Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Na, ez finom!Hol lehet hozzájutni?
Belehallgattál? Szerintem is szuper muzsika
Meg tudom neked rendelni, ha komolyan érdekel.
Tod mit, nekem szerezz egyet, ha nem gond. Úgyis rég vettem már lemezt (egy hete a sparban a Paranoid-ot, olyan régen hallottam, LP-n volt csak meg, most jó volt egy kicsit nosztalgiázni).
Na, ez finom!Hol lehet hozzájutni?
Belehallgattál? Szerintem is szuper muzsika
Meg tudom neked rendelni, ha komolyan érdekel.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Na, ez finom!
Hol lehet hozzájutni?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
ezt a kettőt hozta ma posta. és nehéz volt eldönteni, hogy melyiket hallgassam meg mert akkor a másikat ma már nem tudom
aztán maradt a zeppelin
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Új "felfedezettem" .
1927-es születésű, az a lemez, amit hallottam most tőle, német jazz zenészekkel a fekete hangjával angolul énekel, idönként marlene dietrich stílusában
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Most végre megkaptam már
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
És az új Patricia Barbert ki fülelte már? http://www.patriciabarber.com/discs/mythologies.htm
Nekem ez most eléggé bejött, pedig a korábbiak amiket hallottam annyira nem.
Na ja, ezt is meg kéne már venni valamikor, de nem győzöm se pénzzel se idővel...
Addig is bátrabbaknak ajánlom Mina Agossi művésznőt. A hölgy énekesnő, de nem szép, és se nem zongorázik, se nem gitározik, viszont piszok jó zenét csinál. Műfaját tekintve jazz, de nem a szokványos fajtából. Mina-t két állandó zenész kíséri, egy dobos és egy bőgős, amiből sejthető, hogy a zenei aláfestés elég száraz, itt a hangsúly inkább a ritmikán van, mint a harmóniákon és a nagyívű dallamokon. Vendég zenészek azért fel-fel tünedeznek néha. A művésznőnek csodaszép hangja van, azonban viszonylag ritkán csillogtatja klasszikus énektudását. Általában kissé szabálytalan, töredezett ritmus alapokra "dolgozik", énekel, rappel, suttog, dúdol stb. - a végeredmény egy gyakran disszonáns, szabálytalan, de mégis nagyon szórakoztató, egyedi produkció.
És az új Patricia Barbert ki fülelte már? http://www.patriciabarber.com/discs/mythologies.htm
Nekem ez most eléggé bejött, pedig a korábbiak amiket hallottam annyira nem.
Vigyázó szemetek erre vessétek!Meg a fületeket is.
Én már megtettem. Nekem nem jött be
Megnéztem egy korábban közreadott listádat a kendvenc zenéidről.
Azokhoz képest tényleg "disco"!
Nem azért, hallgatok én könnyedebb dolgokat is, de ez nem tetszett.
Megnéztem egy korábban közreadott listádat a kendvenc zenéidről.
Azokhoz képest tényleg "disco"!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Vigyázó szemetek erre vessétek!
Meg a fületeket is.
No, de majd kiváncsi leszek Close652 véleményére
Les Claypool's Flying Frogs Brigade: Live Frog Set 2
Nos meghallgattam. Kétszer.
Nagyon féltem, hogy zavarni fog, hogy a PF hangulatát megszoktam, de semmi rossz érzés. Nekem a kicsit funkysabb basszus nagyon bejött. (Egyébként sem érdemes a stúdióváltozattal összevetni, inkább az akkori PF koncertekkel, pl.: Welcome To The Machine (2 lp vinyl) 1977-01-27 Festhalle, Frankfurt, West Germany -- érdemes "megszerezni" ) Nekem a klasszikus zenei előadás jutott eszembe: a kotta ugyanaz az előadás más. Most már nagyon érdekel Claypool későbbi projectje az általam nagyra tartott Bernie Worrell-el: klikk.
system
Sziasztok!
Tudtok-e nekem olyen znét/zenekart ajánlani, ahol komoly zenei elemek könnyűzenei elemekkel vannak keverve. Tehát pl. hegedű, zongora, ill. zenekari versenyművek (concerto-k) hangszerelése dobbal, gitárral, szaxofonnal, szintetizátorral, stb. és/vagy könnyűzenei énekkel kísérve. Vagy valami hasonló.
Előre is köszi!
Nagyon köszönöm a válaszokat. Most aztán munkához láthatok...
Tudod, a fene sem akar Téged meggyőzni Waters érdemeiről, ha egyszer nem szereted. De azért az erős sarkítás, hogy ő csak szövegeket írt. Itt a Fal borítója a szerzőkkel:
Már megint nem érted mire akarok kilyukadni, nem azon volt a vita, hogy csak szövegeket írt, de már mindegy részemről lezártam a Floydos vitát
Más: ergonak igaza van, van amikor én is mindent kisbetűvel írok, még a mondatot is így kezdem, ezért nem baszogassátok már!
- GTomi
- V.I.P.
"elp-t és a yes-t nem sikerült megszeretnem."
Elo˝ször is, ezek tulajdon nevek, ezért nagy kezdo˝betu˝vel írandóak!
Másrészt akkor te nem sokat tudsz a prog-rockról, igaz?
nem tudom, ez miért probléma, ha kis betükkel irom...
próbálkoztam vele, hallgattam, is, van is itthon, de nem az én világom.
ennyi
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Sziasztok!
Tudtok-e nekem olyen znét/zenekart ajánlani, ahol komoly zenei elemek könnyűzenei elemekkel vannak keverve. Tehát pl. hegedű, zongora, ill. zenekari versenyművek (concerto-k) hangszerelése dobbal, gitárral, szaxofonnal, szintetizátorral, stb. és/vagy könnyűzenei énekkel kísérve. Vagy valami hasonló.
Előre is köszi!
Egyértelmű: After Crying
25 ország szaksajtója által a világ legjobb szimfo-rock zenekarának választott együttes. És magyarok, és idén 20 évesek
Jubileumi koncertjük lesz: nov. 30, Művészetek Palotája, a Danubia Szimfonikus Zenekarral.
Kell ennél jobb lehetőség megismerkedni a zenéjükkel?
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11016
- Kapcsolat:
Először is, ezek tulajdon nevek, ezért nagy kezdőbetűvel írandóak!
Másodszor is, az ELP rövidítés, tehát csupa nagybetűvel írandó.
"elp-t és a yes-t nem sikerült megszeretnem."
Először is, ezek tulajdon nevek, ezért nagy kezdőbetűvel írandóak!
Másrészt akkor te nem sokat tudsz a prog-rockról, igaz?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
idáig, ami jó szvsz volt zeneileg és hangilag is : bartók e. + caramel
Belőlük talán még lehetne is valami, ha nem valamelyik TVs producer irányítaná a karrierjüket. A vérükben van a zene, egy jó zeneszerzővel és zenekarral sokra vihetnék. De nem fogják.
- GTomi
- V.I.P.
most nézem a viván a hazai pályát és, hát, nem nagyon tudnám azt mondani erre vagy arra, hogy megfogott volna.
látványos klippek, némelyik énekesnek (talán) még hangja is van, de semmi extra
idáig, ami jó szvsz volt zeneileg és hangilag is : bartók e. + caramel
- GTomi
- V.I.P.
Tudtok-e nekem olyen znét/zenekart ajánlani, ahol komoly zenei elemek könnyu˝zenei elemekkel vannak keverve.
Rock vonalon: Yes, Saga, Styx, ELP, Pink Floyd, ...
rock vonal
styx-t szerettem(régen hallgattam), valamikor a '80 évek vége, '90 elején sokat hallgattam, pink floyd igen, elp-t és a yes-t nem sikerült megszeretnem.
most nézem a viván a hazai pályát és, hát, nem nagyon tudnám azt mondani erre vagy arra, hogy megfogott volna.
látványos klippek, némelyik énekesnek (talán) még hangja is van, de semmi extra
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Hm, az én Fal cd-m borítója valahogyan nem ilyen...
Jóvanna, most ezt találtam.
Itt a Fal borítója a szerzőkkel:
Hm, az én Fal cd-m borítója valahogyan nem ilyen, ez egy kicsit egyszerűbbnek tűnik. Pedig meg van az eredeti első cd kiadás és a tavalyi japán kiadású mini Lp sorozat CD-je is.
kf