Nagyon eltalált lemez.
Javaslom tudatmódosító szerek nélkül hallgatni

De még milyen jól szól! A koncert atmoszférája megfelelő cuccon úgy átjön, mintha ott lennék. Példás minőségű felvétel. Minden szám más-más nagyvárosok koncertjeiből, ez is kis érdekesség.vlaca írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:02Hi!Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 18:55Köszi a tippet.
4 CD-m van tőlük.
The man machine
Electric Cafe
Tour de france
The mix
Ahogy nézem az ajánlott kiadást, nagyon kevés szám van rajta, ami ezeken nincs. De még egyszer kösz a tippet. Bár más, amikor válogatást hallgat az ember, ez is igaz.
A Minimum-maximum egy koncert album![]()
Más a felépítése a számoknak mint a studio albumokon, a hangszerelés is változott és ahogy tonee73 is írta nagyon jól szól. Konkrétan ez a legjobban szóló Kraftwerk album.![]()

Te tudod.Én is szeretem látni amit veszek, de a mai világban ha valami kell először az ebay-re megyek.Ráadásul tényleg elég erős a vásárló védelmük, ha nem azt kapod amiért fizettél akkor mehet vissza.Épp ma postáztam vissza egy karcos (ám "mint az új"-nak hirdetett Keb' Mo cd-t.Az itt, Angliában vásárolt cd-im 70%-a ebayről jött (ez kb olyan 140 cd-t takar).Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:58
Tudom maradi vagyok, de én személyesen szeretek vásárolni, és itthon megvenni mindent...
Nincs is ebay fiókom. Még tízen egy-két éve rendeltünk gyerek díszes ruhát, persze, hogy nem jött meg.
Biztos lemaradok így sok mindenről, de nem vásarlok ilyen felületeken.

Tudom maradi vagyok, de én személyesen szeretek vásárolni, és itthon megvenni mindent...tonee73 írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:52https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from ... 84&_sop=15Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:46
Megveszem tőled, mert nem találtam sehol eladót![]()
Csak DVD, vagy 4LP kiadásban....

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from ... 84&_sop=15Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:46
Megveszem tőled, mert nem találtam sehol eladót![]()
Csak DVD, vagy 4LP kiadásban....

Megveszem tőled, mert nem találtam sehol eladóttonee73 írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:09Mire válaszoltam Laca pont leírta a lényeget. (egyébként a felsoroltak nekem is megvannak, meg még más is, de tényleg a MM a hab a tortán.Hidd el, érdemes befektetni, ha szereted a Kraftwerk-et.Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 18:55
Köszi a tippet.
4 CD-m van tőlük.
The man machine
Electric Cafe
Tour de france
The mix
Ahogy nézem az ajánlott kiadást, nagyon kevés szám van rajta, ami ezeken nincs. De még egyszer kösz a tippet. Bár más, amikor válogatást hallgat az ember, ez is igaz.

Így így.tonee73 írta: ↑2021.05.20., csüt. 19:09Mire válaszoltam Laca pont leírta a lényeget. (egyébként a felsoroltak nekem is megvannak, meg még más is, de tényleg a MM a hab a tortán.Hidd el, érdemes befektetni, ha szereted a Kraftwerk-et.Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 18:55
Köszi a tippet.
4 CD-m van tőlük.
The man machine
Electric Cafe
Tour de france
The mix

Ja, hogy koncert. Ez elkerülhete a figyelmem.

Mire válaszoltam Laca pont leírta a lényeget. (egyébként a felsoroltak nekem is megvannak, meg még más is, de tényleg a MM a hab a tortán.Hidd el, érdemes befektetni, ha szereted a Kraftwerk-et.Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 18:55
Köszi a tippet.
4 CD-m van tőlük.
The man machine
Electric Cafe
Tour de france
The mix

Hi!Alex_Aston írta: ↑2021.05.20., csüt. 18:55Köszi a tippet.tonee73 írta: ↑2021.05.20., csüt. 15:18Szerezd be a Minimum-Maximum dupla Cd-t, nagyon jó keresztmetszete a Kraftwerk munkásságnak és ráadásul jól is szól.Alex_Aston írta: ↑2021.05.19., szer. 20:09Kicsit feltekertem most erre a hangerőt, remélem nem haragszik a szomszéd... :rolleyes:
4 CD-m van tőlük.
The man machine
Electric Cafe
Tour de france
The mix

Köszi a tippet.tonee73 írta: ↑2021.05.20., csüt. 15:18Szerezd be a Minimum-Maximum dupla Cd-t, nagyon jó keresztmetszete a Kraftwerk munkásságnak és ráadásul jól is szól.Alex_Aston írta: ↑2021.05.19., szer. 20:09Kicsit feltekertem most erre a hangerőt, remélem nem haragszik a szomszéd...![]()

Szerezd be a Minimum-Maximum dupla Cd-t, nagyon jó keresztmetszete a Kraftwerk munkásságnak és ráadásul jól is szól.Alex_Aston írta: ↑2021.05.19., szer. 20:09Kicsit feltekertem most erre a hangerőt, remélem nem haragszik a szomszéd...![]()

Búcsúzóul:Alex_Aston írta: ↑2021.02.23., kedd 19:43:(((
https://recorder.blog.hu/2021/02/22/fel ... _daft_punk