A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Hi, valaki nem olyan zenekrol ahol a hárfa dominal? Pl nekem tetszik a bBook of Roses-ban es valami ilyesmikre gondolok, nem komolyzenere bar ha jo es foleg hárfán jatszanak benne akkor meghallgatnam azt is.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Elektronikus zene: Az 1970-es években a stílust elsősorban a Kraftwerk karolta fel, akik különféle elektronikákat használtak, hogy szimbolizálják és (néha mulatságosan) ünnepeljék a modern és technikai világ elidegenülését; 1975-től a zenéjük tisztán és kompromisszumok nélkül elektronikus, deklaráltan csak elektromos hangszereket (a szintetizátorokon kívül elsősorban dobgépeket, ill. elektromos dobokat) használtak.
Új Rotersand album a láthatáron Nem okoztak csalódást, kiváló a zene, kiváló a szöveg. Egy érdekes, tudtommal még senki által nem kutatott/dokumentált effektus, hogy a legjobb lemezek csak sokadszorra meghallgatva ütnek be igazán - és ez pont ilyen
A Front 242 2025. jan. 25-én Brüsszelben, az Ancient Belgique rendezvényközpontban adta legutolsó koncertjét, ezzel zárva 44 évre visszatekintő pályafutásukat :-/
Köszönet nekik a kiváló számokért, és a párját ritkító ütős szövegekért, ami igazi intellektuel élménnyé emelte azokat.
A "Hangár" névre hallgató, két fiatal által jegyzett (Kőhalmi Ákos és Csontos Gábor) ígéretes együttesnek 1998-ban két "demo" zeneszáma jelent meg, és azóta sajnos nem lehet semmilyen információt fellelni velük kapcsolatban. Vonatrajongóként mindig valami ilyesmi tárgyú videó zenei aláfestéseként tudom elképzelni a zenéjüket
hangar_1998.jpg (108.01 KiB) Megtekintve 1368 alkalommal