A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > Destiny DC 222T Mk II Hybrid >Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Dragonfly Cobalt - vagy Bluesound nod 2i - Sennheiser HD 58X - Helot 2x headphone tube amp
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > Destiny DC 222T Mk II Hybrid >Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Dragonfly Cobalt - vagy Bluesound nod 2i - Sennheiser HD 58X - Helot 2x headphone tube amp
Tegnap este én is ezt kaptam elő!
Nekem már az újabb műanyag tokos kiadás van meg, nem ez a "pulzáló LED-es.
Sajna már ez sem pulzál...
Bár elég lenne egy elem csere, anno ezt az egyik első Cd verziót a marketingesek olyan ügyesen megtervezték, hogy gyakorlatilag csak komplett szétbombázással lehetne hozzáférni az elemhez
De a lényeg úgyis a zene!
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Akkor kérlek, hallgasd /hallgassátok/ meg ezt a verziót is! Nem alábecsülve a nagy múltú Kaláka érdemeit ez egy kicsit más feldolgozás! E változat másik, számomra nagyobb érdekessége, hogy a fiam rendezte és csinálta a klippet a kollégájával. /NO TOTAL FILMS/
Ma reggel a kocsiban hallgattam ezt a nótát, ami nagyon szép. Eszembe jutott róla /na mi? / a 80 évek 2. fele, mikor nagy Italo disco lázban égtem és véletlenül valamilyen rádió műsorba/azt hiszem Poptarisznya/ beleszaladtam ennek az együttesnek az akkori új lemezéről /Operation: mindcrime/ szóló The Needle Lies című számba. Nem szerettem a keményebb rock műfajt egyáltalán, de a címe is, meg ahogy indul a szám.... na szóval megtetszett. Onnan kezdte befogadni a fülem a Rock zenét is.