Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát zene?! Ebben eléggé mindenevő vagyok, ha 10 évnél régebbi (ami azután jött, kis kivétellel, azt hagyjuk )
LP:
A legjobb hang: Laser Dance: Changing times, Vangelis: China
a kedvenc: Mike OLdfield: Tubular Bells (1973, eredeti)
a többi is nagyon jó, pl: John és Vangelis Mr. Cairo, Roy Orbisontól egy Best of, (az az érdekessége, hogy a lemezen mindkét oldalon egy színes kép van, illetve az az egész lemezoldala, nagyon jól néz ki mikor forog, cseppet sem mellesleg jól is szól)

Cd: hmmm. Mike Oldfieldtől az összes cd, Sarah Brightman mind, Andreas Wollenweider, Enya, Loreena McKenith mind mind mind...
és a nagyon nagy új (ez most szó szerint, bár régi az előadó, de mostanság igen aktív) Blackmore's Night.
Ezt nagyon tudom mindenkinek ajánlani, oriási zene, nagyon jó hangú énekessel, Blackmore gitárjátékával.....

DVD Video:
Mike Oldfield: Tubular Bells II és III.
Corrs: Londoni koncert
Sarah Brightmann több is van..

Egyenlőre Sacd, és DVDA nem áll rendelkezésemre, lejátszó szinten

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

akkor én a hiányzó sávokat is lezárnám:

Azért van még hiányzó sáv:

VHS
- Mindhalálig zene
- Üvegtörők
- Pink Floyd: The Wall
- Diploma előtt
- Hair

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: derceto »

SACD:
Pink Floyd: Dark Side of the Moon

CD:
Cowboy Bebop Original Soundtrack
Mike Oldfield: AMAROK
Bruce Springsteen: Best Of
Dead Can Dance: Spiritchaser

DVD Video:
David Gilmour in Concert (48khz/24bit)

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

na témánál vagyunk

akkor én a hiányzó sávokat is lezárnám:

bakelit: Omega - Arc, ELO - Secret Messages, Pink Floyd - Dark Side of the Moon és bár zeneileg nem a legkedvencebbem, de mindet üt hangzásilag Michael Jackson - Dangerous

cd: Yngwie Malmsteen - Attack, Tátrai & Szűcs - Latin2, Padlás, Carcass - Heartwork, Bruce Dickinson - Chemical Wedding, szintén előző indokkal Tatu - 200km/h.....

kazetta: Helloween - Time of the Oath, Megadeth - Youthanasia, Overkill - W.F.O.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A zenéim nagy részét CD-n hallgatom. Mindenevő vagyok, ami mostanság (is) nagy kedvenc:

- Hercules Soundtrack (a gospel-t amúgy is szeretem, ez fenomenális)
- Rick Astley Free (ez már nem a Never gonna give you up stílus)
- Bryan Ferry, Roxy Music Best of.. (amilyen régi olyan jó)
- Level 42 Running in the Family (megunhatatlan)
- George Michael Ladies and Gentlemen (valamit tud ez a pasi)

Meg persze ömlesztett mp3 gyerekkorom nagy nótáival:
Paul Hardcastle, Barron Knights, Chilly, Eddy Huntington, Flying Lizards, Kajagoogoo, Michael Bedford, stb.

Szeretem ha a zene jól szól, de ez nem mindig perdöntő. A Hercules után rohangásztam majd egy évig mire megkaptam, magyar nyomás sokat nem lehet tőle várni, de örülök, hogy egyáltalán megvan. A többiek szintén nem arról híresek, hogy szétverik a házat bár a George Michael dupla egy-két száma azért megüti a szintet.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Mester »

ToTo: Legend? Nekem is az a kedvencem!
De talán a toto-greatest hits mégjobban tetszik.
DVD Video? Nna ebből nehéz dönteni... Talán még mindíg a mátrix, de ha tovább sorolom akkor mindegyik dvd jelen lesz...
A többi formátumra nekem nem tellik.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Talán még ilyen topic nem volt. Azt gondoltam, hogy talán jó lenne egy hely, ahol mindenki "eldicsekedhetne" azzal, hogy házimozi/hifi rendszerén mit szeret hallgatni a leginkább.
Jöhet bármilyen formátum a szallagos magnófelvételtől az mp3-on át a SACD-ig. Az se fontos, hogy jól szóljon, a lényeg, hogy szeressd hallgatni.

Elsőként neki is állok kedvenceim felsorolásához:

DVD-Video
Azt hiszem ezzel illik kezdenem, mert a forumnak köszönhetem, hogy egyáltalán felfigyeltem rá. Nos Diana Krall Live in Paris. Nem csak, hogy istenien szól a dts sáv, de látványnak sem utolsó a koncert!

DVD-Audio
A legujabb szerzeményem: Queen A Night At The Opera a dts Entertainment adta ki és azoknak is ajánlom, akik később szereznek majd be DVD-Audio lejátszót, mert dts hangsáv is található rajt, így addig is szól majd úgy mint egy dts audio CD.

dts audio CD
Diana Krall Love Scenes (igen ismét Ő ) Amit viszont hangminőségben meg kell még itt említenem, az a dts-ES -ben kódolt Sheryl Crow The Globe Sessions

CD
Itt is csak "osztott díjat" adot, mert nem tudom eldönteni, hogy melyik a kedvesebb, a Toto-tól a Legend válogatás lemez, vagy a Dire Straits-től a Brothers In Arms. Ez utóbbit egyébként gyerek/kamasz koromban bakeliten ronggyá hallgattam az Unitra "eldobható" lemezjátszón. Hangminőségben talán a legjobb CD lemezem Miles Davis Electric című albuma és Eric Clapton Unplugged koncertje.

Most jövök rá, hogy milyen nehéz is csak párat kiemelni, úgyhogy ha beindul a topic, akkor biztosan írok még pár kedvencem.
Addíg is szeretném olvasni a Ti kedvenceiteket bármilyen zenei műfajból!
gordon314.fw.hu

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”