Röyksopp - Skulls
youtu.be/IlCQP4GnpXk

Igen és akkor jár is a bohócorr a szakkollégának

Ez egy más dimenziója a zenénekvidor2009 írta: ↑2022.04.28., csüt. 18:29Ennek semmi köze a ZENE-hez!Mendark írta: ↑2022.04.28., csüt. 16:03Jó utat Klaus. Köszönünk mindent neked és Pete-nek.
youtu.be/HfUqm4af5i0![]()
![]()
Ennek semmi köze a ZENE-hez!Mendark írta: ↑2022.04.28., csüt. 16:03Jó utat Klaus. Köszönünk mindent neked és Pete-nek.
youtu.be/HfUqm4af5i0

Na azért! Jó előadás lehetett
Végig ezt a zajt nyomta, vagy volt zene is?

l i m e t o r r e n t s - itt sokmindent meg szoktam találni.vlaca írta: ↑2020.09.01., kedd 09:48Hi! Ja már én is stream-en vagyok, de amikor még keresgéltem akkor "egy bizonyos orosz oldalon"(nem tudom le szabad-e írni a nevét vagy linkelni :) ) találtam meg rengeteg réteg zenét. Ami nagyon réteg volt, arra néha sokat kellett várni mire megindult/befejeződött a letöltés. Nem kell reg, belépni sem kell.venomer írta: ↑2020.08.31., hétf. 13:55Tudom, streaming korszak van, de akad ma még solid taste elektrókat fülekre tévő torrent oldal? Az mp3z.org igazi ínyenctanya volt ilyen szempontból (is), de az már régóta történelem. Az nkór sajnos elég nyomi a témában: Neoton Família, Belga, Linkin Park is elektronikus szerinte, árnyalatok sincsenek, pl. mellőzi a jobb helyeken az elektronikus részhalmazaként szereplő electro alműfajt. Túl sok slágert és mellélőtt címkézést kell kerülgetni. Meg hát az egy közoldal, soha nem fog egy tematikus fincsiségeivel bírni. Nem lecsupaszított, nyers gépzenére gondolok az említett genre alatt, de talán itt ezt nem is nagyon kell magyarázni - tényeg nagyon finom albumok voltak ott. Olyanokat szeretnék megint. Ha valaki ki akarja küszöbölni a meghívó nemadás történetét is beírhatja, ha tudomása van ilyen szájtról, csak tudjam, hogy létezik-e még valami. Nehezebben seedelhető megoldás is jöhet.
Fontos: a felvetett nem egyenlő a lossless témakörrel. Az persze nem baj, ha finomság és szépminőség egybeesik.