Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Persze, csak most fáj a fogam a többi kiadásra is !Betegség ez esküszöm!
Az!
De ez már nem lesz egyszerű dolog.
(mondjuk a 180g sem volt az)
Hg
De nem is túl bonyolult, feltéve hogy van 500$ eltékozolni való pénz !
Vinyl - amit hallgatunk
Az!
Hg
De nem is túl bonyolult, feltéve hogy van 500$ eltékozolni való pénz !
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Az!
Hg
"Melyiket sikerült megvenni?"A 180 gr hollandot.
És milyen?
Jó ugye.
Persze, csak most fáj a fogam a többi kiadásra is !
Betegség ez esküszöm!
Vinyl - amit hallgatunk
És milyen?
Jó ugye.
Persze, csak most fáj a fogam a többi kiadásra is !
Betegség ez esküszöm!
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
És milyen?
Jó ugye.
"Melyiket sikerült megvenni?"
A 180 gr hollandot.
Vinyl - amit hallgatunk
"Melyiket sikerült megvenni?"
A 180 gr hollandot.
Vinyl - amit hallgatunk
A hangszedőtől jobbra érdemes megfigyelni a barázda amplitudót.
Nagyon komoly!
A kép sem kutya!!
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Uram ! Köszönöm az infot. Megvettem.
Melyiket sikerült megvenni?
180g? CBS? Columbia?
Itt egy kis részlet az Amused to Death B oldal-ról az eredeti CBS nyomású lemezről.
A hangszedőtől jobbra érdemes megfigyelni a barázda amplitudót.
Kevés hangszedő marad ebben a barázdában.
Hg
Vinyl - amit hallgatunk
OFF: Jól mutat egymás alatt dörmögi, fis_5691, merida és jott/ment avatarja
Vinyl - amit hallgatunk
2007-ben megjelent egy lemeze. igaz csak egy szám (kétszer) 45 RPM 180 Gram, címe Hello I Love You, ráadásul az enyém fehér. Nagyon jó zene, sokáig bíztam benne hogy esetleg új teljes LP követi, de egyenlőre nagy a csend...
Ebben én is reménykedtem, de eddig sajnos hiába.
Más: Mik a tapasztalataid a Genesis LP box minőségével kapcsolatban? Sok panaszt olvastam róluk, leginkább arról, hogy hullámosak a lemezek. Sokan vissza is küldték őket ezért az Amazonnak. A hangminőséggel sem mindenki elégedett.
Az én lemezeim úgy tűnik legalább nem hullámosak. Sajnos azt kell mondjam, hogy a régi angol és japán nyomású lemezeim egyértelműen jobban szólnak, szerintem sem sikerült a legjobbra ez az utángyártás.
Egyébként szép kiadvány, de például semmi különleges, mondjuk elvártam volna egy kis könyvet mint a CD/SACD/DVD kiadványnál. Abból mindhárom box megvan és nagyok voltak az elvárásaim...
Példaként vehették volna a David Gilmour-t az csodás darab.
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2782
Vinyl - amit hallgatunk
Hirtelel ezeket szedtem elő vintage (sansui g7000) phono teszteléshez
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Vinyl - amit hallgatunk
2007-ben megjelent egy lemeze. igaz csak egy szám (kétszer) 45 RPM 180 Gram, címe Hello I Love You, ráadásul az enyém fehér. Nagyon jó zene, sokáig bíztam benne hogy esetleg új teljes LP követi, de egyenlőre nagy a csend...
Ebben én is reménykedtem, de eddig sajnos hiába.
Más: Mik a tapasztalataid a Genesis LP box minőségével kapcsolatban? Sok panaszt olvastam róluk, leginkább arról, hogy hullámosak a lemezek. Sokan vissza is küldték őket ezért az Amazonnak. A hangminőséggel sem mindenki elégedett.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Vinyl - amit hallgatunk
Ha még nincs meg, akkor figyelmedbe ajánlom Waters másik klasszikusát is: The Pros and Cons of Hitch-Hiking. Ezt jóval könnyebben és olcsóbban be lehet szerezni, mint az Amused to Death-t.
http://music.shop.ebay.com/items/Record ... .m63.l1177
Köszi de Waters-től minden megvan. Ez az egy hiányzott a gyűjteményből!
Két éve keresem, elfogadható áron.
Volt neki egy filmzenéje is, When The Wind Blows - szerintem ma már alig lehet megszerezni, nekem szerencsére még régről megvan!
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Ha még nincs meg, akkor figyelmedbe ajánlom Waters másik klasszikusát is: The Pros and Cons of Hitch-Hiking. Ezt jóval könnyebben és olcsóbban be lehet szerezni, mint az Amused to Death-t.
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
John Martyn emlékére,ma este,nincs kedvem fényképezni az LP boritót
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scot ... 858458.stm
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
John Martyn emlékére,ma este,nincs kedvem fényképezni az LP boritót
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scot ... 858458.stm
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Vinyl - amit hallgatunk
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Melyiket sikerült megvenni?
180g?
CBS?
Columbia?
Hg
(Columbiából még én is beruháznék egy kevésbé viseletes példányra, de így is egy kincs.)
Vinyl - amit hallgatunk
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Megvételre keresem Roger Waters : Amused To Death LP-jét.Vagy olyan személy jelentkezését várom, aki a beszerzésében tud segíteni !
Előre is köszönöm.
Roger Waters: Amused to Death három kiadásban létezik:
1. Columbia (eredeti kiadás)
2. CBS (eredeti kiadás)
3. 180g utánnyomás
Ami ma elérhető nagy nehezen az a 180g-os utánnyomás.
100-160Euro között nagy ritkán.
Én a plastikfantastik-tól vettem.
http://www.plastikfantastik.nl/store/index.asp
Ami szinte elérhetetlen, az eredeti kiadások.
Azt hiszem, Szalai Lacinak is van egy.
Az egyik eredetit (CBS) tőle vettem.
Ennek jóval magasabb az ára.
A Columbia egy fórumtárstól van - mázli, hogy eladta.
Szerintem már bánja régen. :lol!:
De úgy tudom, biginek is van eladó a 180g-osból.
Hg
Vinyl - amit hallgatunk
Megvételre keresem Roger Waters : Amused To Death LP-jét.Vagy olyan személy jelentkezését várom, aki a beszerzésében tud segíteni !
Előre is köszönöm.
Nem tudom, hogy Biginek megvan-e még az eladó példánya.
Vagy:
http://cgi.ebay.com/2LP-ROGER-WATERS-Pi ... 1|294%3A50
Heed Thesis rendszer
Megvételre keresem Roger Waters : Amused To Death LP-jét.
Vagy olyan személy jelentkezését várom, aki a beszerzésében tud segíteni !
Előre is köszönöm.
Vinyl - amit hallgatunk
Megvételre keresem Roger Waters : Amused To Death LP-jét.
Vagy olyan személy jelentkezését várom, aki a beszerzésében tud segíteni !
Előre is köszönöm.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
"Big" Joe Turner :kiraly:
Vinyl - amit hallgatunk
A régi Newport hanglemezbolt helyén - Bp. VI.Teréz krt. 47 - Oktáv néven könnyűzenei LP bolt nyílt Nyerges Ernő vezetésében.
Jazz, progresszív rock, rock és pop lemezek széles választékban.T: 06-20-986-8561
Bálint Feri boltja a Füst antikváriumba költözött a József krt. és Baross utca sarkára az étterem mellé. T:06/70/552-1502
Merre van az elso? a nyugatinal?
Az első a - Nyerges Ernő boltja - a Nyugatinál a Podmaniczky- és Szobi utca közti egyetlen kapualjban.
Hátra a lépcsőházhoz.
Előtte telefonálj. :kiraly:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- dixie-chicken
- V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk
erröl megint nem kell semmit sem mondani ..60PLN volt,van ahol aranyárban mérik :kiraly:
Ez szerintem egy jól sikerült újrakiadás. Én még közvetlenül azután vettem meg, ahogy megjelent, akkor még nem került olyan sokba, de mostanában már egyre drágább. Itt a bal oldalon látható, elég illusztris társaságban:
:kiraly: szép gyüjtemény a TDSOTM-böl
Vinyl - amit hallgatunk
Jött megint pár szép darab!!!
Végül is honnan vetted meg a Genesis boxot?
Hosszas várakozás, többszöri tologató email után a német Amazonról, nemsokára bele is fogok végre hallagtni!!!
No de biztosan megérte. :kiraly: Én is gondolkodtam rajta, de mivel nekem mindegyik megvan japán nyomásban, letettem róla. Ezt viszont ma hozta a posta olaszhonból: Le Orme - Florian.
Heed Thesis rendszer