Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
-
Vendég
King Crimson-In the Wake of Poseidonmost pont ezt hallgatom, s nem emlékszek, hogy róluk mikor esett utóljára itt szó.
Számomra ők maguk a progresszíivitás a 60-sa évektől napjainkig, hihietetlenül órisási dalokat írnak, bár a tömegek számára általánosságban véve a KC túl art music.
Ezen album Picture of the City című száma akkora ősmetál, hogy csak na, ezen kívül van iszonyat szép, s egyben szomorú tétel is az albumon (több is), van Cat Food féle modern progresszíivitás is...
A zenei értékek mellett a hangzása is olyan kellemes, amit a mai albumokon én nem nagyon hallok.
Lehet a webről ingyen King Crimson és Fripp koncerteket letölteni, Fripp honlapjáról. Letöltöttem egy párat a meglévő majd két tucat King Crimson CD mellé.
DGM Live
-
Vendég
Muddy Waters - Folk Singer albuma tényleg kiváló én nem tudom megúnni.
Ebben a minőségben pedig kifejezetten über.
http://store.acousticsounds.com/browse_ ... e_ID=14909
LP-n még nem hallottam de ez attól is jobb lehet, vagy legalábbis felveszi vele a versenyt.
King Crimson-In the Wake of Poseidon
most pont ezt hallgatom, s nem emlékszek, hogy róluk mikor esett utóljára itt szó.
Számomra ők maguk a progresszíivitás a 60-sa évektől napjainkig, hihietetlenül órisási dalokat írnak, bár a tömegek számára általánosságban véve a KC túl art music.
Ezen album Picture of the City című száma akkora ősmetál, hogy csak na, ezen kívül van iszonyat szép, s egyben szomorú tétel is az albumon (több is), van Cat Food féle modern progresszíivitás is...
A zenei értékek mellett a hangzása is olyan kellemes, amit a mai albumokon én nem nagyon hallok.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
King Crimson-In the Wake of Poseidon
most pont ezt hallgatom, s nem emlékszek, hogy róluk mikor esett utóljára itt szó.
Naim-ZU
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2732
Re Bulu:ha csiped Muddy-t,ez egy hab a tortán,blues ez is,de nem "elektromos"
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Ez megvolt MFSL CD,+2 másik mezei CD-n..ezt nem tudták überelni:
Nagyon bírtam Muddy Waters blues zenéjét.
De ezt a lemezt nem ismerem.
Ez nem is blues?
Majd megpróbálom megszerezni én is.
Nem volt rossz, habár elég lett volna csak az Óz dal is magában, amely Iz átiratában sokkal jobb, mint az eredeti. Olyan finom és érzelemgazdag lett az a feldolgozás, amit az eredeti ismeretében nem is gondoltam volna, hogy lehetséges.
Egyetértek. Én is meglepődtem, mikor először hallottam. Rögtön utána kellett néznem, hogy ki énekelte, mert nagyon megfogott a feldolgozása egy szál hawaii gitárral.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Ez megvolt MFSL CD,+2 másik mezei CD-n..ezt nem tudták überelni:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Egybedolgozta a kettőt, tehát ez a dal szerepelt egy reklámban. !thumbup.gif
Elég érdekes lehet.
Hg
Nem volt rossz, habár elég lett volna csak az Óz dal is magában, amely Iz átiratában sokkal jobb, mint az eredeti. Olyan finom és érzelemgazdag lett az a feldolgozás, amit az eredeti ismeretében nem is gondoltam volna, hogy lehetséges.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Egybedolgozta a kettőt, tehát ez a dal szerepelt egy reklámban. !thumbup.gif
Elég érdekes lehet.
Hg
"Somewhere Over the Rainbow"
Harold Arlen/ E.Y. Harburg
Óz, filmzene, 1939.
"What a wonderful world"
George Weiss / Bob Thiele
Első előadó: Luis Armstrong
Biztosan jó "Israel" előadásában is mindkettő, hiszen sokan feeldolgoták őket, de ne írjuk azt, hogy az "ő dala".
Hg
Egybedolgozta a kettőt, tehát ez a dal szerepelt egy reklámban.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Óz, filmzene, 1939.
"What a wonderful world"
Biztosan jó "Israel" előadásában is mindkettő, hiszen sokan feeldolgoták őket, de ne írjuk azt, hogy az "ő dala".
Hg
Egybedolgozta a kettőt, tehát ez a dal szerepelt egy reklámban.
Naim-ZU
Óz, filmzene, 1939.
"What a wonderful world"
Hg
"Őt viszont, pár héttel ezelőtt fedeztem fel. Talán ismeri valaki wink.gif Habár nem teljesen igaz, mert magát a dalt már évekkel ezelőtt hallottam, de akkor még nemigazán fogott meg. Így nem jártam utána. smile.gif"
Israel-ről már beszéltünk, mikor valamelyik reklmában volt a Somewhere over the Rainbow- What a wonderful World címú dala. Amúgy jó kis hawaii muzsika, nyugtató és számomra kellemes kikapcsolódás, nyári hangulat.
Amúgy hogy lehetett ekkora ez az ember, hihetetlenül nagy volt.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

"Őt viszont, pár héttel ezelőtt fedeztem fel. Talán ismeri valaki wink.gif Habár nem teljesen igaz, mert magát a dalt már évekkel ezelőtt hallottam, de akkor még nemigazán fogott meg. Így nem jártam utána. smile.gif"
Israel-ről már beszéltünk, mikor valamelyik reklmában volt a Somewhere over the Rainbow- What a wonderful World címú dala. Amúgy jó kis hawaii muzsika, nyugtató és számomra kellemes kikapcsolódás, nyári hangulat.
Amúgy hogy lehetett ekkora ez az ember, hihetetlenül nagy volt.
Naim-ZU
- dixie-chicken
- V.I.P.

Sajnos ebből nem ismerek fel semmit, mert még elolvasni sem tudom, mert nem lehet a borítót felnagyítani. Sajnálom, pedig érdekelne
*
IZ
Őt viszont, pár héttel ezelőtt fedeztem fel. Talán ismeri valaki Habár nem teljesen igaz, mert magát a dalt már évekkel ezelőtt hallottam, de akkor még nemigazán fogott meg. Így nem jártam utána.
Dhafer Youssef "Digital prophecy"
Sajnos ebből nem ismerek fel semmit, mert még elolvasni sem tudom, mert nem lehet a borítót felnagyítani. Sajnálom, pedig érdekelne
*
IZ
Őt viszont, pár héttel ezelőtt fedeztem fel. Talán ismeri valaki Habár nem teljesen igaz, mert magát a dalt már évekkel ezelőtt hallottam, de akkor még nemigazán fogott meg. Így nem jártam utána.
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
- dixie-chicken
- V.I.P.

- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Bennem van a hiba, vagy a Steely Dan - West of Hollywood vegen a sax szolo borzasztoan jo?
Philippe Saisse Trio - Do it again
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11103
- Kapcsolat:
gyógyszertárnyi fájdalomcsillapítóval a bendőmben végső elkeseredésemben betettem kedvenc lemezem, a Pink Floydtól a Final Cutot. Mit mondjak, szinte minden számnál elbőgtem magam és magamon kívül üvöltöttem a szöveget.
kérlek írd meg a gyógyszer nevét, és a mennyiséget: érdekel...
.... és azt is, hogy mit ittál rá...
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Tegnap ejjel nem nezte valaki a Mezzon a Jazz a Vienne fesztivalt? Eleg jo volt
gyógyszertárnyi fájdalomcsillapítóval a bendőmben végső elkeseredésemben betettem kedvenc lemezem, a Pink Floydtól a Final Cutot. Mit mondjak, szinte minden számnál elbőgtem magam és magamon kívül üvöltöttem a szöveget.
.... és azt is, hogy mit ittál rá...
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
hol tudnám beszerezni leggyorsabban a napokban megjelenő mark knopfler cd-t?
A "napokban" egy kicsit túlzás, sajnos... Addig még van egy hónap.
Elvileg itthon http://www.musicland.hu/?p=lemez&m=12&l=&b=CD&id=332913 is meg lehet rendelni.
Bár, szerintem a királyi posta többe' lesz, mit egy air mail az államokból.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
- bendeguz76
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
este írtam nekik, 2 óra mulva!!!! válaszoltak, hogy már nem tudják visszacsinálni, de ne aggódjak, a dvd jön, apénzem meg vissza utalják 3 napon belül, a lemezt meg adjam egy könyvtárnak vagy iskolának, ha nekem nem kell kettő
OFFTOPIC:
Ez IGEN! Remélem minden hazai illetékes webáruház, csomgküldő, stb. olvassa! Lenne mit tanulni.
No, és melyik könyvtárnak adtad?
OFFTOPIC:
Biztosan annak, ahová Bajor I. is jár...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.