Valóban a 70-es években más típusú zene számítok progresszívnek, mint a 21. században, főleg annak 20-as éveiben.
Természetesen nem kötelező egyetértened velem, hogy ez progresszív zene, attól még nekem és sok százezer embernek a világon még az...
Nem értem. Progresszívnek számított többek között a King Crimson, a Jethro Tull, az ELP, vagy a Yes és a Pink Floyd korai korszaka.
Setlist-et lehet tudni?adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:57Minden adott egy mini fórumtalálkozóhoz!Aszpirin írta: ↑2024.04.10., szer. 09:30Sebaj, megtaláltam a módját. A DT hivatalos oldalán van "presale" link minden koncerthelyszínre, az ugyan a ticketportal-ra visz, de így már vásárolható (a VIP linkek /már/ ott sem működnek, csak annyit ír ki, hogy "VIP on 4/12", de a "Presale" az működik). Én is kiemelt állójegyeket vettem :)adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:24
A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(![]()
Az utolsó bulin - ugyanúgy a Papp Lászlóban - keresztben volt a színpad, most hosszában lesz...
20220510_192341961_iOS.jpg
Teljesen egyetértek veled, ennyi pénzért borzasztó kellemetlen, ha így elrontják a szórakozásod. Mentségemre szólva én pár képet szoktam emlékként lőni, mert tudom, hogy én is pont úgy zavarom a többieket.Aszpirin írta: ↑2024.04.10., szer. 10:18Nézd meg ezt a képet, és nézd meg az általam belinkelt tilburgi koncertfelvételt. Koncentrálj a közönségre.adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:57Az utolsó bulin - ugyanúgy a Papp Lászlóban - keresztben volt a színpad, most hosszában lesz...
Mi a nagy különbség?
Na jó, elárulom: a tilburgi koncerten SENKI (értsd: senki) nem filmez a feje fölé tartott telefonnal, a magyar koncert pedig tele van ilyen önjelölt "operatőrökkel".
Én ettől tényleg agyfaszt kapok, főleg, amikor előttem tartja magasba 6 ember a telefonját, lesz..va, hogy a mögötte lévőket mennyire zavarja.![]()
Az így készült videófelvételek úgyis értékelhetetlenek, nem értem, miért nem tudják az emberek legalább ezeket az értékes perceket, amelyek a legtöbbjüknek ha nem is életre szóló, de jó hosszan tartó élményadagot nyújtanak, telefonozás és digitális szemétkészítés nélkül élvezni. Tényleg nem értem. Mi kellene ahhoz, hogy a hazai közönség olyan legyen végre, mint a Tilburgban tapasztalt (mellesleg a világ 60 országból érkező) nemzetközi?
Talán ki kellene tiltani a telefonokat a hazai koncertekről![]()
Vagy csak engem zavar ez a jelenség? (öregszem, bevallom)
PS.: nem a koncert során gyorsan elkészített 2-3 fotóval van bajom, hanem a folyamatos videózással. Előző nem zavaró, ha csak 2-3 másodpercig tart alkalmanként.
Nézd meg ezt a képet, és nézd meg az általam belinkelt tilburgi koncertfelvételt. Koncentrálj a közönségre.adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:57Az utolsó bulin - ugyanúgy a Papp Lászlóban - keresztben volt a színpad, most hosszában lesz...
Minden adott egy mini fórumtalálkozóhoz!Aszpirin írta: ↑2024.04.10., szer. 09:30Sebaj, megtaláltam a módját. A DT hivatalos oldalán van "presale" link minden koncerthelyszínre, az ugyan a ticketportal-ra visz, de így már vásárolható (a VIP linkek /már/ ott sem működnek, csak annyit ír ki, hogy "VIP on 4/12", de a "Presale" az működik). Én is kiemelt állójegyeket vettem :)adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:24A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(
Sebaj, megtaláltam a módját. A DT hivatalos oldalán van "presale" link minden koncerthelyszínre, az ugyan a ticketportal-ra visz, de így már vásárolható (a VIP linkek /már/ ott sem működnek, csak annyit ír ki, hogy "VIP on 4/12", de a "Presale" az működik). Én is kiemelt állójegyeket vettem :)adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:24A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(
A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(
Valahol személyesen? A ticketportal-on csak 12.-én indul az értékesítés, máshol nem találom...
Meg is vettem a jegyeket.adamthebrave írta: ↑2024.04.09., kedd 17:24Ott találkozunk...![]()
A videókon is elég sok átjön, biztosan fenomenális lehetett...Aszpirin írta: ↑2024.04.09., kedd 00:02Végre két "hivatalos" videó Arjen Lukassen csatornáján, életem eddigi legnagyobb koncertélményéről (ott voltam a koncerten, ahol a felvételek készültek, beszámolót lásd kissé lennebb).
A videók kb 10%-át adják vissza a személyes élménynek, de talán így is lejön valami...
(ha esetleg ismerősnek tűnik egy-két-három... énekes, az NEM a véletlen műve![]()
Asszem ott leszek :)