Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jazz
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Jazz
keith jarett
rr + nagy bötű az elején. Gondolom ez a nyelvlecke tárgya.
úgy 100%-ban ha fórumokra írok a neveket kisbetűvel írom mindenkiét, sőt nagy és kisbetűket se szoktam, kivéve ha az illetőnek nem a halálhíréről van szó.
de ez off
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
Jazz
nagyon remek volt a tegnapi jazz koncert a müpában a jazztavasz keretein belül.
a négy zenész élvezte a zenélést, egymás társaságát (dobos és az énekesnő amúgy is egy pár), jazz mentén néha kicsit rockos, rock and rollos hangulatot teremtve. egy basszus (gitár, nagybőgő) , gitáros, dobos és énekes felállásban.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Jazz
Meolát sohasem bírtam nagyon, de ez elég jó
Jazz
Egy kis fúzió.
Jazz
Találtak egy filmfelvételt arról, hogy Armstrong a stúdióban dolgozik.
Jazz
Imádom a jazzt.
- GTomi
- V.I.P.
Jazz
volt?
http://fidelio.hu/jazz-world/2016/02/03 ... les_davis/
http://fidelio.hu/jazz-world/2016/04/02 ... davis_ii./
Jazz
Nem tudom, hogy Fülelek hogy hogy még nem jelentette , pedig Ő szokta ajánlani, de megjelent kb 1 hete és a hangminőség a szokásosan nagyon jó:
Jazz
István napi meglepi Janesztól.
Bomba ZENE!
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Jeff Rowland 102S Hangfal: Usher MD One - Hifi rack:Pisti80
Jazz
Én sajnos nem találtam, de régi kívánság zenékkel lettem gazdagabb.
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Jeff Rowland 102S Hangfal: Usher MD One - Hifi rack:Pisti80
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3177
Jazz
Ezt találtam a Karácsonyfa alatt!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Jazz
Még mindig Brad Mehldau.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Jazz
Az nem a legjobb hely.
Én a földszint bal. X sor ,10-es székre esküszöm,vagy a közvetlen környékére.
A hangzás béli problémáimat nem az ülőhely okozta.
Azért nem volt tragikus .
Szerdán Zeneakadémia, Brad Mehldau Trio koncert. Sajnos a legutóbbi szóló koncertről lemaradtam, de most nem fogok . (Pár hely még van.)
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5134
Jazz
Egy érdekesség: Hiromi kották, részben japán kiadványokból, részben hallás(!) után.
Az alábbi kottarészletet (egyik kedvencem zeném tőle) megvizsgáltam, igazán gondos munka.
Aki le szeretné játszani (kemény kihívás), szóljon, szívesen elküldöm.
Jazz
A dob valóban túlsúlyos volt - főleg a 2. sor kellős közepéről. Gondolom nem véletlen a közép-közép tájéki jegyeket adták a legdrágábban. Nem is tudott egésszé összeállni a zene ott elöl, csakis a lassú részeknél. A dobon kívül legtöbbször keresni kellett a Többieket. Sejtettem is, hogy ez lesz - mégsem érzem, hogy rossz helyen ültünk volna, részben a látvány, másrészt mivel hangosítás híján igazi élő hangot hallhattunk!! Abból ugyanis semmi nem jutott el hozzánk, ha volt egyáltalán...
Hiromi-nak volt egy fantasztikus zongoraszólója - annál is minden hang konkrétan a zongorából jött és nem a hangsugárzókból. A dobról már ne is beszéljek. Egyébként a dobjáték király volt. Én még ilyen bőséges dobfelszerelést nem is láttam/hallottam máshol (csak cintányérból volt vagy 8), ráadásul a dobos minden számnál végig ütötte/taposta a teljes palettát. Komolyan, ha csak mint szóló dobolás lett volna, már csak azért megérte elmenni.
Ami még számomra nagyon szimpatikus volt Hiromiban, hogy amellett mennyire koncentráltan és beleélve játszott - folyamatosan figyelte a közönségét. Mintha visszacsatolást keresne az arcokon, hogy átjut-e a hallgatóknak a zene pillanatnyi érzelmi töltete, képesek-e azt úgy befogadni, ahogy azt Ö szeretné.
Óriási élmény volt.
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Jazz
bal oldalkarzat VI.6.
Az nem a legjobb hely.
Én a földszint bal. X sor ,10-es székre esküszöm,vagy a közvetlen környékére.