Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Jazz
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
Jazz
De csak mp3, ha jól látom.
Igen, 192...
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 482
- Kapcsolat:
Jazz
Nu-acid-smooth-jazz-rock-fusion...vagy mi a nyűg.
Tegnap óta létezik a neten,teljes album,le is tölthető:
http://www.jamendo.com/en/list/a133096/way-more-out
De csak mp3, ha jól látom.
Jazz
Egy kis japán jazz
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
- Jazzinfection
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 2
Jazz
100% improvizáció,tartósítószert nem tartalmaz!Csak természetes hangokból készült,zeneérzékenyeknek nem ajánlott : a "Secret proof of music" első koncertje:
- Jazzinfection

Jazz
Nu-acid-smooth-jazz-rock-fusion...vagy mi a nyűg.
Tegnap óta létezik a neten,teljes album,le is tölthető:
http://www.jamendo.com/en/list/a133096/way-more-out
Jazz
..erre már évek óta készültem, most "janesz" közreműködésével megrendeltük.
Eszement hangzású blu.spec cd-k!
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Cary 300B SEi Hangfal: Utah 5 - Hifi rack:Pisti80
Jazz
Estére egy kellemes album:
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
- Jazzinfection

Jazz
Kamu trió,igazi jazz.
Mert mit is tehet a zenész,ha képtelennek tűnik zenélő zenészeket találni?
http://www.jamendo.com/en/list/a132234/ ... piano-trio
Jazz
Filmajánló a "nehéz zene" szerelmeseinek! 0% Dianna Krall!
Free The Jazz
http://www.youtube.com/watch?v=KHlshNgkmOE
"Nehéz körül írni, mit jelent a szó: JAZZ. Mégis, amikor valaki jazzt hall, felismeri, miről van szó, még akkor is, ha előtte soha nem hallotta az adott zenekart játszani és akkor is, ha a jazznek egy olyan ágával találkozik, ami számára idegen. Mi az, ami a jazzt jazzé teszi, kik azok, akik e speciális zenei nyelvet beszélik és mondhatjuk-e egyáltalán, hogy a jazz egy nyelv, egy kifejezési forma, vagy több annál?
Filmünk nem keres válaszokat, csupán igyekszik megmutatni, hogy a jazz mennyi mindenben van jelen és megpróbálunk közelebb kerülni ahhoz a megtermékenyítő folyamathoz, amely a XX. században kialakult zenei irányzatok közül ma már csak a jazzt tartja életben.
Budapest zenei élete világszínvonalú, ami lehetőséget nyújt, hogy kulcsfontosságú zenészekkel beszélgessünk. A teljesség igénye nélkül néhány név a megkérdezettek közül: Courtney Pine, Mats Gustaffsson, Matthew Shipp, Peter Brötzmann, Paal Nilssen-Love, Soil & Pimp Sessions, Ken Vandermark, Joe McPhee, Conrad Bauer, Trevor Watts.
Cím: Free The Jazz
Angol cím: Free The Jazz
Év: 2014
Rendező: Czabán György"
Interjúk, konzultáns: Végső Zoltán
Hossz: 72 perc
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Jazz
Estére
Jazz
Jazz
Extra szereposztás>>>extra zene és persze Szabó Gábor is!
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Cary 300B SEi Hangfal: Utah 5 - Hifi rack:Pisti80
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5291
Jazz
Kávépörkölés közben hallgatom...
http://www.youtube.com/watch?v=xl_TWGo3JMc
Quincy Jones 75. szülinapja alkalmából adott koncert (2008) sok sok szereplővel, fantasztikus előadásokkal...
Jazz
Nagyon szeretem Diana Krall zenéjét. A Glad Rag Doll különösen jól sikerült lemez az én ízlésemnek. Tudnátok nekem ajánlani hasonló hangzású és hangszerelésű lemezeket előadókat? Sajnos nem tudom milyen stílust képvisel jazzen belül, de a 20-as 30-as évek jazz zenéire emlékeztet. És úgy tudom a hangszerek korhűek az albumon.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 863
Jazz
Hogy művi-e ez a virtuozitás?
Ez az ő védjegye, ettől Marian Petrescu, és nem csak egy a sok közül.
A klasszikus zenei előképzettség hallatszik a billentésén, nem csak feelingből jár a keze. Itt még a "melléütések" is ki vannak gyakorolva.
Van akinek tetszik, nekem például igen, és másoknak ez nem fér bele.
Akinek ilyen tempóban mennek az ujjai, általában azzal kell foglalkoznia, hogyan lassítsa le arra a szintre, mikor már egy átlag zenehallgató is felfogja amit hall.
Neki ez az a sebesség.
Ez az albuma nekem nagyon bejön:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Jazz
Biztosíthatlak hogy ez nem egy "digi rip", az AP különböző kiadók lemezeiből válogatott.Az "Impulstól" 75 album lett feldolgozva 2000 példányt nyomtak albumonként.
Egyébként pont fordítva van a dolog, mert ezekből a feldogozásokból lettek készítve ezen példányok SACD változatai, érdemes felmenni az ANALOGUE PRODUCTIONS
oldalára mert csodás dolgok vannak ott.Egy-két album nagyon piszkálja a fantáziámat, de az 50docsi az 50dolcsi.
Ezeket az információkat örömmel hallom. Az AP-ról én is úgy tudtam, hogy igényes a miunkáira. Mellesleg ezeknek a régi jazz lemezeknek az eredetijei (nem utánnyomások) talán még többe is kerülnek mostanában mint 50 dolcsi....
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21