Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Johnny Cash, Kris Kristofferson, Willie Nelson and Waylon Jennings - The highwaymen

Vendég

Johnny Cash - Hurt

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

A sok általam berakott "ismeretlen" után egy "kommerszet" is berakok

Leona Lewis - Trouble (acoustic version)
(az albumon lévo acoustic verzió jobb szerintem mint ez klip verzió)

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Hozzászólás Szerző: audioline »

Egy kis Isztambul-i varázslatos hangulat. Szeretem ezt a számot és a HiFi-n nagyszerűen szól az eredeti korong. 

Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

Vendég

Phil Collins - In The Air Tonight

alfaati

Jadid Ensemble - Circles

arab-flamenco/andalúz

http://www.youtube.com/watch?v=0Y8QfTkSTsY

alfaati

Kicsit rendhagyó zenét rakok ide be amelyik audiophile szemmel nézve nem illik ebbe az egész fórumba. Nem vagyok oda a szintetizátor zenéért, de ez mégis tetszik! Emlékeztet a régi SEGA, AMIGA játékok, programok zenéire, (csak a srác kicsit megcifrázza). Ami nosztalgikus élményeket kelt bennem, továbbá ez a srác mestere a szintiknek, a hendikepje miatt pedíg még szinpatikusabb.

Nekem 2 régebbi albuma van meg de már megjelent egy harmadik is. Ezt a zenét tavasszal, autóban szép idoben, letekert ablaknál tudom elképzelni a legjobban.

Ronald Jenkees

Elég jól pakolja

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Frank Zappa - Pygmy Twylyte
https://www.youtube.com/watch?v=Vyq1lZGqpUY

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3001

Hozzászólás Szerző: earforce »

David Darling & The Adagio Ensemble - Brazilian Sunset

http://www.youtube.com/watch?v=CJZRiKRzfmo

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 730

Hozzászólás Szerző: tollact »

Duduk zene

Lévon Minassian & Peter Gabriel (The feeling begins) Secret World Live Concert album 1994.

Ez a track valójában feldolgozása Peter Gabriel Passion címu 1989-es albumán található ugyan ilyen címu P.G. kompozíciójának. A kulonbség, hogy Levon Minassian klasszsokkal jobban játszik mint a Passion albumon játszó muvész. Talán épp ezért ma az egyik legkeresettebb duduk muvész.

A Passion nekem meg van dupla Vinyl album formájában is, nem semmi lemez. Ez az az album ami elsore nehezen emésztheto, de még is megkell lennie minden audiophile-nek mert zeneileg és hangminoségileg is .

A Passionból több évi keresgélés után szinte véletlenül lett egy új állapotú német példányom. Az egyik börzén akadtam bele, már kifelé mentem, mikor megláttam. CD-n a megjelenés óta megvan. Már kicsit bánom, hogy abban az időben sokmindent CD-n vettem meg alapból, pedig akkor még általában a jobb kereskedőknél voltam ezekből LP-k is. Ma már pl. az US lemeze elég nehezen és drágán beszerezhető a mesternek. Én anno még a kezemben fogtam egy angol példányt a Stereo shopban, de végül az USA CD változat mellett döntöttem...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

alfaati

Vasilisa

a "Szerb Sebestyén Márta"

Amanet album. Az Oblak c. dal felkerult még a Buddha Bar válogatásra is. Francia országban egyik szerzeménye amely film zene is volt egyben, rádiós sláger listát is vezetett. Déli szomszédjainknál is vannak tehetségek.

http://www.youtube.com/watch?v=MAWPZZwu_Zc

alfaati

Indian Sacred Spirit (Vol.2) - Looking for north

Natív amerikai indián énekek elektronikus zenével.

alfaati

Az egyik nagy kedvenc! Kodály Zoltán - Háry János Intermezzo és az egész Háry János "lemez" Nekem is ez a Hungaroton Classic kiadás van meg (Ferencsik J.)

http://www.youtube.com/watch?v=JEBR3UVo0fk

Vendég

Allan Taylor - Colour To The Moon

http://www.youtube.com/watch?v=ujzofwiglpA

alfaati

Remek zeneszerzok vannak az Arab félszigeten is. Egy-kettot már beraktam ebbe a topikba mint kedvenc, de Malek Jandali szíriai zongorista új felfedezett.

Otvozi a kozelkeleti authentikus zenét a hagyományos értelemben vett klasszikus zenével, zenéit nagy zenekarra, szimfónikusokra írja.

Jandali: zongora muvész, zeneszerzo.

Az Echoes from Ugarit album kiváló hangminoségu és letoltheto az ismertebb torrentekrol is.

http://www.youtube.com/watch?v=FJYyA2YSqVk

alfaati

Duduk zene

Lévon Minassian & Peter Gabriel (The feeling begins) Secret World Live Concert album 1994.

Ez a track valójában feldolgozása Peter Gabriel Passion címu 1989-es albumán található ugyan ilyen címu P.G. kompozíciójának. A kulonbség, hogy Levon Minassian klasszsokkal jobban játszik mint a Passion albumon játszó muvész. Talán épp ezért ma az egyik legkeresettebb duduk muvész.

A Passion nekem meg van dupla Vinyl album formájában is, nem semmi lemez. Ez az az album ami elsore nehezen emésztheto, de még is megkell lennie minden audiophile-nek mert zeneileg és hangminoségileg is .

Vendég

Placebo - Special needs

Vendég

Placebo - Every you, every me

Vendég

Placebo - The bitter end

Vendég

Placebo - Running up that hill

Muszklismick
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: Muszklismick »

LUDOVICO EINAUDI - Ancora ( album : una mattina )     
zseniális ez az ember, most rendeltem meg az albumot az amazonról

Vendég

Marilyn Manson - Disposable Teens

Vendég

Nightwish - High hopes (Live End of an Era)

Vendég

Nightwish - The Islander

Vendég

Mettalica - Nothing else matters (Live with San Francisco Symphony Orchestra)

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”