Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Triangle

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Triangle

Hozzászólás Szerző: AVX »

Kíváncsi lennék,hogy a dobozok között milyen különbségek vannak:
Magellan Duetto és a TRIO között.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

a TRIO sem tűnik rossznak.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Februárban kérdeztem meg, akkor 900€ volt az eredeti ára... Vagyis annyiért árulták...

Köszi.
Közben én is rákérdeztem.
Elgondolkodtam egy ilyenen:
http://sixmoons.com/audioreviews/triangle6/duetto.html

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Triangle

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

akkor most kb 120000 Ft lehet egy pár.
Az nagyon jó ár.

Valóban jó ár. Egy időben én is nagyon szerettem volna egy ilyet, de aztán letettem róla...

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Februárban kérdeztem meg, akkor 900€ volt az eredeti ára... Vagyis annyiért árulták...

akkor most kb 120000 Ft lehet egy pár.
Az nagyon jó ár.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Mennyi most így az ára?
Price: $1295/pair.
http://www.stereophi...8tri/index.html
Ez a doboz nekem is tetszik.

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Óriási akció az Audiovisiontuningnál!

TRIANGLE Esprit Ex hangfal széria -50%-os akciós áron kapható 2011. július
01-től!!! Korlátozott mennyiség, előrendelhető!

50% előlegre szükség van.

A gyorsaság nagyon is számít!

Mennyi most így az ára?
Price: $1295/pair.
http://www.stereophile.com/standloudspe ... index.html
Ez a doboz nekem is tetszik.

Vendég

Triangle

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Óriási akció az Audiovisiontuningnál!

TRIANGLE Esprit Ex hangfal széria -50%-os akciós áron kapható 2011. július
01-től!!! Korlátozott mennyiség, előrendelhető!

50% előlegre szükség van.

A gyorsaság nagyon is számít!

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Triangle Magellan Duetto az álom

/Michael Jackson/

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Triangle

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Szia!

Mikor adtad el, és mi lett helyette? Szerintem az egyik legszebb, legarányosabb kivitelű Triangle hangfal.

Köszönettel: Schmidt Zoltán

Szia!

Tavaly áprilisban cseréltem le egy Sonus Faber Cremona M-re. A Quartet-et beszámította a forgalmazó - szerencsére nem kellett bajlódnom az eladásával. A kiviteles tényleg pazar és elegáns volt.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1219

Triangle

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Karácsonykor 1111GBP-ért ment el egy új Triangle Genese Quartet az angol ebay-en.Amiről 1 azaz 1GBP vel maradtam le
Mondjuk azt inkább a szemem kívánta,mert a jelenlegi és a várható(számomra elérhető) angliai lakószobák többségébe inkább a monitorok illenek.
"Az ebay-es aukció a Magellan Cello-val elég gyanús nekem, tekintve, hogy egy cca 2 M Ft-os dobozról beszélünk..."

Én is jártam már így az ebay-en, nagyon mérges voltam. Aztán olvastam, hogy vannak kiváló programok, amik megoldják, hogy az utolsó másodpercben pont a legnagyobb licitnél egy picivel többért elvigye a cuccost olyan valaki, aki addig egyáltalán nem licitált. Ez van.
Annak a Cellonak elég furcsa vége lett, az eladó törölte az ügyletet, ha jól láttam.
Én is az ebay-ről vettem a dobozokat, igaz, elég sokat leveleztem az eladóval, (aki egy német boltos, és mellesleg sok Heed cuccot árul...), sőt telefonon is beszéltünk, de látatlanban vettem meg, tökéletes állapotban. Bemutató darabok voltak a boltban, féláron vettem, sok ilyet ki lehet fogni, csak figyelni kell.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Triangle

Hozzászólás Szerző: zoltanember »

Szia!

Karácsonykor 1111GBP-ért ment el egy új Triangle Genese Quartet az angol ebay-en.Amiről 1 azaz 1GBP vel maradtam le
Mondjuk azt inkább a szemem kívánta,mert a jelenlegi és a várható(számomra elérhető) angliai lakószobák többségébe inkább a monitorok illenek.
"Az ebay-es aukció a Magellan Cello-val elég gyanús nekem, tekintve, hogy egy cca 2 M Ft-os dobozról beszélünk..."
Nem tisztem védeni az eladót(nem magánszemélyről van szó) és nem is ismerem,de ha engem komolyan érdekelne ez a doboz akkor én elutaznék Norwich, Norfolkba és ha van valami turpisság a dologban akkor ott a személyes felvételnél azonnal kiderülne.Amikor megvettem az Antal ESW-t Londonban.Akkor már előtte lebeszéltem az eladóval,hogy én veszem fel a dobozokat és kp-ben fizetek.Így nem ért meglepetés.Természetesen ez otthonról nehezen kivitelezhető.
Megjegyzem van egy eladó Triangle Magellan Concerto is.Ez 2005-ben 20.000 USD körül volt.Itt buy it now 4750GBP.Ez ilyen alapon még gyanúsabb lehetne.
http://cgi.ebay.co.u...=item4aa840cd81
Freeduck aláírásában szerepel az utód.Sonus Faber Cremona M.
Nálam a Freeducktól vásárolt Unico Secondo azóta is nagyszerűen kergeti a Triangle Antal ESW-t

Szia!

Köszönöm a hozzászólást, elrontottam az előző idézést, ezért még egyszer megkérdeztem "freeducktól", amikor te írtál. Ez is a véletlen műve. Nem figyeltem az aláírást, de köszönöm, hogy értesítettél. A Secondo is nagyon jó lehet. Sajnos a szobaméret nálam is (mint általában mindenkinél) befolyásoló tényező volt. Az Antal 202, amit elsőnek kinéztem magamnak végül is azért nem lett meg, mert a Heliade közelebb is volt, és a szállítást is egyszerűbben meg tudtam oldani. Nem sajnálom az Antalt, mert a szobámba egyszerűen túl nagy lett volna.
Az az 1GBP igen bosszantó lehetett, de, ha úgy is túl nagy lett volna szobába, akkor nyugtasson a tény, hogy nem tudta volna megmutatni magát teljes valójában, ami se neked, se a hangfaladnak nem jó igazán.
Az ebay ilyen nagy tételeknél igen kockázatos, jól meg kell fontolni, érdeklődni a vásárlás feltételeit, nehogy nagyon rosszul járjunk. Az említett tételek szépek lennének, ha igazak.

Minden jót kívánok!

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Triangle

Nekem Genése Quartet-em volt

Szia!

Mikor adtad el, és mi lett helyette? Szerintem az egyik legszebb, legarányosabb kivitelű Triangle hangfal.

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1396

Triangle

Hozzászólás Szerző: szigony »

Szia!

Nem tisztem védeni az eladót(nem magánszemélyről van szó) és nem is ismerem,de ha engem komolyan érdekelne ez a doboz akkor én elutaznék Norwich, Norfolkba és ha van valami turpisság a dologban akkor ott a személyes felvételnél azonnal kiderülne.Amikor megvettem az Antal ESW-t Londonban.Akkor már előtte lebeszéltem az eladóval,hogy én veszem fel a dobozokat és kp-ben fizetek.Így nem ért meglepetés.Természetesen ez otthonról nehezen kivitelezhető.
Megjegyzem van egy eladó Triangle Magellan Concerto is.Ez 2005-ben 20.000 USD körül volt.Itt buy it now 4750GBP.Ez ilyen alapon még gyanúsabb lehetne.
http://cgi.ebay.co.uk/TRIANGLE-Magellan ... 4aa840cd81
Freeduck aláírásában szerepel az utód.Sonus Faber Cremona M.
Nálam a Freeducktól vásárolt Unico Secondo azóta is nagyszerűen kergeti a Triangle Antal ESW-t

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Triangle

Nekem Genése Quartet-em volt

Szia!

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Triangle

Hozzászólás Szerző: freeduck »

ki a triangle magyar forgalmazója?
Mi a hierarchia? esprit > genese > magellán árban is?
Hangban hogyan viszonyulnak egymáshoz?

Forgalmazó: http://www.audiovisiontuning.hu/home/

Hierarchiát jól írtad, természetesen árban is megmutatkozik.
A Magellan szériában több típus található az álló falakból.
Az arány nehezen lőhető be. Nekem Genése Quartet-em volt - kisebbik álló a szériából. Új listaára olyan 2500-2600euro. A Magellan "legkisebb" álló doboza a Cello ennek durván 2,5-3*.
A Magellan széria mindenben finomabb mint a Genése széria és szebb a kivitele és több színben választható. Az már egy másik és a "hifizésben" elég sokat hangoztatott téma, hogy megéri-e a különbözetet.

Az ebay-es aukció a Magellan Cello-val elég gyanús nekem, tekintve, hogy egy cca 2 M Ft-os dobozról beszélünk...

Vendég

Triangle

Ők is olyan munkások, akik mindent maguk csinálnak. Nem trehány munkát végeznek.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

A Triangle ilyeneket csinál. Sztem jó dobozok.

Nekem a kivitele is tetszik.

Vendég

Triangle

A Triangle ilyeneket csinál. Sztem jó dobozok.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Már van egy olcsó Colour szériájuk is.
Az ex széria alapmodellje is 170-180ezer forint, ami nem olcsó, viszont cserébe jó. Teszt.

Érdekes ez a magassugárzó.

Vendég

Triangle

Már van egy olcsó Colour szériájuk is.
Az ex széria alapmodellje is 170-180ezer forint, ami nem olcsó, viszont cserébe jó. Teszt.

Vendég

Triangle

Úgy tudom, ők: AVTuning

Vendég

Triangle

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1219

Triangle

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Nekem jelenleg nem aktuális(ár,szoba miatt),de talán valakit érdekel egy remek Triangle Cello.

http://cgi.ebay.co.u...=item27b8818eab

Azt a hétszázát! Ezt eltároltam magamnak, kíváncsi leszek, mennyiért megy el.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

switch
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Triangle

Hozzászólás Szerző: switch »

OFF

bármelyik Audio Innovations, Croft és Woodside, Manley Stingray, Art Audio Quintet, etc. jó lenne azé', ha némi TAPASZTALAT is megjelenne 1-1 ilyen véleményben...

Akkor tudom már, miért csaptál le rá :-)
Örülök neki, van benne dinamika rendesen. A legnagyobb előrelépés pont a dinamika terén történt a gainclone-CAT7 pároshoz képest
Bár a Mini nem rockzenére való, de azt hallom, hogy igenscak van a komentedben valóságratalom :-)

ON
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”