Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nagyon jók a képek, és nyilván a többi "termék" is!

Vendégségben volt(van) a tápkábelem és elsőre meggyőző volt!!!
Nagyon jó dolgok!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: hubee »

Köszönöm ValhallA.

Kívánatos az az XLR kábel, ha lehet rá ilyesmit mondani

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7102

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

ValhallA: ha valamelyik tápkábeleddel kapja az elosztó a 230V-ot, amiben van az erősítő,forrás stb. ott is kifejti jótékony hatását?
Gulka,tukacsin

Természetesen,"kifejti jótékony" hatását,csakúgy,mint bármilyen egyéb,jó minőségű tápkábel.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Gratulálok én is! Csodálatosan összeszerelt kábel.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Ez csodaszép! Grat!

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: hubee »

ValhallA: ha valamelyik tápkábeleddel kapja az elosztó a 230V-ot, amiben van az erősítő,forrás stb. ott is kifejti jótékony hatását?

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ez nagyon korrekt hozzászólás és hozzáállás!

Köszönöm fülelek!

Úgy gondolom,hogy máshogyan nem is érdemes...

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5226

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: fülelek »

-Amit erről a csatlakozóról tudni kell,hogy nincsen alapból belső műanyag szigetelő betét(Külön kell esztergálni.)és igen gyenge minőségű a csatlakozók mechanikája.
Ezt alapból illik cserélni!
-A képen látható CuAgII-nél,kizárólag a fém burkolat került a linken látható csatlakozóból alkalmazásra.
-Tehát alapból ez a "hongkongsuperseller féle" csatlakozó használhatatlan,felszerelt műhely és alapszintű szaktudás birtoklása nélkül.

Szóval a "használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát,gyógyszerészét" kategóriába sorolnám...

Ez nagyon korrekt hozzászólás és hozzáállás!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

a csatlakozó alu házát te készíted?

Készítettem már én is,ám a kínaiak relatíve olcsón készítenek(50USD/pár)Így nem érdemes késeket köszörülgetni egy saját alumínium ház legyártására..:

http://cgi.ebay.com/2-Aluminum-AC-Power ... 1c13b53845

-Amit erről a csatlakozóról tudni kell,hogy nincsen alapból belső műanyag szigetelő betét(Külön kell esztergálni.)és igen gyenge minőségű a csatlakozók mechanikája.
Ezt alapból illik cserélni!
-A képen látható CuAgII-nél,kizárólag a fém burkolat került a linken látható csatlakozóból alkalmazásra.
-Tehát alapból ez a "hongkongsuperseller féle" csatlakozó használhatatlan,felszerelt műhely és alapszintű szaktudás birtoklása nélkül.

Szóval a "használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát,gyógyszerészét" kategóriába sorolnám...

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ez nagyon komoly Mester! Melyik típusú tápkábel ez, és mennyibe kerül?
A CuAgII egy speciális változata és 35ezer Ft.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2942

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: earforce »

Wow! Ez nagyon komoly Mester! Melyik típusú tápkábel ez, és mennyibe kerül?
kivételesen szépen összerakott drót!
a csatlakozó alu házát te készíted?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

grappa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: grappa »

Ez tényleg jól néz ki.
Nagyon masszív csatlakozók vannak rajta.

Taky
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Taky »

Wow! Ez nagyon komoly Mester! Melyik típusú tápkábel ez, és mennyibe kerül?
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Hello!Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz, én egy 130 000 ft-os kábelt cseréltem le valhalla hálozatira, és bizony nem kell szégyenkeznie az előd előtt:))
Nagyon nagyon profi kivitel, és jó hangzás jellemzi a valhalla hálózatikábeleket!
Nagyon köszönöm mégegyszer a korrekt eladást, és örülök hogy ezt választottam:))
Üdv:Pioneer :taps:

Köszönöm Pioneer!

Még ha nem is minden paraméterben("basszus feszessége")sikerült a jóval drágább hálózati fölé kerekedni...
Számomra nagy eredmény,hogy egy "huszonezres" kábelnek sikerült versenyben maradnia sokszoros árú társával,vásárlóját nem kényszerítve vállalhatatlan kompromisszumok megkötésére.

Örülök,hogy megismertelek! :taps:

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Pioneer »

Hello!
Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz, én egy 130 000 ft-os kábelt cseréltem le valhalla hálozatira, és bizony nem kell szégyenkeznie az előd előtt:))
Nagyon nagyon profi kivitel, és jó hangzás jellemzi a valhalla hálózatikábeleket!
Nagyon köszönöm mégegyszer a korrekt eladást, és örülök hogy ezt választottam:))
Üdv:Pioneer

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ezúton is köszönöm!

Én nem tudok ilyen szépen fogalmazni, ezért csak halkan csatlazom az előttem szólóhoz...
Köszönöm "bike" fórumtársnak és a Mesternek...
Valhalla Cu IV :taps:
Köszönöm Batkamano! :taps:

Batkamano
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Batkamano »

Üdv! 
A legutóbb Ákos hangfalállványával nagyon meg voltam elégedve, éreztem, hogy a mester többi kreálmánya is érdemes egy próbára. Jelen esetben egy CuIV tápkábel, amit a mozierősítő kapott. Nem áltam neki összehasonlítgatni a régi kábellel, egyszerűen csak moziztam, mint eddig, mégis feltűnt a javulás. A beszéd életszerűbb lett, a zajok részletgazdagabbak. Ugyan nem esküdnék meg, de a mélyek is pontosabbnak, feszesebbnek tűnnek azóta.

Szeretem az olyan dolgokat, amik időről időre eszembe juttatják: jó húzás volt rá beruházni. Ez is ilyen.
Egyetlen dolgot sajnálok: a sztereón nem cserélhető a tápkábel. Ha egyszer olyan vasam lesz, borítékolom, hogy ő is megkapja a ValhallA tápkábelt.

Ezúton is köszönöm!

Én nem tudok ilyen szépen fogalmazni, ezért csak halkan csatlazom az előttem szólóhoz...
Köszönöm "bike" fórumtársnak és a Mesternek...
Valhalla Cu IV :taps:

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Kag,Doky köszönöm,immár sokadszorra :taps:

Kag
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Kag »

Üdv!

A legutóbb Ákos hangfalállványával nagyon meg voltam elégedve, éreztem, hogy a mester többi kreálmánya is érdemes egy próbára. Jelen esetben egy CuIV tápkábel, amit a mozierősítő kapott. Nem áltam neki összehasonlítgatni a régi kábellel, egyszerűen csak moziztam, mint eddig, mégis feltűnt a javulás. A beszéd életszerűbb lett, a zajok részletgazdagabbak. Ugyan nem esküdnék meg, de a mélyek is pontosabbnak, feszesebbnek tűnnek azóta.

Szeretem az olyan dolgokat, amik időről időre eszembe juttatják: jó húzás volt rá beruházni. Ez is ilyen.
Egyetlen dolgot sajnálok: a sztereón nem cserélhető a tápkábel. Ha egyszer olyan vasam lesz, borítékolom, hogy ő is megkapja a ValhallA tápkábelt.

Ezúton is köszönöm!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Doky »

Lehet hogy kicsit off leszek...
Az elmúlt időben feltűnt pár ValhallA tápkábel...
És majdnem rekordgyorsasággal el is keltek!!!
Gratulálok az új tulajdonosoknak!

Ezek szerint nem csak nagyon jók a hang szempontjából... de még befektetésnek is nagyon jó!!!
Válság ide vagy oda... ezek gyorsan gazdára is találtak! :taps:

Köszönjük mester! :taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

stef
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: stef »

theo és ValhallA,

Köszönöm a kábelt és az infokat! A kábelek most már engem boldogítanak!
Pont ilyen kábeleket szerettem volna rendelni Ákostól és erre tessék! :taps:
Samsung PS64F8500 :: Pioneer SC-LX76 :: Logitech Transporter :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 433

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: theo »

Köszi.  Az AgII az akkor ezek szerint a sima és nem a CU?

Igen!
A CuAgII ezüstözött réz(Jóval vastagabb,22mm-es külső átmérővel rendelkezik.),míg az AgII,színezüst.(AgII,külső átmérő,11mm.)

A képen a szóban forgó kábelek láthatóak.:

Köszi a választ, sajnos a kábeleid már más valakit boldogítanak :taps:

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Köszi. Az AgII az akkor ezek szerint a sima és nem a CU?

Igen!
A CuAgII ezüstözött réz(Jóval vastagabb,22mm-es külső átmérővel rendelkezik.),míg az AgII,színezüst.(AgII,külső átmérő,11mm.)

A képen a szóban forgó kábelek láthatóak.:

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”