Az A38-on nekem is leesett az állam...
Ezt a számot is játsszák Pesten...
youtu.be/abKBYZX_1sM
Szia!adamthebrave írta: ↑2020.02.19., szer. 07:08A Psychotic Waltz megérdemli, hogy be is ágyazzuk... ;-)
youtu.be/2u1V8G43ytE
Egyelőre "kikölcsönöztem", majd utána eldöntöm, hogy beruházok-e rá... 4-5 meghallgatás után sem tudtam megbarátkozni vele. Kontrollnak a Marsbéli Krónikák II-t használtam, nem is valamelyik klasszikust. A Solaris zenéje nekem mindig is egy katartikus élmény volt, a zenének nem az egyénieskedő, hanem a személyes, komoly érzelmektől sem mentes, fantasztikus ívű, kidolgozottságú tételek villanak be, amelyek számomra ott vannak a 2014-esen is. Itt talán csak nyomokban...Aszpirin írta: ↑2019.11.26., kedd 22:16Szia!adamthebrave írta: ↑2019.11.26., kedd 09:43Hogy tetszik az új lemez?
Én még nem szántam rá magam a vásárlásra...
Meghallgattam már párszor, nagyon jól szól, és tulajdonképpen tetszik, de maga a zene nem olyan ütős, mint a korábbiak. Összesen 4 track van a lemezen ebből egyik a “Returnity”, amit a koncerten is eljátszottak, több, mint fél óra, több tételből áll, de a fő motívum és az alapritmus végiglüktet rajta; és szerintem egy kicsit unalmas, de azért “tisztességes iparosmunka”, ahogy írtad. A maradék 3 trackből van egy, ami nagyon tetszik, ez idézi a régi Solaris színvonalát. Még 3-4 ilyen kellett volna, meg egy rövidebb “Returnity”, és akkorsokkal jobb lenne. De így is egy teljesen hallgatható anyag.
Sajnos rippelni itthon nem tudok (nincs optikai meghajtóm), de lehet, meg tudom oldani, hogy meghallgasd.
Szia!adamthebrave írta: ↑2019.11.26., kedd 09:43Hogy tetszik az új lemez?
Én még nem szántam rá magam a vásárlásra...
Hogy tetszik az új lemez?
Ez történik, ha kiengedik őket az aggok házából!