Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
Na még egy
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Vinyl - amit hallgatunk
Következő.
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Vinyl - amit hallgatunk
Jött megint pár szép darab!!! :kiraly:
Vinyl - amit hallgatunk
Ha minden jól megy, januárban a Classic Records kiadja Frank Zappa Hot Rats c. lemezét:
http://www.elusivedisc.com/prodinfo.asp ... um=special
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Vinyl - amit hallgatunk
Remélem az alábbi baráti híradás idefér:
A régi Newport hanglemezbolt helyén - Bp. VI.Teréz krt. 47 - Oktáv néven könnyűzenei LP bolt nyílt Nyerges Ernő vezetésében.
Jazz, progresszív rock, rock és pop lemezek széles választékban.T: 06-20-986-8561
Bálint Feri boltja a Füst antikváriumba költözött a József krt. és Baross utca sarkára az étterem mellé. T:06/70/552-1502
honlap van-e? :kiraly:
Mindkét barátom boltja igazi "analóg fan" bolt.
Még a hírek megjelentetését is tőlem kérték.
Szóval sajnos nincs.
De telefonon tudsz érdeklődni, tényleg fantasztikus a kínálat.
l. a fenti választ.
Ezek megrögzött analógosak.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Vinyl - amit hallgatunk
A régi Newport hanglemezbolt helyén - Bp. VI.Teréz krt. 47 - Oktáv néven könnyűzenei LP bolt nyílt Nyerges Ernő vezetésében.
Jazz, progresszív rock, rock és pop lemezek széles választékban.T: 06-20-986-8561
Bálint Feri boltja a Füst antikváriumba költözött a József krt. és Baross utca sarkára az étterem mellé. T:06/70/552-1502
Csak tessék, tessék a boltokban érdeklődni!
Honlap, nyitvatartás?
honlap :kiraly:
nyitvatartás, ha a régi rend szerint alakúl akkor hétköznap 14:00-tól, talán 19:00-ig, szombaton pedig mint ha délelőtt lett volna nyitva(?)
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Vinyl - amit hallgatunk
Csak tessék, tessék a boltokban érdeklődni! :kiraly:
Honlap, nyitvatartás?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Vinyl - amit hallgatunk
Csak tessék, tessék a boltokban érdeklődni! :kiraly:
Vinyl - amit hallgatunk
Postás bácsi ma hozta, Young Gods első lemeze 1986-ból, angol nyomásban.
"Swiss electro-noise terrorists" írja róluk az Allmusic.com, szerintem meg experimental rock indusztriál beütéssel.
Régen vadásztam rá, nagy az öröm.
Franciául és angolul énekelnek, néha németül is, mint a Play Kurt Weill című lemezükön, amin természetesen Kurt Weill
feldolgozások hallhatók. :kiraly:
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Vinyl - amit hallgatunk
Ennyien hallgatnak Kraftwerket LP-ről?
Miért kiadták CD-n is?
Miazhogy! Nekem megvan a teljes sor!
Azt hittem, hogy csak a Tour de France 1999-es remasterelt változatát adták ki cd-n, mert a multi media-track nem fért a vinylre! :kiraly:
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2730
Vinyl - amit hallgatunk
Miért kiadták CD-n is?
Miazhogy! Nekem megvan a teljes sor!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2730
Vinyl - amit hallgatunk
Kraftwerk fanoknak ajánlom még beszerzésre a Balanescu Quartet, Possessed című albumát.
Nemrég ajánlottam a komolyzenei topicban a crossover zenék kapcsán én is! :kiraly:
Vinyl - amit hallgatunk
Miért kiadták CD-n is?? :kiraly:
:kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Vinyl - amit hallgatunk
Miért kiadták CD-n is??
:kiraly:
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Vinyl - amit hallgatunk
Miért kiadták CD-n is?? :kiraly:
Vinyl - amit hallgatunk
Mi van itt? Ennyien hallgatnak Kraftwerket LP-ről?
Na ezt nem hittem volna... :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Vinyl - amit hallgatunk
érdekes feldolgozás valóban[/url]. :kiraly:
Ez a feldolgozás feldolgozása!
A "sima" feldolgozás itt:
http://www.youtube.com/watch?v=LCKiYxzN8-g
Vinyl - amit hallgatunk
Sok embert hülyítek ezzel a CD-vel.
Az LP-t az orrom előtt adta el Bálint Feri, még a Teréz krt 47-es boltban.
Vinyl - amit hallgatunk
Megvan, igaz nem Lp-n :kiraly:
Szép gyűjtemény...
Van egy kisebb ritkaságom: Man Machine kislemez.
Az is nagy
Kraftwerk fanoknak ajánlom még beszerzésre a Balanescu Quartet, Possessed című albumát. Nagyot fogtok nézni!
. :kiraly:
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Vinyl - amit hallgatunk
Az is nagy :kiraly: Kraftwerk fanoknak ajánlom még beszerzésre a Balanescu Quartet, Possessed című albumát. Nagyot fogtok nézni!
Ja megvan CD-n ez is.
Hát elég érdekes elsőre, aki fan annak meg kötelező!!!
Vinyl - amit hallgatunk
Kraftwer vonós előadásban :kiraly: Atom!!!!
Vinyl - amit hallgatunk
Megvan, igaz nem Lp-n
Szép gyűjtemény...
Az is nagy :kiraly:
Kraftwerk fanoknak ajánlom még beszerzésre a Balanescu Quartet, Possessed című albumát. Nagyot fogtok nézni!
Vinyl - amit hallgatunk
Most miattad le kellet, mennem és megszámolnom :kiraly: 8+Expo remix dupla
Ajánlok még figyelmedbe egy feldolgozás lemezt ,Kraftwerk dél amerikai stílusban.
Megvan, igaz nem Lp-n
Szép gyűjtemény...
Vinyl - amit hallgatunk
Ez is, de nagyon!
Épp most néztem LP-zés közben, hogy mivel kicsit Kraftwerk fan vagyok van 8 db LP-m tőlük...
Most miattad le kellet, mennem és megszámolnom :kiraly: 8+Expo remix dupla
Ajánlok még figyelmedbe egy feldolgozás lemezt ,Kraftwerk dél amerikai stílusban.
Vinyl - amit hallgatunk
Ez is, de nagyon!
Épp most néztem LP-zés közben, hogy mivel kicsit Kraftwerk fan vagyok van 8 db LP-m tőlük... :kiraly: