Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

Hifis fórumtársunk egy másik topicban megemlítette, hogy (számomra) kimondhatatlan nevű (talán 8-as Halo) stúdió kártyáját összehasonlítaná egy kihegyezett futóművel. Legközelebb ezt is megtesszük.

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

George, ma többször próbáltalak hívni, de nem sikerült. Távirányító a jelszó.
Valóban nem voltam elérhető telefon-töltő hiányában, holnap viszem a távirányítót délután!
I'm sorry
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Esel és csapata gratula, nem semmi amit elért a csapat...Jó kis csapat :taps: Persze az érdem az Laciéké! :taps:

Bocsánat, ha ellenkezek, de meggyőződésem, hogy a legjobb csapatmunka eredménye a First. Jó a társaság, jó az eredmény. Én az egésznek csak része vagyok.

Ok igen végül is egy csapatmunka eredményeképp született... Az a szamaras kép nagyon ott van )

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

George, ma többször próbáltalak hívni, de nem sikerült. Távirányító a jelszó.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Aki teheti, nézzen be az Audioland Fórumra. I.G. fórumtárs a Google segítségével az "esel" és "first" szókombinációval egy szenzációs képet talált. Úgy gondolom, hogy az erősítők általában úgy élnek együtt a hangfalakkal, mint a képen a szamár a kordéval.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Esel és csapata gratula, nem semmi amit elért a csapat...Jó kis csapat :taps: Persze az érdem az Laciéké! :taps:

Bocsánat, ha ellenkezek, de meggyőződésem, hogy a legjobb csapatmunka eredménye a First. Jó a társaság, jó az eredmény. Én az egésznek csak része vagyok.

Vendég

Kecskemét és környéke

Puding próbája az evés, az erősítőé a meghallgatás...Aki teheti és érdekli eljön meghallgatja, és elmondja a véleményét...Garantált a széles mosoly csomag :taps:

Soha nem az volt a cél, h a nagy számokkal dobálózzunk, Laciék célja sem az volt, hogy valami olyan termék legyen, ami magamutogató...A cél a zene visszadása volt, a lehető legjobb minőségben...Én úgy gondolom ezek az erősítők amik mostanában elkészültek már megszolgálták ezt a címet...Persze mindentől lehet jobb, illetve számunkra jobban tetsző...De a cél nem a vlilág megváltása volt, vagy mégis :DDDD

Viccet félre téve, finom muzikális hang, ami egyértelműen akkor a leghallgathatóbb, ha ki van szolgálva, mint CD, és vagy LP, kábelek, valamint hangsugárzó vonalon...Minden bizonnyal a rendszerszinergia itt is jelen lesz mint általában a legtöbb hifi terméknél, de nyugodt lelkiismerettel elmondható, h a legtöbb rákötött hangsugárzóval zenélt, ami szerintem a ma piacon található készülékek igen kis részéről mondható el A legtöbb termék magamutogat, fényez, vagy ez a sok, vagy az a kevés, vagy ez hiányzik, vagy az...Mindig van valami amit nehezményez az ember a meghallgatás közben, ahelyett, h a zenét hallgatná...Az eddig elkészült erősítőkről elmondhatni, h nem nagyon volt mit tesztelni, mert zenéthallgattunk, és nem a hibákra lettünk figyelmesek, mint a legtöbb esetben...Persze nyilván nem azonnal első alkalommal lett belőle az ami, de amig lehet fejleszt az ember és törekszik a jobbra...

Esel és csapata gratula, nem semmi amit elért a csapat...Jó kis csapat Persze az érdem az Laciéké! :taps:

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ez egy tudatos fejlesztői munka Laci és a kecskemét team részéről,hosszú hosszú éves tapasztalatunk gyümölcse, amihez úgy gondolom mi(Zimonyi Attila, Tigris , Moja ,és jómagam) is hozzájárultunk, tulajdonképpen nem csoda, hanem maga ZENE

így igaz.
Ez a lényeg.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Doky »

Ez egy tudatos fejlesztői munka Laci és a kecskemét team részéről,hosszú hosszú éves tapasztalatunk gyümölcse, amihez úgy gondolom mi(Zimonyi Attila, Tigris , Moja ,és jómagam) is hozzájárultunk, tulajdonképpen nem csoda, hanem maga ZENE :taps:
:taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Na ez nekem már meredek, biztosan két malomban örlünk!Senkit nem vettem célba.

Apropó Vikibá!
Akkor a meghallgatás nálad tárgytalan ha jól értem.
Ez volt a "csodaerősítő" amire vártál?

Minden jót mindenkinek!

Én egy régebbit hallottam.
Az sem volt csodaerősítő,de nem is az volt gondolom a cél.
Az viszont fura,hogy bármit ráakasztottunk,mindennel jól muzsikált. :taps:

Pontosan ez volt a cél, ezt próbáljuk elmagyarázni a nagyérdeműnek,
ez egy olyan erősítő ami nagyon jól szólt a te Sonus Faber Cremonáddal, a Wilsonnal, az Infinity Kappa 90-el,a Swans 6002-vel, a Dynaudio C 1.1 ,a Dalival, Sonidóval, a Jungson 3/5-el stb.
Most bizonyított a meghajthatatlan EgglesstonWorks Andrával, kell ennél több?

Ez egy tudatos fejlesztői munka Laci és a kecskemét team részéről,hosszú hosszú éves tapasztalatunk gyümölcse, amihez úgy gondolom mi(Zimonyi Attila, Tigris , Moja ,és jómagam) is hozzájárultunk, tulajdonképpen nem csoda, hanem maga ZENE :taps:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

Vendég

Kecskemét és környéke

krell one, pontosítva 
http://www.krellonline.com/evolutionone.html

ennek az erősítőnek volt ilyen hangja, amit tegnapi hallgatózásnál ott volt.

Nagyon jó a Krell, de én inkább eladnám és hangfalat vennék a pénzből :taps:
Szerintem a Vikibá hivatkozási alapját képező Nagy Krell EVO-t én is hallottam a forgalmazónál. Tökéletes hangreprodukáló eszköz. :taps:
Zenére inkább a sajátomat.

Vendég

Kecskemét és környéke

Apropó Vikibá!

Minden jót mindenkinek!

Pedig ez a mostani attól amit akkor levittünk szerintem komolyabb hang lényegesen :taps: De ez csak az én véleményem

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Az viszont fura,hogy bármit ráakasztottunk,mindennel jól muzsikált.

Kedves ATC,
biztosan egyetértünk abban, hogy például egy erősítőnek nem kell- és nem szabad csodát művelnie. A csoda a lemezen van, vagy még inkább a művészben, akinek művészetét valamilyen sikerrel konzerválták. Az erősítő dolga, hogy ami hang(jel) a bemenetén megjelenik, azt a hangszórón keresztül megszólaltassa, a lehető legnagyobb hűséggel. Olyan tulajdonságokkal kell felrujázni, hogy kötelességét teljesíteni tudja. És akkor valóban megjelenik a csoda a hangszórók között.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Ez nem fura hanem ez lenne a normális!
A fura inkább az hogy az otl-től mindenki be van rezelve, pedig csak egy erősítő ...

Én is jó értelemben tartottam furának.

Vendég

Kecskemét és környéke

Ez nem fura hanem ez lenne a normális!
A fura inkább az hogy az otl-től mindenki be van rezelve, pedig csak egy erősítő ...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Apropó Vikibá!

Minden jót mindenkinek!

Vendég

Kecskemét és környéke

Na ez nekem már meredek, biztosan két malomban örlünk!
Senkit nem vettem célba.

Apropó Vikibá!

Minden jót mindenkinek!

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Könnyen lehet, de mindig van olyanabb hang is

Kedves OTLM,
az "olyanabb" hangot régóta kerüljük, ennek a First nevű csodának pont az a lényege, hogy nem "olyanabb" semminél. Ehhez hosszú és fáradtságos út vezetett.

Nem kétlem!
Akkor biztos nincs is mitől tartanotok.
Fél perc alatt lemossa az enyémet aztán kész. De mondjuk én nem is csatára, csak egy barátságos összejövetelre gondoltam(igaz nem veletek, nem is értem miért szól bele mindenki, azt kivéve akit érint).
Látom nem fog menni, semmi gond!

Nem kell ám úgy félni, bár megértem...
Ezt a dolgot le is zárhatjuk.

Kedves OTLM,
ebben a topicban a kecskeméti baráti kőr kommunikál. Ha Te ide beírsz bármikor bármit, arra tőlünk biztosan választ kapsz. Ha nekünk címezted, ha nem. Ha ide jöttél "vendégnek", örülünk, hogy Veled is szót válthatunk. Nincs miért megsértődnöd.
Ha Hifis-t vetted célba, akkor pedig szégyeld magad, hogy egy vendégünkkel packázol.

Vendég

Kecskemét és környéke

Kedves OTLM,
az "olyanabb" hangot régóta kerüljük, ennek a First nevű csodának pont az a lényege, hogy nem "olyanabb" semminél. Ehhez hosszú és fáradtságos út vezetett.

Nem kétlem!
Akkor biztos nincs is mitől tartanotok.
Fél perc alatt lemossa az enyémet aztán kész. De mondjuk én nem is csatára, csak egy barátságos összejövetelre gondoltam(igaz nem veletek, nem is értem miért szól bele mindenki, azt kivéve akit érint).
Látom nem fog menni, semmi gond!

Nem kell ám úgy félni, bár megértem...
Ezt a dolgot le is zárhatjuk.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Kedves OTLM,

Vendég

Kecskemét és környéke

Köszönjük a beszámolókat...Hifis neked meg garatula az ujdonsült tuning dobozodhoz  
Laci örülök, h az erősítő ismét bizonyított... Nem hiába voltak már az előtte lévők, csak kiforrta magát a dolog... :taps:

Köszi!
A puding próbája az ellenpróba. Vissz*rakva a Spectronokat, az a pár módosítás (leginkább talán a hangfalláb csere) azért használt ennek a felállásnak is. De a másik zeneisége, sávszélei, a közép - magas tisztasága azért hiányoznak.

Már csak a szterejó ótíellel kéne meghallgatni azokat a szuper hangfalakat :taps:

szerintem olyan hang volt ott tegnap, hogy fölösleges!

De szerintem a te erősítőd nem tudja ezt a feeling, max. ami ezt hozza és hallottam az egy Krell two!

Vikibá!
Még jó hogy ezt meghallgatás nélkül is el tudod dönteni

Vendég

Kecskemét és környéke

krell one, pontosítva

http://www.krellonline.com/evolutionone.html

ennek az erősítőnek volt ilyen hangja, amit tegnapi hallgatózásnál ott volt.

Vendég

Kecskemét és környéke

Köszönjük a beszámolókat...Hifis neked meg garatula az ujdonsült tuning dobozodhoz  
Laci örülök, h az erősítő ismét bizonyított... Nem hiába voltak már az előtte lévők, csak kiforrta magát a dolog...

Köszi!
A puding próbája az ellenpróba. Vissz*rakva a Spectronokat, az a pár módosítás (leginkább talán a hangfalláb csere) azért használt ennek a felállásnak is. De a másik zeneisége, sávszélei, a közép - magas tisztasága azért hiányoznak.

Már csak a szterejó ótíellel kéne meghallgatni azokat a szuper hangfalakat :taps:

szerintem olyan hang volt ott tegnap, hogy fölösleges! :taps:

De szerintem a te erősítőd nem tudja ezt a feeling, max. ami ezt hozza és hallottam az egy Krell two!

Vendég

Kecskemét és környéke

Könnyen lehet, de mindig van olyanabb hang is :taps:

És az olyanabb hang milyen áron is? )

Nem kérnék pénzt :taps:

Elnézést, csupán csak egy ötlet volt részemről

Ja h te egy saját összepakolt cucról beszélsz? meghallgatnánk azt is

Vendég

Kecskemét és környéke

Könnyen lehet, de mindig van olyanabb hang is :taps: