérem jövőhéten megyek Szegedre és beugrom Bélához ha van még valamije meghallgatom és elmesélem... De ha esetleg van kedve még valakinek, és érdekli a dolog akár el is jöhet Szegedre, ugy is hétköznap megyek én is.. :taps: Csütörtök vagy péntek, és maradok hétvégére...Gyereket lepasszolom muternak és mehet a banzáj :taps:
István hétfőtől már dolgozik,így már nem lesz gond,de előtte egy nappal szóljatok,hogy én is ott lehessek.
Egyedül az M6 nincs,de a többit is érdemes megfülelni.
Az M3 szerintem egyre jobban szól.Az M1B is megér egy misét.
Meg tudjátok hallgatni az átalakított és az eredeti D2.1SE dobozt is.
Az RM600-at is érdemes megfülelni,mert majdnem ugyan az,mint az M6.
Webáruház:
Kecskemét és környéke
játék erősítő
Úgy bizony, játék. Nagyon jó játék. Játszunk is vele sokat. Elé kötünk hangforrást, utána hanghangfalat. Aztán kezdődk a (le)játszás.
Sajnálom, h nem lehettem ott, nem rég értünk haza anyósomtól, fél 6 kor meg évzáro a suliba...A gyerköc kitűnővel végzett :taps:
De ígérem jövőhéten megyek Szegedre és beugrom Bélához ha van még valamije meghallgatom és elmesélem... :taps: De ha esetleg van kedve még valakinek, és érdekli a dolog akár el is jöhet Szegedre, ugy is hétköznap megyek én is.. Csütörtök vagy péntek, és maradok hétvégére...Gyereket lepasszolom muternak és mehet a banzáj
Kecskemét és környéke
Az mi?
Webáruház:
Kecskemét és környéke
Nos hát engem meg nagyon zavar a dolog! mert nagyon sokat dolgoztak Lacibácsiék a hang elővarázsolásán!!!
És olyan ember "alkot véleményt" aki nem ismeri, holott tisztában van a dolgokkal... és nem csak egy zöldfülű laikus!
Ez zavar főleg... hogy mindig kell a b@szakodás! :taps:
Doky, ne zavarjon. Ma Mojánál voltunk, délelőtt. Köszönet érte. Felesége fülünk hallatára megismételte, hogy ezt Ő is szívesen hallgatja. Pedig nem is a Swans, hanem sz LS volt bekötve. Igaz, DAC is volt velünk, First is, úgyhogy az élmény biztosított volt. Biztos vagyok benne, hogy OTLM is kiváncsi lesz rá, hogy mi is ez a játék, amit mi játszani szoktunk a játékszereinkkel. Én rosszindulatot még nem tapasztaltam részéről, a viccet meg vagy értjük, vagy nem. Bár az igazi tréfa az lesz, ha Ő is beáll közénk játszani.
Kecskemét és környéke
játék erősítő
Úgy bizony, játék. Nagyon jó játék. Játszunk is vele sokat. Elé kötünk hangforrást, utána hanghangfalat. Aztán kezdődk a (le)játszás.
Kecskemét és környéke
Ha már becézgetni akarod, legyen inkább Atom Anti
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Hagyd rá doky!Én sok évig azért nem foglalkoztam a hifivel, mert elegem lett abból, hogy Magyarországon mindnenki összeveszett a másikkal és csak a saját cuccát tudta elfogadni.
Szerencsére AVX-en keresztül megismertem sok jó embert, akikkel le lehet ülni meghallgatni bármit.
A Kecskeméti csapat meg egy "csoda"! Olyan dolgokban veszek részt, amelyre sohasem gondoltam volna.
Szóval engem az ilyen pitiáner bejegyzések nem is tudnak felbosszantani.
Nos hát engem meg nagyon zavar a dolog! mert nagyon sokat dolgoztak Lacibácsiék a hang elővarázsolásán!!!
És olyan ember "alkot véleményt" aki nem ismeri, holott tisztában van a dolgokkal... és nem csak egy zöldfülű laikus!
Ez zavar főleg... hogy mindig kell a b@szakodás! :taps:
Egyébként minden tiszteletem eselnek, Attilának és a többieknek akik részt vettek(vesznek) a "munkában"! :taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
Csak vicceltem :taps:
:taps: