Egy 'March'.
Szépen hallatszik az, hogy a 'hogyan', az mekkora szereppel bír most.
Hifiileg nagyon jó - SACD, ez meg hab a tortán.
youtu.be/_taHRSaZ760
Én először íróként találkoztam vele, ez a könyv a mai napig ott van a polcomon: https://www.antikvarium.hu/konyv/dimitr ... rasa-88271
tetszene, de a dob nehezen hallgathatóvá teszi...
Ez nagyon hasonlít egy mai gitártabulatúrára... Ha jól sejtem, a vízszintes “kottavonalak” a húrokat jelölik, a számok az ujjak pozícióját az adott húr pengetésénél (0 a szabadon hagyott de pengetett húr), a “hangjegszárak” pedig a pengetendő hangjegy/akkord hosszát. A függőleges vonal ütemzáró, a kotta elején található függőleges vonallal áthúzott C-szerű jel pedig ugyanúgy a kétnegyedes ütemet jelőli, mint a hagyományos ötvonalas kottákban.
Épp hallgatom, jól szól
Nekem is feltűnt, de szerintem ez "beetetés", a Youtube maga építgeti a Youtube Music-ot ezekkel. Amíg még ezeket a "robot-videókat" ingyen elérjük, inkább örüljünk nekik. Attól tartok, nem sokáig.chord írta: ↑2019.08.08., csüt. 09:58Még annyi, hogy egyfolytában belefutok abba az érthetetlen dologba, hogy a Youtube hirtelen teli lett robotok által generált videókkal. Ez a lenti felvétel is az. (sőt, az előtte lévő is). Lassan már alig van olyan ritkaság, amit nem lehet előtalálni. A párszázas megtekintés sugallja az ízlés-helyzetet, ezt eddig is tudtuk. De hogy miért lett ez az automata felrakosgatás, ezekkel a zenékkel, az most nekem kérdőjel.
Amúgy igen örvendetes.:)
Nagyon egyetértek. Nekem meg - juliush kolléga segítségével - ezek jutottak pár napja (meg egy harmadik AliaVox is, ami nincs a képen). A felsőről volt már szó itt, de az alsó is egy érdekes és finom kétlemezes kollekció: