Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Nálam pedig Ákos - Ikon albuma dönget épp
Nem ez a kedvenc albumom tőle, de vannak jó számok rajta.
Ákostól a Beavatás a kedvenc albumom, de az Ikon is nagyon jó, minrt bármi tőle..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nálam pedig Ákos - Ikon albuma dönget épp
Nem ez a kedvenc albumom tőle, de vannak jó számok rajta.
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />
Most épp a Bikini - Aranyalbum szól; pedig Hooligans-t kéne hallgatnom, hogy hagoljak a hétfői koncertre..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
És a deák billt sem kihagyni!!!!!!! neki is volt torka akkoriban
Bocs, de nem olvastam el idáig...
Egyébként még mindíg jó a hangja....
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination
Amúgy semmi bajom a Bikinivel, de ha hazai rock torok, akkor inkább Lukács, vagy a populárisabbak közül a Hooligans énekese. Viszont aki mindegyiket alázza, az a jó öreg Vikidál Gyula az István a királyban. Na, az igen! ( Egyébként ott még Feró is tudott énekelni )
Ha már hazai to-rock, akkor az öreg BILL a király!!!!!!!! :vazeg: Söt! Isten!
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination
Egy ismerős hozta, de sajna csak .....tudod....borító meg a
Értem. Azért majd szétnézek... hátha.
-
Vendég
Nagy az örömöm. :vazeg: Sikerült vagy 10 év után szerezni egy Traveling Wilburys Cd-t. Már vagy 6X
huh.. ez egy nagy élmény lehet! Emlékszem, akkoriban nagyon tetszett a zenéjük. Ha nem titok, honnan szerezted meg a lemezt?
Már 4. napja se mozi, se zene.. lassan kezdenek az elvonási tünetek jelentkezni
Egy ismerős hozta, de sajna csak .....tudod....borító meg a netről.
Én is "találtam" (ennek külön története van) egy jó kis CD-t mostanában. Az együttes neve Coldplay, valami angol rockbanda, többet nem tudok roluk. A zenéjük kicsit hasonlít a U2-éra. A CD a Clocks c. számért vettem meg, de a többi is tetszik.
Más: Szerintetek lehet itthon Jamshired Sharifi CD-t kapni. Látott ilyet már valaki?
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Nagy az örömöm. :vazeg: Sikerült vagy 10 év után szerezni egy Traveling Wilburys Cd-t. Már vagy 6X
huh.. ez egy nagy élmény lehet! Emlékszem, akkoriban nagyon tetszett a zenéjük. Ha nem titok, honnan szerezted meg a lemezt?
Már 4. napja se mozi, se zene.. lassan kezdenek az elvonási tünetek jelentkezni
-
Vendég
Traveling Wilburys George Harrison
Roy Orbison
Tom Patty
Bob Dylan
Jeff Lynn ( mostanság ELO )
Egész jó kis lista! Nem nyeretlen kétévesek csapata...
Hát igen. Ha nem lennének (lettek volna) annyira szerények, akkor egyszerűen csak Supergroup lett volna a nevük. :vazeg:
Bár nem érdemtelenül.
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Traveling Wilburys George Harrison
Roy Orbison
Tom Patty
Bob Dylan
Egész jó kis lista! Nem nyeretlen kétévesek csapata...
-
Vendég
Nagy az örömöm. :vazeg:
Sikerült vagy 10 év után szerezni egy Traveling Wilburys Cd-t. Már vagy 6X meghallgattam, óriási. Mindenkinek tudom ajánlani.
Sajnos már nem üzemel, de a zenekar névsora magáért beszél:
George Harrison
Roy Orbison
Tom Patty
Bob Dylan
Húú ,de rég jártam már itt.Na akkor rögtön ajánlanék egy számot!
Urban Species feat Imogen Heap-Blanket
Igaz nem egy mai darab,de csak most leltem rá.
Egyébként Imogen Heap a Frou Frou nevezetű együttes énekese.
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
-
Vendég
Ja a mulatós hasonlat!
Azt úgy értettem, mert azt veszem, hogy sokan nem értitek, hogy az is fogy, ergo van akinek tetszik. Én még ingyen sem fogadnám el, ha adna valaki.
De írhattam volna jazzt, vagy technot, vagy reagget, mindegy, stilusokról van szó. Az egyik embernek ez a másiknak az tetszik.
A mulatós csak az oriási kontraszt miatt volt.
-
Vendég
Nem, de a komplett Megasztártól is kiütést kapok(kaptam).
Csúnya emberek rossz hangok (az elején főleg) kertv-s felhajtás, semmi agy.
Ibolyka meg... Sting elött azt nyilatkozta, hogy milyen lesz elötte fellépni, közölte, hogy "zsír". A további faggatózásra meg, hogy "király".
Kicsit hamar felrepültek, csak nehogy a magasból nagyon nagyot essenek lefelé.
És ezt most teljesen komolyan gondolom.
Egyébként nem vagyunk egyformák, tény, de ez jó is, ki venné meg akkor a mulatós CD-ket?
Hát, ez azért elég erős.
Először is, mi az, hogy csúnya emberek? Mi köze a külső megjelenésnek a zenei produkcióhoz. Ez nem a Spice Girls, itt nem szépnek kell lenni, hanem énekelni kell tudni.
Rossz hangok? A döntős versenyzők többsége ÉLŐBEN klasszisokkal jobb volt a hazai zenei élet nagy neveinél, de nyugodtan említhetnénk külföldi sztárokat is. Pl. az általad felhozott Sting ismeretlenül az elődöntőbe sem jutott volna be hangi kvalitásai alapján, de a listát hosszasan lehetne folytatni: Phil Collins, Madonna, Rod Stewart, Mark Knopfler, Ozzy Osborne, Paul McCartney, Chris Rea, David Bowie, Roger Waters, David Gilmoure stb. Csupa olyan zenész, akik már ugyan sok mindent letettek az asztalra, de szigorúan ének technikai szempontokat ill. hangi adottságaikat vizsgálva egyik sem nyújt kiemelkedőt, sőt. És hogy megemlítsünk egy-két "aranytorkú" hazai sztárt is: Somló Tamás, Presszer Gábor, Szikora Róbert, Balázs Fecó, Fenyő Miklós, Charlie, a Bikini énekese ( nevét nem tudom ), hogy a mai "csillagokról" ne is beszéljünk( Kozsó, TNT, V-tech stb. )
A mulatós CD-s hasonlatra meg inkább nem mondok semmit :vazeg:
Kicsit módosítok, mert lehet félreérthető voltam:
Számomra "csúnya" emberek, azaz nekem nem szimpatikusak, más ettől imádhatja Őket.
rossz hangok (az elején főleg) Idézva tőlem, Nem a döntőről irtam a rossz hangokat.
Az említett hangokról annyit, hogy többségüket szeretem, elfogadom a hangjukat, és ha ezzel a hanggal ilyen nagyok tudtak lenni, akkor valamit azért csak tudnak.
A hazaiakat most ne emlegessük, mert nagyon apró százalékban hallgatok magyar zenét, és ez sajnos nem a finnyás ízlésem miatt, hanem a nulla szintű magyar előadók és szerzők miatt van. :smile19:
Nagyon keveset tudnék a maiakból mondani akit elviselek. Azok is régiek, csak még aktívak.
- Torzonborz
- Fórumlakó

a Bikini énekese ( nevét nem tudom )
D. Nagy Lajos (és egébiránt az egyik kedvenc hazai énekesem)
Amúgy semmi bajom a Bikinivel, de ha hazai rock torok, akkor inkább Lukács, vagy a populárisabbak közül a Hooligans énekese. Viszont aki mindegyiket alázza, az a jó öreg Vikidál Gyula az István a királyban. Na, az igen! ( Egyébként ott még Feró is tudott énekelni )
Sőőt, még most is van! Fellép a Szigeten is!
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút

Egyetértek!
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- Nincs visszaút

Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
- Nincs visszaút

Én is imádom Philip Anselmo hangját, mert sajátos, és a maga műfajában tökéletes, ennek ellenére klasszikus ének technikai szempontból elég gyenge ( még mielőtt bárki megkérdezné, igen, hallottam őt a Down-ban, a Nola még meg is van, egy baromi jó lemez, de Anselmo ennek ellenére nem egy Pavarotti )
Hát én se bírom ezt az egész felhajtást de el kell ismerni, ők tényleg hallgathatót produkáltak élőben. Az ismert zenészek jó része, mikor a stúdió helyett élőben kell valamit produkálni, átmegy szánalmasba, főleg a stúdiómunkáik szinvonalához képest.
Mondjuk a csillagdaltól vagy mifenétől már herótom van, annyit játszották, hogy az agyamra megy már az első 2mp-ben.
Végre valahol kivételesen a tehetség számított, nem a kinézet, producer keze, ki kit sz*ott le, stb.
Ozzyról jut eszembe, ugye nézitek az Osbournes-t a ViaSat-on? Gatya!!! (plusz Jackass - szintén kötelező darab) :smile19: :smile19:
- Nincs visszaút

Nem, de a komplett Megasztártól is kiütést kapok(kaptam).
Csúnya emberek rossz hangok (az elején főleg) kertv-s felhajtás, semmi agy.
Ibolyka meg... Sting elött azt nyilatkozta, hogy milyen lesz elötte fellépni, közölte, hogy "zsír". A további faggatózásra meg, hogy "király". :vazeg:
Kicsit hamar felrepültek, csak nehogy a magasból nagyon nagyot essenek lefelé.
És ezt most teljesen komolyan gondolom.
Egyébként nem vagyunk egyformák, tény, de ez jó is, ki venné meg akkor a mulatós CD-ket?
Hát, ez azért elég erős.
Először is, mi az, hogy csúnya emberek? Mi köze a külső megjelenésnek a zenei produkcióhoz. Ez nem a Spice Girls, itt nem szépnek kell lenni, hanem énekelni kell tudni.
Rossz hangok? A döntős versenyzők többsége ÉLŐBEN klasszisokkal jobb volt a hazai zenei élet nagy neveinél, de nyugodtan említhetnénk külföldi sztárokat is. Pl. az általad felhozott Sting ismeretlenül az elődöntőbe sem jutott volna be hangi kvalitásai alapján, de a listát hosszasan lehetne folytatni: Phil Collins, Madonna, Rod Stewart, Mark Knopfler, Ozzy Osborne, Paul McCartney, Chris Rea, David Bowie, Roger Waters, David Gilmoure stb. Csupa olyan zenész, akik már ugyan sok mindent letettek az asztalra, de szigorúan ének technikai szempontokat ill. hangi adottságaikat vizsgálva egyik sem nyújt kiemelkedőt, sőt. És hogy megemlítsünk egy-két "aranytorkú" hazai sztárt is: Somló Tamás, Presszer Gábor, Szikora Róbert, Balázs Fecó, Fenyő Miklós, Charlie, a Bikini énekese ( nevét nem tudom ), hogy a mai "csillagokról" ne is beszéljünk( Kozsó, TNT, V-tech stb. )
A mulatós CD-s hasonlatra meg inkább nem mondok semmit
Múlt szombaton lett volna egy kis bemutató belőle, mint kötelező program....
1. új időpontot aktualizálhatunk, és személyes hallgatás lehetséges.
2. A honlapjukon van kis részlet itt
3. Tömörítek Neked pár számot és elkűldöm mailben.
jöhet, a többit holnapig kitalálom és megbeszéljük priviben
-
Vendég
Ha már ez a topic, és valószínű nem olvastad vissza az egészet, ajánlatom a Blackmore's Night.Most volt a koncertjük a Margitszigeten (elolvashatod a beszámólómat ebben a topicban )
Nagyon jó kis zene. Teljesen odavagyok.
mostmár engem is kezd érdekelni. le lehet tölteni tölük vhol egy számot?
Múlt szombaton lett volna egy kis bemutató belőle, mint kötelező program.... :vazeg:
1. új időpontot aktualizálhatunk, és személyes hallgatás lehetséges.
2. A honlapjukon van kis részlet itt
3. Tömörítek Neked pár számot és elkűldöm mailben.