Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Doky »

Amúgy tervezek egy kis zenehallgatást jövő hét végén.Attila elhozza a DAC-ot, jó lenne egy First is persze. Esetleg Tigris hozhatnál pár kábelt, George meg a CD játszót, mert kíváncsi lennék rá, annyi jót mondtál róla.
Mit szóltok? Kis beszélgetés, meg borozás is belefér.

ui. Szívesen látok másokat is, akik kíváncsiak, vagy csak van idejük egy kis zenehallgatásra.

A tuningos Kenwood-ról van szó?
Amit George-nál hallottunk?
Nekem nagyon tetszett nála a hang... talán a kis Phonar alja hiányos volt... de nagyon jól zenélt a First után kötve!
Részemről rendben. First az lesz. Sőt, vejem próbálgatja szárnyait pálinka-főzés területen, nem lebecsülendő eredménnyel.
A füge nagyon ízlett, érdekes módon szilvára emlékeztető utóíze volt... ami jó volt! :taps:
A képett Péterbácsi készítette. Neki nagyon tetszett a kinézete. Szerintem siralmas, de a produkciója előtt le a kalappal.
Nem csak Péterbácsinak tetszett! Nekem is! :taps:

Nagyon jó munkát végzett (végez) a csapat!
Látszik hogy élvezettel teszik amit tesznek, és nagyon jó csapat!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Micsoda élet van  :taps: itt
Úgy néz ki sok embernek eltaláltuk az ízlését és jönnek szépen más érdeklődők is szerencsére akik meg szeretnék fülelni...

OFFTOPIC:

... vagy jó magyar szokás szerint belekötni...

Had kössenek bele, csak fellendítik a topikot :taps:) Halgassa meg utána kötögessen, jo magyar népi mintákat :DDD

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: moja »

Micsoda élet van :taps: itt
Úgy néz ki sok embernek eltaláltuk az ízlését és jönnek szépen más érdeklődők is szerencsére akik meg szeretnék fülelni...

OFFTOPIC:

... vagy jó magyar szokás szerint belekötni...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Kecskemét és környéke

A háttérben látható a szélessávú. Ezt is Péterbácsi fotüzta. Előtérben Tigris iszik (valamit).
Vizet ittam :taps: :taps:

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Micsoda élet van itt
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Holnapra kipuhatolom az asszonytól, neki melyik nap lenne a jobb.
Szombat oder vasárnap...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

A háttérben látható a szélessávú. Ezt is Péterbácsi fotüzta. Előtérben Tigris iszik (valamit).

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

A képett Péterbácsi készítette. Neki nagyon tetszett a kinézete. Szerintem siralmas, de a produkciója előtt le a kalappal.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Elkészült a szimmetrikus kimenetű dac nyáklapja, de még fel kell éleszteni, és ez több izgalommal is jár.
Nem baj, kivárjuk!

Ez az a CD játszó.

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Amúgy tervezek egy kis zenehallgatást jövő hét végén.Attila elhozza a DAC-ot, jó lenne egy First is persze. Esetleg Tigris hozhatnál pár kábelt, George meg a CD játszót, mert kíváncsi lennék rá, annyi jót mondtál róla.

ui. Szívesen látok másokat is, akik kíváncsiak, vagy csak van idejük egy kis zenehallgatásra.
:taps:

Részemről rendben :taps:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

Vendég

Kecskemét és környéke

Jövőhét hétvége nekem sajna alapból kilőve, mert akkor lesz az iskolában a ballagás, és anyósom szülinapja is...Esetleg a szombat, ha eltudom valahova passzolni a gyerekeket, amire kis esély van sajnos a legutóbbi tragédia óta...

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: hifis »

Elkészült a szimmetrikus kimenetű dac nyáklapja, de még fel kell éleszteni, és ez több izgalommal is jár.
Nem baj, kivárjuk!

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Részemről rendben. First az lesz. Sőt, vejem próbálgatja szárnyait pálinka-főzés területen, nem lebecsülendő eredménnyel.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Nekem így a Sonic Studio Model 305 interfészem van, de ez hardveresen megegyezik a Metric Halo ULN8 modellel.

Igen, értem, vagy legalább is úgy gondolom, hogy értem. Ez tehát két cég együttműködésének az eredménye. Számomra meggyőző volt, erőteljes, részletekben bővelkedő, szép szinpadot építő hangot produkált. Valóban érdekes volna itt a tanyán megejteni az összehasonlítást. Szélessávú hangfalaim nagyon sok mindent megmutatnak. Jót is, rosszat is,

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Amúgy tervezek egy kis zenehallgatást jövő hét végén.
Attila elhozza a DAC-ot, jó lenne egy First is persze. Esetleg Tigris hozhatnál pár kábelt, George meg a CD játszót, mert kíváncsi lennék rá, annyi jót mondtál róla.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Ez tényleg érdekes próba lenne.
Kérdés, a tervezett kecskeméti látogatáson, ha viszem a macbookot a Sonic interfésszel, ezt megtehetjük-e?

Nagyon valószínű. Amit meg kell addig oldanom, hogy a jelenlegi futómű-dac páros asszimmetrikus kimenetű. Az összehasonlítás nem volna becsületes. Elkészült a szimmetrikus kimenetű dac nyáklapja, de még fel kell éleszteni, és ez több izgalommal is jár.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Húú, nem vagyok pár napig itthon és milyen események zajlanak errefelé!
Nagyon jó, hogy most már egyre többen hallják a First-öt, mert tényleg rászolgált arra, hogy megismerje minden zeneszerető a hangját.
Nem érzem, hogy szégyent vallana bárhol és bármilyen rendszerben.
A hangját olyanra alakította a Kecskeméti csapat, amilyennek mi szerettük volna, hogy legyen. Az hogy ez egyezik mások ízlésével, az igazán nagy öröm mindenkinek a csapatban...

És ha valaki "olyanabb" hangra vágyik, majd otlm fórumtárs amúgy biztosan kiváló erősítője a választás.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Az a Halo ( vagy mi a neve) elég jó hangot produkál.
Egy kis típusmagyarázat, mert tényleg komplikált.
Adott a Metric Halo cég, amelyik több változatban gyártja az audio interfészeit. A legkomplettebb modellje az ULN8 típus.
Adott továbbá a Sonic Studio nevű szoftveres cég, legismertebb terméke a studiósoknak szánt SoundBlade program. Ők írják és forgalmazzák az Amarra nevű audio lejátszó szoftvert, természetesen nem (csak) profiknak.
De hogy a szoftvereik hatáskörét a hardverre is kiterjesszék, valamiféle együttműködés keretében a Metric Halo, mint OEM beszállító adja hardvereit a Sonicnak, aki saját névvel, és saját driverekkel adja el ezeket.
Nekem így a Sonic Studio Model 305 interfészem van, de ez hardveresen megegyezik a Metric Halo ULN8 modellel.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég

Kecskemét és környéke

Hifis fórumtársunk egy másik topicban megemlítette, hogy (számomra) kimondhatatlan nevű (talán 8-as Halo) stúdió kártyáját összehasonlítaná egy kihegyezett futóművel. Legközelebb ezt is megtesszük.
Ez tényleg érdekes próba lenne.
Kérdés, a tervezett kecskeméti látogatáson, ha viszem a macbookot a Sonic interfésszel, ezt megtehetjük-e?

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Semmiképp sem szeretnék zavarni,alkalmazkodom, akár délelőtt is tudok menni!

Gyere, amikor tetszik. Azt akartam jelezni, hogy zenehallgatásra ne számíts. Kültéri hangosítást rendeztem.

Rendben, még annál is jobb, nekem hazai pálya
Sokáig nem maradnék, beadom a távirányítót, megfülelem a nagy rendszert!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Gyere, amikor tetszik. Azt akartam jelezni, hogy zenehallgatásra ne számíts. Kültéri hangosítást rendeztem.

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

George, ma többször próbáltalak hívni, de nem sikerült. Távirányító a jelszó.
Valóban nem voltam elérhető telefon-töltő hiányában, holnap viszem a távirányítót délután!
I'm sorry

Semmi baj, nincs jelentősége. Csak akkor gyere, ha nagyon ráérsz. Nálunk keresztelő utáni családi banzáj várható. Nem zavarsz, ha érkezel, ez ne tartson vissza. Délután, nem tudom mettől meffig, de itt lesz H. Zoli hangosítós barátom is, legalább megismerkedtek.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Hifis fórumtársunk egy másik topicban megemlítette, hogy (számomra) kimondhatatlan nevű (talán 8-as Halo) stúdió kártyáját összehasonlítaná egy kihegyezett futóművel. Legközelebb ezt is megtesszük.
Erre én is kivi vagyok... :taps:

Az a Halo ( vagy mi a neve) elég jó hangot produkál. Nekem csak a mélytartománya zavaros, de lehet, hogy csak a mélyszekciót nem sikerült még beállítani az Andrának.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

George, ma többször próbáltalak hívni, de nem sikerült. Távirányító a jelszó.
Valóban nem voltam elérhető telefon-töltő hiányában, holnap viszem a távirányítót délután!
I'm sorry

Semmi baj, nincs jelentősége. Csak akkor gyere, ha nagyon ráérsz. Nálunk keresztelő utáni családi banzáj várható. Nem zavarsz, ha érkezel, ez ne tartson vissza. Délután, nem tudom mettől meffig, de itt lesz H. Zoli hangosítós barátom is, legalább megismerkedtek.

Vendég

Kecskemét és környéke

Erre én is kivi vagyok... :taps:

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”